reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jakie macie zdanie na temat kupowania mebli przez internet ? Takie tanie ale ciekawa jestem co przyjdzie w kartonie...
Raz na meblach do salonu się mega zawiodłam. Ciekawe jak by było z taka szafa. W sklepach do 2 tysięcy pakowna szafa do przedpokoju a w internecie do 1tys można znalezc. Wyskoczyło mi np. Takie zdjęcie na FB.. Zobacz załącznik 867250
Ja osobiście nie kupowałam mebli przez internet. Jedynie łóżeczko teraz dla małego :)

Ja mam jutro wizyte.. ❤ zobaczymy jak malutka podrosla :p boje sie bo nie moge za duzo chodzic,a jutro zrobie troche km..
A powiedzcie mi ,np jestem na L4 i w miedzy czasie urodze,L4 np do konca miesiaca, a urodze w polowie powiedzmy,czy od urodzenia dziecka liczy mi sie juz macierzynskie i jak to bedzie wygladalo przy wyplacie?
Macierzyński jest od dnia narodzin dziecka wtedy auto.atycznie l
L4 jest przerwane.

Jak zamówisz to daj znać :D
A tak serio to popatrz na wymiary bo ja nawet nie spojrzałam dokładnie.
I rozmawiałam z moim właśnie, ze też widział mnóstwo szaf do przedpokoju , na zdjęciach super ale chyba lepiej dołożyć parę stówek i kupić masywna. Która będziemy widzieć i się nie zawiedziemy jak przyjdzie. A nie jakieś skleiki które za parę miesięcy się porozwalaja. Ciekawe po ile teraz są takie szafy w sklepach.
W sklepach typu agata, black red white itp też meble są ze sklejki. Chyba że zainwestujesz dużo, dużo więcej kasy żeby mieć drewniane.

Ciekawe jak na żywo wygląda taka szafa. Z chęcią bym zamówiła. Bo po prostu grosze kosztuje te meble w internecie. Ale chyba już nie będę kombinować. Jak mój woli dołożyć i kupić coś lepszego to nie będzie się spierać. Tylko musimy myśleć czym przewieść takie pudła z innego miasta .. chyba nie dowożą do domu ze sklepu nie ?
Możesz kupić meble z dowozem :) albo może macie od kogo pożyczyć takie większe auto :)

reklama
Do góry