U mnie było tak samo.No z wielkości arbuza musi wrócić do wielkości pięści wiec trochę boli. Tzn najgorzej jak Mały pił z piersi to normalnie czułam że ze mnie leci i delikatne skurcze grr
reklama
15 i 7 starszy się sam ogarnie a mała też jest samodzielna coraz bardziej ale jakiś obiad czy lekkie sprzątanie zrobić muszę bo dom duży i wszędzie po 2-3 dniach trzeba ogarniać żeby później nie było pracy za 3 syn u siebie posprząta nie raz podłogi umyje ale przy tym trzeba go pilnowaćTo jutro zaczynasz 34 tydzień szybko zleci :* u mnie wizyta 28.06.
A dzieciaki przypomnij ile mają lat ?
Klaudia, to super wieści
Mąż w pracy do 14-15ej. Ja z dziećmi zjedliśmy dopiero śniadanko, dzieciom pozwolilam grać na konsoli a ja zrobię sobie kawkę i poczytam książkę. O 14ej idziemy na festyn koło kościoła upiekłam rano 2 ciasta ten festyn będę sprzedawać i ksiądz zbiera na wyjście do kina i na kręgle dla dzieci z parafii. O 17ej mamy sąsiedzkiego grila na placu zabaw przed blokiem także obiad to będzie gril więc nie muszę dziś gotować. Miłego dnia dziewczyny.
Mąż w pracy do 14-15ej. Ja z dziećmi zjedliśmy dopiero śniadanko, dzieciom pozwolilam grać na konsoli a ja zrobię sobie kawkę i poczytam książkę. O 14ej idziemy na festyn koło kościoła upiekłam rano 2 ciasta ten festyn będę sprzedawać i ksiądz zbiera na wyjście do kina i na kręgle dla dzieci z parafii. O 17ej mamy sąsiedzkiego grila na placu zabaw przed blokiem także obiad to będzie gril więc nie muszę dziś gotować. Miłego dnia dziewczyny.
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Ja tam lubię takie mecze[emoji16][emoji16] i mega kibicuję [emoji16][emoji23][emoji23]Daj znać po wizycie[emoji4]Szkoda, że masz combo.. l przede wszystkim, że ci nic nie pomaga. Ja w nocy musiałam wstać, ale po magnezie przeszło, jak ręką odjął. Ale też już przyzwyczajona jestem, że brzuch twardnieje. Trzymam kciuki za was[emoji8]
Dzięki kochana. Kupiłam magnez i wzięłam od razu 2 tabletki, paracetamol i kwas foliowy i się klade, nie chce ryzykować tym bardziej, że mojego Bartka nie ma obok.
Ale jutro zaczynamy 34 tydzień także to podnosi na duchu [emoji4]
miloscwczasachpopkultury
To kuruj się dalej :*
A z tym twardym brzuchem, dziwi mnie to że ty masz nieustannie... takie skurcze/twardnienia to są chwilkę i odpuszczają. Hmm ciekawa jestem co powiedzą Ci w poniedziałek. A nie chcesz skontaktować się ze swoim ginem?
Właśnie mnie tez. Wydaje mi się, ze może to być ten niedobór magnezu i może skraca sie szyjka, bo kiedyś chyba musi skoro miałam aż 4,2 cm. Ale zadzwonię dziś do ginekologa do którego chodziłam tez na wizyty tu w Zgorzelcu prywatnie może mi powie co to może być i co mam robić.
Anulaa88
No to super[emoji4] Teraz błogi odpoczynek [emoji275] z każdym dniem, kolejny tydzień do przodu[emoji16]Dzięki kochana. Kupiłam magnez i wzięłam od razu 2 tabletki, paracetamol i kwas foliowy i się klade, nie chce ryzykować tym bardziej, że mojego Bartka nie ma obok.
Ale jutro zaczynamy 34 tydzień także to podnosi na duchu [emoji4]
miloscwczasachpopkultury
Już jestem po szyjka bez zmian
Zostaje w domu, mam dalej leżeć. Ten tydzień jak najwięcej , kolejny troszkę mniej. A później wizyta na koniec miesiąca i to będzie koniec 36 tygodnia
Więc cieszę się bardzo
A dzisiaj [emoji173]️:
Zobacz załącznik 867801
Pięknie u nas dziś tak
Maljan
Któraś z dziewczyn mówiła (chyba Klaudia ? ), że pytała lekarza czy to nie jest normalne, że szyjka się skraca i lekarz powiedział, że owszem, ale powinna od 36tygWłaśnie mnie tez. Wydaje mi się, ze może to być ten niedobór magnezu i może skraca sie szyjka, bo kiedyś chyba musi skoro miałam aż 4,2 cm. Ale zadzwonię dziś do ginekologa do którego chodziłam tez na wizyty tu w Zgorzelcu prywatnie może mi powie co to może być i co mam robić.
reklama
miloscwczasachpopkultury
Trzymam kciuki za Twoją szyjkę i udany wyjazd
Dziękujemy [emoji5] dam znać jutro albo w poniedziałek co z tym brzuchem i szyjką, bo na milion procent sprawdzę to przed wtorkowym wyjazdem