E
Ewka34
Gość
Na 6.08Ale pampki tylko na maila więc obserwuj.
Na kiedy masz wpisany termin porodu w aplikacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 6.08Ale pampki tylko na maila więc obserwuj.
Na kiedy masz wpisany termin porodu w aplikacji?
Hyhyhy dokladnie takA ja bym jeszcze powiedziała: "ależ proszę, jeśli na prawdę pan/i musi" z tym samym pięknym uśmiechem
Mamusi się oczki otworzą bardzo szeroko, jak nie będzie miała już siły sama robić dużo rzeczy, szczególnie zajmować się wnukiem, albo nie będzie już codziennie gotować obiadków, kupować prezentów. A kiedy ona będzie potrzebowała pomocy, to córeczka się od niej odwróci, nie życzę tego nikomu, ale z tego co piszesz, to jest tego typu człowiek. Wyssać do suchego i na bok.
Dzień dobry w ten słoneczny dzień. Zapowiada się piękna pogoda, ale patrząc na to co się dzieje z roślinami, to przydałby się taki tydzień opadów, trawniki wokół domu suche, żółte.
U mnie dzisiaj mój gotuje rosiołek, także ja bimbam
Ja mam na 2.08 i mail przyszedł mi w sobotę, to ty powinnaś dostać w środęNa 6.08
No i fajowo teraz jeszcze te max 7 tygodni przeżyję, a później fajnie jakby sierpień i wrzesień były nadal cieplutkie, to będzie można z małym dużo spacerować, grillować, wyskoczyć gdzieś za miasto itpWczoraj w tv mówili że całe lato ma być upalne..
Ja mam na 2.08 i mail przyszedł mi w sobotę, to ty powinnaś dostać w środę
Tez o tym słyszałam, ale u mnie w DE poki co Ok 20-25 stopni, czyli Akuracik i na najbliższy tydzień to samo zapowiadająWczoraj w tv mówili że całe lato ma być upalne..
Okiiii zobaczymy,dzieki :*Ja mam na 2.08 i mail przyszedł mi w sobotę, to ty powinnaś dostać w środę
Byłoby genialnie[emoji16] w końcu bym wychodziła na legalu z wózkiem i bez nadzoru[emoji23][emoji23][emoji23]No i fajowo teraz jeszcze te max 7 tygodni przeżyję, a później fajnie jakby sierpień i wrzesień były nadal cieplutkie, to będzie można z małym dużo spacerować, grillować, wyskoczyć gdzieś za miasto itp
A ja wychodziłabym na 3h spacerować bez obawy że mi brzuch stwardnieje [emoji23][emoji23][emoji23]Byłoby genialnie[emoji16] w końcu bym wychodziła na legalu z wózkiem i bez nadzoru[emoji23][emoji23][emoji23]