reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No już od wtedy szyjka była krótka więc kazano mi leżeć. Ale jakos się trzymała na tych 2.7 cm. Teraz się skrocila u mojego gina do 1.6 cm jakoś, ale w szpitalu wyszło że ma 2.2 cm, także na razie obserwują. Najważniejsze że jest zamknięta. A wczesniej miedzy 6 a 9 tygodniem mialam plamienia wiec tez lezałam. Tak na prawdę całą ciążę leżę, no ale czego się nie zrobi dla tej małej istotki, która się w nas rozwija.
Oj to jak w 37 w końcu ruszysz na spacer to moment urodzisz ;)
A wstawałas tylko do łazienki przez ten czas co miałaś leżeć ? Czy w ogóle się nie ruszała a z łóżka ?
Już 31/2 tydzień chyba jesteś ? Byle do 34, później 36 i będzie dobrze :)

reklama
Oj to jak w 37 w końcu ruszysz na spacer to moment urodzisz ;)
A wstawałas tylko do łazienki przez ten czas co miałaś leżeć ? Czy w ogóle się nie ruszała a z łóżka ?
Już 31/2 tydzień chyba jesteś ? Byle do 34, później 36 i będzie dobrze :)
Tak wstawalam tylko do toalety i żeby zrobić sobie coś do jedzenia. A tak to ciągle lezałam prawie że na płasko. Mam juz serdecznie dość, ale pociesza mnie fakt że to już tylko miesiąc został. No u nas dzisiaj 31 tydzień i 4 dzień.

Hej dziewczyny ;)
Mala ma 2050g ;) ogolnie z nia wszystko ok.. serduszko tez :) moja szyjka ma 2/2.5cm jest miekka ale zamknieta,mam odpoczywac i zapisal mi zelazo mam brac jedna tabletke dziennie. Oczywiscie kupilam cos [emoji14]
I taka skrzyneczke do lazienki na malej pierdolki ;) a moja starsza oburzona ze dlaczego Michalinka ma osobno wszystko i dla siebie ,a ona musi ze mna sie dzielic :DZobacz załącznik 867619 Zobacz załącznik 867620
To odpoczywaj dużo! Bo troszkę krótką masz tą szyjkę :)

U mnie chyba nie ma upału, przynajmniej przez okno nie czuję [emoji14]
Nie otwieraj okna [emoji16]
Właśnie jem obiad :D ful wypas hehe.
A tak ogólnie to czekamy na wynik posiewu, który będzie w poniedziałek lub we wtorek i wtedy też zapadnie decyzja o pessarze.w poniedziałek pewnie zmierza mi też ponownie szyjke. Brzuch mnie już nie boli jak na okres, bo dostałam bardzo dużo kroplowek z magnezem. Najbardziej to się chyba cieszę że sterydow na pluca. Mysle pozytywnie wiec musi byc dobrze!
To jest obiad szpitalny?
Też bym wsunęła ze świeżym chrupiącym pieczywem :D
Ja tam jadłam makrelę wędzona całą ciążę[emoji16]
Mam taką nadzieje, bo już tak się nastawiłam na ten wyjazd nad morze :(
Może się uda![emoji8] będziesz próbowała brać magnez na te twardnienie?
Hej dziewczyny ;)
Mala ma 2050g ;) ogolnie z nia wszystko ok.. serduszko tez :) moja szyjka ma 2/2.5cm jest miekka ale zamknieta,mam odpoczywac i zapisal mi zelazo mam brac jedna tabletke dziennie. Oczywiscie kupilam cos [emoji14]
I taka skrzyneczke do lazienki na malej pierdolki ;) a moja starsza oburzona ze dlaczego Michalinka ma osobno wszystko i dla siebie ,a ona musi ze mna sie dzielic :DZobacz załącznik 867619 Zobacz załącznik 867620
Piękna waga [emoji16] to odpoczywanie cię czeka[emoji8]

reklama
Do góry