reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja bym jeszcze powiedziała: "ależ proszę, jeśli na prawdę pan/i musi" z tym samym pięknym uśmiechem :)

Mamusi się oczki otworzą bardzo szeroko, jak nie będzie miała już siły sama robić dużo rzeczy, szczególnie zajmować się wnukiem, albo nie będzie już codziennie gotować obiadków, kupować prezentów. A kiedy ona będzie potrzebowała pomocy, to córeczka się od niej odwróci, nie życzę tego nikomu, ale z tego co piszesz, to jest tego typu człowiek. Wyssać do suchego i na bok.

Dzień dobry w ten słoneczny dzień. Zapowiada się piękna pogoda, ale patrząc na to co się dzieje z roślinami, to przydałby się taki tydzień opadów, trawniki wokół domu suche, żółte.

U mnie dzisiaj mój gotuje rosiołek, także ja bimbam :D
Hyhyhy dokladnie tak :D

No i fajowo :D teraz jeszcze te max 7 tygodni przeżyję, a później fajnie jakby sierpień i wrzesień były nadal cieplutkie, to będzie można z małym dużo spacerować, grillować, wyskoczyć gdzieś za miasto itp :)
Byłoby genialnie[emoji16] w końcu bym wychodziła na legalu z wózkiem i bez nadzoru[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry