reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry ;)

Ja dziś czuje się nadal tak niewyraźnie i osłabiona, dlatego woda morska do noska, paracetamol, herbatka z cytrynka i miodem, śniadanko i w końcu wezmę się za książkę :)

Mój Bartek pojechał do Wrocławia na przedostatni weekend do tej szkoły zaocznej, teraz ma egzaminy już końcowe także trzymamy z córcią i pieskiem kciuki za niego ;)

A teściowa taka kochana, że dziś podrzuci mi na obiadek sałatkę jarzynową [emoji173]️[emoji85], a jutro zapraszają mnie na obiadek, bo gdzieś jadą do lokalu to miło z ich strony [emoji5]

A jak u Was plany na dzień?

No i zamierzam dużo leżeć, bo rzeczywiście nadal mam twardy ten brzuch już od wczoraj od 6 rano i to może być ta szyjka skracająca się, ale no kiedyś musi. Miałam 4,2 cm. Ale i tak w poniedziałek rano podjedziemy na SOR sprawdzić u ginekologa żeby mieć pewność czy możemy jechać nad morze ;)
Trzymam kciuki za Twoją szyjkę i udany wyjazd :):)

reklama
Dzień dobry ;)

Ja dziś czuje się nadal tak niewyraźnie i osłabiona, dlatego woda morska do noska, paracetamol, herbatka z cytrynka i miodem, śniadanko i w końcu wezmę się za książkę :)

Mój Bartek pojechał do Wrocławia na przedostatni weekend do tej szkoły zaocznej, teraz ma egzaminy już końcowe także trzymamy z córcią i pieskiem kciuki za niego ;)

A teściowa taka kochana, że dziś podrzuci mi na obiadek sałatkę jarzynową [emoji173]️[emoji85], a jutro zapraszają mnie na obiadek, bo gdzieś jadą do lokalu to miło z ich strony [emoji5]

No i zamierzam dużo leżeć, bo rzeczywiście nadal mam twardy ten brzuch już od wczoraj od 6 rano i to może być ta szyjka skracająca się, ale no kiedyś musi. Miałam 4,2 cm. Ale i tak w poniedziałek rano podjedziemy na SOR sprawdzić u ginekologa żeby mieć pewność czy możemy jechać nad morze ;)
Kuruj się, żebyś była już zdrowa do wyjazdu ;*
Miło ze strony Twoich teściów :) Ja swoich lubie, ale staram się trzymac trochę na dystans, nie chce, żeby za bardzo ingerowali w nasze życie, tym bardziej później mówili mi np jak mam wychowywać dziecko. Staram się ograniczać spotkania do minimum, co i tak konczy się w ten sposób, ze przynajmiej raz w tyg się widzimy, a oni marudzą, ze mało :p
Co do dzisiejszych planow to nie wiem, tyle pomyślow w głowie, a sił coraz mniej :/ mój idzie do pracy na 12, Wiec do 21 prawie jestem sama. Obiadu dziś nie muszę robic, bo wczoraj na wieczór ugotowałam rosołek ;) Pojechałabym na miasto coś dla małej kupić, ale trochę się boje sama, ostatnio miewam jakies zawroty głowy i nigdy nie wiem kiedy mnie to znow spotka :/ Ty oszczędzaj się poki co ile tylko możesz, bo teraz to już nie ma żartów, niby koniec tak blisko, ale jeszcze niech te nasze dzieciaczki poczekają troszkę :)

Już jestem po :) szyjka bez zmian :)
Zostaje w domu, mam dalej leżeć. Ten tydzień jak najwięcej , kolejny troszkę mniej. A później wizyta na koniec miesiąca i to będzie koniec 36 tygodnia :)
Więc cieszę się bardzo :):)
A dzisiaj ❤️:
Zobacz załącznik 867801
Super ze jest dobrze :) no ja troszkę w tył bo 32 tydz i 6 dz dziś ale mam nadzieję że tak jak u ciebie wszystko będzie ok -trzeba myśleć pozytywnie:) tylko że u mnie wizyta dopiero 27.06 mi tylko powiedział że mam się oszczędzać bo wie że mam dzieci i ciężko przy nich nic nie robić;) więc miłego ,spokojnego weekendu nam życzę:)

Dzień dobry ;)

Wszystkie lekarstwa które możesz to weź i do łóżeczka wygrzewać się i odpoczywać ;) miło ze strony teściów, że tak o Ciebie dbają ;) ja zaraz zabieram się za sprzątanie, wstawiłam pranie, zakupy zrobiłam wczoraj także spoko :D na obiad planuję zrobić leczo :D :p

Super ze jest dobrze :) no ja troszkę w tył bo 32 tydz i 6 dz dziś ale mam nadzieję że tak jak u ciebie wszystko będzie ok -trzeba myśleć pozytywnie:) tylko że u mnie wizyta dopiero 27.06 mi tylko powiedział że mam się oszczędzać bo wie że mam dzieci i ciężko przy nich nic nie robić;) więc miłego ,spokojnego weekendu nam życzę:)
To jutro zaczynasz 34 tydzień :) szybko zleci :* u mnie wizyta 28.06.
A dzieciaki przypomnij ile mają lat ? :)

reklama
Do góry