reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A może z tą szyjką skracajaca się to norma bo co jedna z nas to o tym pisze :) może już taki czas na to.
Ja w ogóle czuję się już takbym na wózku miała być pchana. Serio, chodzę już tak wolno i ostroznie. Każde tąpnięcie nogą przy chodzie to jakieś uczucie mocnego uderzenia główką w dół. Albo fiksuję :)
Ja też ciągle się spotykam z tymi skróconymi szyjkami :( szkoda.. tyle dziewczyn się musi stresować i martwic.
Pytałam lekarza , czy to nie normalne , że już się zaczęła skracać , bo powinna chyba do porodu. To mi odpowiedział , że to dobrze jak się skraca, ale od 36 tygodnia. Więc to chyba nie ich czas jeszcze ;)
Ja to już w ogóle się przykleiłam do łóżka. Wstaje tylko na siku. Ale czuję , że jest gorzej. Bo od rana boli mnie brzuch i kręgosłup jak na okres, brzuch twardy co kilkanaście minut, a nic nie robię tylko leże.. wzięłam ta spazmoline. Może się uspokoi .
Hehehe , takie odczucie masz bo dzidziusie już napierają główkami. :) Ja też czułam jak by mała miała za chwilę wypaść i cale pachwiny mnie bolą i w pochwie też mam ból..

Hej dziewczyny ;)
Mala ma 2050g ;) ogolnie z nia wszystko ok.. serduszko tez :) moja szyjka ma 2/2.5cm jest miekka ale zamknieta,mam odpoczywac i zapisal mi zelazo mam brac jedna tabletke dziennie. Oczywiscie kupilam cos :p
I taka skrzyneczke do lazienki na malej pierdolki ;) a moja starsza oburzona ze dlaczego Michalinka ma osobno wszystko i dla siebie ,a ona musi ze mna sie dzielic :D
IMAG5514_1.jpg
IMAG5515_1.jpg

Załączniki

• IMAG5514_1.jpg
    IMAG5514_1.jpg
    485,2 KB · Wyświetleń: 315
  • IMAG5515_1.jpg
    IMAG5515_1.jpg
    271 KB · Wyświetleń: 322
Jakos pod koniec miesiaca będą wyniki, bo dopiero 25 czerwca mam wizytę tam. Jak tabletek nie będę mogła przyjmować to zostanie mi tylko picie ochydnego soku z buraków codziennie, Lee :(
Ale może przepiszą inne tabletki. Które nie będą wywoływać tych krwotoków. Może po prostu źle dobrane. To długo te wyniki ://

reklama
Do góry