Anulaa88
Fanka BB :)
I jak się tu nie cieszyć, jak dziecko[emoji16][emoji16][emoji16]A ja wychodziłabym na 3h spacerować bez obawy że mi brzuch stwardnieje [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak się tu nie cieszyć, jak dziecko[emoji16][emoji16][emoji16]A ja wychodziłabym na 3h spacerować bez obawy że mi brzuch stwardnieje [emoji23][emoji23][emoji23]
Mój kiedyś reagował na to jak matka traktuje wnuki itp itd to jeszcze glupka z niego zrobili więc stwierdziliśmy że odwiedzamy jak najrzadziej bo później ja mam nerwa a mój musi słuchaćMasakra jakaś z tego co piszesz... Szkoda dziecka tak naprawdę :/ Ono chyba nawet nie wie kto jest jego mama. Tacy ludzie nie powinni się za dzieci brać, bo tylko krzywdę dziecku robia... Nie dziwie Ci się, ze nie chcesz tam jezdzic, bo jeszcze przykrość Twojemu dziecku robia, a takie zachowanie jest nie na miejscu i ktos powinien na to zareagować, albo babcia albo mama... a nie cieszyc się jeszcze z takich tekstów i dowalać głupoty, przykre...
Może się zwyczajnie wygięłaś jakoś za szybko, albo z rana nie byłaś jeszcze dostatecznie rozruszana[emoji11][emoji11]Wiecie co poszłam tak o 10 wydepilowac nogi taki mnie ból z lewej strony pleców (na wysokości nerek) złapał że musiałam wyjść z brodzika bo dziwnie się poczułam nigdy wcześniej tak nie miałam teraz o 11 ten ból się pojawił ale dużo mniejszy położyłam się i czekam czy się znowu pojawi ciśnienie 106/59 puls 106 ale ten puls może z nerwów.Mam nadzieję że to nie skurcze
Dzień dobry u nas już cieplutko 25 stopni. Więc zapowiada się upalnieDzień dobry u mnie od rana słoneczko świeci..chyba będzie dziś upał.. jak u Was samopoczucie?
Nie wiem co to było ale bolało i powiem Ci ze się wystraszylam po 2-3 minęło ale o 11 pojawiło się i było dużo lżejsze poobserwuje czy się jeszcze dziś pojawiMoże się zwyczajnie wygięłaś jakoś za szybko, albo z rana nie byłaś jeszcze dostatecznie rozruszana[emoji11][emoji11]
Jakby macica Ci się stawiała to cała macica byłaby napięta a nie tylko po bokachTak, po bokach
Mnie nie spotkała ani razu uprzejmość z niczyjej strony , nikt mnie nigdy nie przepuścił w kolejce ani nie poprosił do oddzielnej kasy. Gapia sie tylko - to fakt .. wczoraj w galeri handlowej jakaś kobieta z dzieckiem starszym wypchała sie przede mną do windy moj Maź ja opierniczyl i wygnał az byłam w szoku , bo on spokojny człowiek , ale nie wytrzymał . Inna weszła do windy na pietrze widząc ze jest masa ludzi i ja z brzegu z tym brzuchem , tylko głupi tekst -zmieszczę sie prawda ? To ja jej na to zapraszam ale jak wepchnie pani łokieć w moje dziecko to nie ręczę za siebie . Nie czuje sie jakaś niepełnosprawna przez to ze jestem w ciąży ale razi mnie to chamstwo i znieczulica . I najgorsze sa kobiety - niestety ..Też to zauważyłam. Jeszcze jak nie przepuszcza to trudno. Przeżyje.
Ale jak się wpychają przed brzuch to kopnąć w tyłek mam ochotę.. kłócić mi się nie chce ale powiedziałabym wiele razy do słuchu..
No oby nie!Nie wiem co to było ale bolało i powiem Ci ze się wystraszylam po 2-3 minęło ale o 11 pojawiło się i było dużo lżejsze poobserwuje czy się jeszcze dziś pojawi
Ehh..mogło by być ciepło ale cały czas upały to tez nie dobrze u nas w mieszkaniu jest wtedy sauna..Wczoraj w tv mówili że całe lato ma być upalne..