reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To jutro zaczynasz 34 tydzień :) szybko zleci :* u mnie wizyta 28.06.
A dzieciaki przypomnij ile mają lat ? :)
15 i 7 starszy się sam ogarnie a mała też jest samodzielna coraz bardziej ale jakiś obiad czy lekkie sprzątanie zrobić muszę bo dom duży i wszędzie po 2-3 dniach trzeba ogarniać żeby później nie było pracy za 3 ;) syn u siebie posprząta nie raz podłogi umyje ale przy tym trzeba go pilnować ;)

Klaudia, to super wieści:)

Mąż w pracy do 14-15ej. Ja z dziećmi zjedliśmy dopiero śniadanko, dzieciom pozwolilam grać na konsoli a ja zrobię sobie kawkę i poczytam książkę. O 14ej idziemy na festyn koło kościoła upiekłam rano 2 ciasta ten festyn będę sprzedawać i ksiądz zbiera na wyjście do kina i na kręgle dla dzieci z parafii. O 17ej mamy sąsiedzkiego grila na placu zabaw przed blokiem także obiad to będzie gril więc nie muszę dziś gotować. Miłego dnia dziewczyny.

Ja tam lubię takie mecze[emoji16][emoji16] i mega kibicuję [emoji16][emoji23][emoji23]Daj znać po wizycie[emoji4]Szkoda, że masz combo.. l przede wszystkim, że ci nic nie pomaga. Ja w nocy musiałam wstać, ale po magnezie przeszło, jak ręką odjął. Ale też już przyzwyczajona jestem, że brzuch twardnieje. Trzymam kciuki za was[emoji8]

Dzięki kochana. Kupiłam magnez i wzięłam od razu 2 tabletki, paracetamol i kwas foliowy i się klade, nie chce ryzykować tym bardziej, że mojego Bartka nie ma obok.
Ale jutro zaczynamy 34 tydzień także to podnosi na duchu [emoji4]

To kuruj się dalej :*

A z tym twardym brzuchem, dziwi mnie to że ty masz nieustannie... takie skurcze/twardnienia to są chwilkę i odpuszczają. Hmm ciekawa jestem co powiedzą Ci w poniedziałek. A nie chcesz skontaktować się ze swoim ginem?

Właśnie mnie tez. Wydaje mi się, ze może to być ten niedobór magnezu i może skraca sie szyjka, bo kiedyś chyba musi skoro miałam aż 4,2 cm. Ale zadzwonię dziś do ginekologa do którego chodziłam tez na wizyty tu w Zgorzelcu prywatnie :) może mi powie co to może być i co mam robić.

Dzięki kochana. Kupiłam magnez i wzięłam od razu 2 tabletki, paracetamol i kwas foliowy i się klade, nie chce ryzykować tym bardziej, że mojego Bartka nie ma obok.
Ale jutro zaczynamy 34 tydzień także to podnosi na duchu [emoji4]
No to super[emoji4] Teraz błogi odpoczynek [emoji275] z każdym dniem, kolejny tydzień do przodu[emoji16]

Właśnie mnie tez. Wydaje mi się, ze może to być ten niedobór magnezu i może skraca sie szyjka, bo kiedyś chyba musi skoro miałam aż 4,2 cm. Ale zadzwonię dziś do ginekologa do którego chodziłam tez na wizyty tu w Zgorzelcu prywatnie :) może mi powie co to może być i co mam robić.
Któraś z dziewczyn mówiła (chyba Klaudia ? ), że pytała lekarza czy to nie jest normalne, że szyjka się skraca i lekarz powiedział, że owszem, ale powinna od 36tyg

reklama
Do góry