reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry. U nas dzisiaj zapowiada się leniwa dosyć nd. Z wesela wróciliśmy na 3. Ale już czuję zakwasy na całym ciele i łapią mnie skurcze łydek. Ale się wybawiliśmy☺ Natalka o 22 już miała dość. Odwieźliźmy ją do teściów i wróciliśmy na salę. Jak dobrze , że nie ma dzisiaj poprawin bo czuję , że i tak bym nie poszła.
Mały w brzuszku cały czas kopał. Nic dziwnego, że w takim hałasie nie mógł spać. Pewnie dziś będzie odsypiał jak tata ☺ ja spałam 6 godz i mi wystarczy. Nigdy nie mogę spać długo po takich nocnych imprezach, dopiero po południu będzie mnie łamać☺
Pochwalę się, że nie wyszliśmy z wesela z pustymi rękami. Mąż myślał jak tu zdobyć flachę, ale w żadnych konkursach z zadaniami typu pocałuj wszystkie kobiety na sali w kolano, nie lubi brać udziału. To poszedł łapać muchę. I oczywiście złapał i wynegocjował 4 połówki za to☺ Ja jeszcze na koniec dostałam piątą flachę razem z ciastem na wynos☺

Zjemy śniadanie i idziemy do teściów do Natalki i wpraszamy się na obiad do nich a na 16 idziemy z małą do cyrku.
Miłej niedzieli Wam życzę☺

reklama
Dzień dobry :)

U mnie już coraz lepiej z przeziębieniem i prawie się wykurowalam. U nas będzie max 25 stopni także tez ciepełko ;(
Ja właśnie wstałam, idę z pieskiem, wrócę wezmę prysznic, zjem śniadanko, ogarnę się i zadzwonię do teściowej i pojedziemy do tego szpitala żeby sprawdzić co się tam u mnie dzieje, bo brzuch nadal po bokach twardy jak skala czyli już od piątku od 5 rano.
Daj znać jak coś się dowiesz ;-*

Dzień dobry. U nas dzisiaj zapowiada się leniwa dosyć nd. Z wesela wróciliśmy na 3. Ale już czuję zakwasy na całym ciele i łapią mnie skurcze łydek. Ale się wybawiliśmy☺ Natalka o 22 już miała dość. Odwieźliźmy ją do teściów i wróciliśmy na salę. Jak dobrze , że nie ma dzisiaj poprawin bo czuję , że i tak bym nie poszła.
Mały w brzuszku cały czas kopał. Nic dziwnego, że w takim hałasie nie mógł spać. Pewnie dziś będzie odsypiał jak tata ☺ ja spałam 6 godz i mi wystarczy. Nigdy nie mogę spać długo po takich nocnych imprezach, dopiero po południu będzie mnie łamać☺
Pochwalę się, że nie wyszliśmy z wesela z pustymi rękami. Mąż myślał jak tu zdobyć flachę, ale w żadnych konkursach z zadaniami typu pocałuj wszystkie kobiety na sali w kolano, nie lubi brać udziału. To poszedł łapać muchę. I oczywiście złapał i wynegocjował 4 połówki za to☺ Ja jeszcze na koniec dostałam piątą flachę razem z ciastem na wynos☺

Zjemy śniadanie i idziemy do teściów do Natalki i wpraszamy się na obiad do nich a na 16 idziemy z małą do cyrku.
Miłej niedzieli Wam życzę☺

Fajnie , że wesele udane :)
Ooo to będzie wódki na pępkowe widzę :D
I niedziela jak super się zapowiada ❤️❤️
Miłego Dnia :-*

reklama
Hej Hej dziewczęta ;)

Zapowiada się upalny dzień i chyba taki okres cały będzie teraz. Wróciłam ze spaceru z psami i padły jak muchy :) a spacer po 15 minut góra, tak więc zaczyna się :D

Do góry