Co za babsztyl !!!Czekam już na wizytę
Dobrze,że po przyjściu spytałam na które godziny są te Panie które czekają. Bo większość na po 20ej a już by chciały wejść wcześniej. I tak jedna się właśnie wepchała , już mi się z nią kłócić nie chciało ale myślałam, że ja zjem za moment. Mam na 19:50 a ona twierdzi , że ma na 19:45..... Serio?! Który lekarz ginekolog przydziela pacjentce 5minut czasu na wizytę.. eh. 15minut mnie nie zbawi ale trochę kultury. Tym bardziej w ciąży nie jest .. a w drzwi myślałam , że zje żebym nie weszła przed nią.
reklama
G
gosc12
Gość
Magnez i lez do góry brzuszkiemA ja dzisiaj dziewczyny m gorszy dzień, stawia mi się brzuch co chwilę. Mam nadzieję że jutro będzie już lepiej i że poprostu dzisiaj przeholowałam z lazeniem.
Jeśli chodzi o kąpiel po porodzie to jak skończyłam kangurowanie i przeszłam na salę poporodowa to od razu poszłam się wykąpać.
Biedroneczka10
Fanka BB :)
W internecie można znaleźć ładne wzory jak to jest liczone. Sama kiedyś się zastanawiałam nad L4 bo się dziwiłam że mi różne kwoty przychodzą a to zależy od ilości dni w miesiącu.Dziekuje Ci bardzo bo serio nie wiedzialam tego
G
gosc12
Gość
A patrzyłaś na jakąś konkretną firmę , polecana, znana. Czy z jakiegoś nie wiadomego źródła , typu reklama ci wyskoczyła na FBJa kupowalam, regal i komody,lozko dla nas i malej.. nic takiego
E
Ewka34
Gość
A
A ja myslalam ze od tego jaka kwote placil pracodawca do zusu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]W internecie można znaleźć ładne wzory jak to jest liczone. Sama kiedyś się zastanawiałam nad L4 bo się dziwiłam że mi różne kwoty przychodzą a to zależy od ilości dni w miesiącu.
Luiza.
Karma wraca, następnym razem ktoś jej tak przed nosem niech myknie i trzaśnie drzwiami żeby jej nochal przycięłoCzekam już na wizytę
Dobrze,że po przyjściu spytałam na które godziny są te Panie które czekają. Bo większość na po 20ej a już by chciały wejść wcześniej. I tak jedna się właśnie wepchała , już mi się z nią kłócić nie chciało ale myślałam, że ja zjem za moment. Mam na 19:50 a ona twierdzi , że ma na 19:45..... Serio?! Który lekarz ginekolog przydziela pacjentce 5minut czasu na wizytę.. eh. 15minut mnie nie zbawi ale trochę kultury. Tym bardziej w ciąży nie jest .. a w drzwi myślałam , że zje żebym nie weszła przed nią.
E
Ewka34
Gość
Nie,patrzylam na to co mi sie podobaA patrzyłaś na jakąś konkretną firmę , polecana, znana. Czy z jakiegoś nie wiadomego źródła , typu reklama ci wyskoczyła na FB
Paulana
A ja dziewczyny byłam w txm odebrać przesyłkę z ubraniami które zamawialam i od razu wstąpiłam do rossmanna po kosmetyki dla mnie do szpitala za 1 grosz dostałam żel do stóp z karty rossnę Zobacz załącznik 867396
A skąd wiedziałaś że możesz takie coś dostać? Bo mnie nie informują
G
gosc12
Gość
Miałabym.. kiedys busa od ojca. Ale nie mam z nim kontaktu więc tym bardziej o auto prosić się nie będę musimy pomyśleć właśnie do lipca.. ciekawe ile kosztuje dowóz 50km do domuMożesz kupić meble z dowozem albo może macie od kogo pożyczyć takie większe auto
reklama
G
gosc12
Gość
Ja wiem , że ty wszystko potrafisz bo Ty jesteś Ewka. [Emoji23] ale wytłumacz jak to zrobiłaś haha.moze mi się ta wiedza przyda niebawem [emoji23]M
Mysmy golfem meble do pokoju corki przewozili [emoji23][emoji23][emoji23] biurko,szafe,szafki,komode [emoji23]