reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej dziewczyny ;)
Mala ma 2050g ;) ogolnie z nia wszystko ok.. serduszko tez :) moja szyjka ma 2/2.5cm jest miekka ale zamknieta,mam odpoczywac i zapisal mi zelazo mam brac jedna tabletke dziennie. Oczywiscie kupilam cos :p
I taka skrzyneczke do lazienki na malej pierdolki ;) a moja starsza oburzona ze dlaczego Michalinka ma osobno wszystko i dla siebie ,a ona musi ze mna sie dzielic :DZobacz załącznik 867619 Zobacz załącznik 867620
To już duzy aniołek ❤️
Śliczna skrzynka :):) trzeba było kupić dwie :D siostra by nie była zazdrosna :D
A nie masz zdjęcia małej ?:)

reklama
Pisaliście ostatnio o pieluszkach muslinowych, ze takie drogie koło 30zl. Ja dziś znalazłam w rossmanie 3szt za 2,50€ w Polsce tez powinny być, tylko pytanie w jakiej cenie...
IMG_0108.JPG

IMG_0110.JPG

Załączniki

• IMG_0108.JPG
    IMG_0108.JPG
    2,2 MB · Wyświetleń: 248
  • IMG_0110.JPG
    IMG_0110.JPG
    1,5 MB · Wyświetleń: 244
Ale może przepiszą inne tabletki. Które nie będą wywoływać tych krwotoków. Może po prostu źle dobrane. To długo te wyniki ://
Przychodzą poczta, zwykle w ciągu paru dni, ale wizyty w labolatorium mam co 6 tyg, od kolejnej już co 2 maja być, normalnie wcale mnie to nie cieszy, bo nie dość, ze do gin trzeba będzie częściej jezdzic to jeszcze tam. Ale w tym przypadku chciałabym Przynajmiej wiedzieć czy coś się poprawia z ta anemia :p

Od 14 w domu leżalas cały czas ? To już od wtedy Ci się szyjka skraca ? Biedna :( współczuję.. to ja marudzę , że 2/3 tygodnie muszę leżeć.. że możliwy mam szpital .. a ty tyle czasu już wytrzymałas. A ile ma teraz twoja szyjka ? ile masz do szpitala km ? Ja też będę daleko od domu leżeć gdyby mnie skierował. I rodzić też tam bede. Mam 50km
No już od wtedy szyjka była krótka więc kazano mi leżeć. Ale jakos się trzymała na tych 2.7 cm. Teraz się skrocila u mojego gina do 1.6 cm jakoś, ale w szpitalu wyszło że ma 2.2 cm, także na razie obserwują. Najważniejsze że jest zamknięta. A wczesniej miedzy 6 a 9 tygodniem mialam plamienia wiec tez lezałam. Tak na prawdę całą ciążę leżę, no ale czego się nie zrobi dla tej małej istotki, która się w nas rozwija.

Przychodzą poczta, zwykle w ciągu paru dni, ale wizyty w labolatorium mam co 6 tyg, od kolejnej już co 2 maja być, normalnie wcale mnie to nie cieszy, bo nie dość, ze do gin trzeba będzie częściej jezdzic to jeszcze tam. Ale w tym przypadku chciałabym Przynajmiej wiedzieć czy coś się poprawia z ta anemia :p
Jeszcze trochę i będą z głowy te wizyty :) zaczną się nowe [emoji23]

reklama
Do góry