Fiorna
Fanka BB :)
A taka miałam ochotę na pastę z makreli [emoji16]
Też bym wsunęła ze świeżym chrupiącym pieczywem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A taka miałam ochotę na pastę z makreli [emoji16]
Tak, ja wiem...Żadnego nabiału z mleka niepasteryzowanego nie powinnyśmy teraz jeść
TrzymamJa jestem na sorze. Pobrali mi krew i i mocz do badania, ktg też zrobili, wyszło ok. Teraz czekam aż lekarz mnie obejrzy. Trzymajcie kciuki!
Ja tez jadłam makrelę nawet nie wiedziałam ze nie wolnoJa jem makrelę, łososia na ciepło, zimno nawet pierwszy raz słyszę, że nie wolno.
Ja też się tak czuję dziś poszłam po zakupy na pieszo warzywa, chleb, mleko, truskawki i ledwo wróciłam do domu a mi zostało jeszcze 10tc. Nie wiem jak ja dotrwam do sierpniaA może z tą szyjką skracajaca się to norma bo co jedna z nas to o tym pisze może już taki czas na to.
Ja w ogóle czuję się już takbym na wózku miała być pchana. Serio, chodzę już tak wolno i ostroznie. Każde tąpnięcie nogą przy chodzie to jakieś uczucie mocnego uderzenia główką w dół. Albo fiksuję
Ja jadłamA taka miałam ochotę na pastę z makreli [emoji16]
Ja myślę żeby nie popadać w paranoję z tym jedzeniemJa jadłam