reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mam pytanie - może głupie ale no ja nie znam odpowiedzi. Kiedy po porodzie będziemy mogły się wykąpać?
Mi pozwolili zaraz po tym jak przewiezli mnie po 2 godzinach na zwykłą sale z porodowki to zależy od tego czy wszystko będzie ok jak tak to od Ciebie będzie zależało czy masz siłę iść się umyć czy jeszcze polezysz porody różne więc wiesz ....

Nasze ma 85cm wysokości[emoji4]
Moje ma 84 cm wysokosci ;)
Dzięki. Czyli 100-110cm będzie ok jak chciałam.
Byłam wczoraj u kuzynki która ma 2 dzieci i opowiadała mi że przy pierwszym szalała, kupowała wszystko co się dało, brała ubranka które jej się podobały a po prostu dużo rzeczy w ogóle nie użyła a co do ubranek to ubierała tylko te ulubione a reszta leżała. Przy drugim już przystopowała i kupiła tylko to co jej się przydało przy pierwszym i przez to uchroniła trochę swoje finanse :D
Potwierdzam, ja też miałam za dużo ubranek, 2lezaczki, 2 maty, kilka kocykow, ręczniczków itp, a i tak polowy rzeczy nie używałam. Po 1synu dużo rzeczy rozdałam a jak się drugi urodził to i tak miałam wszystkiego sporo.
Teraz przy 3cim to jestem minimalistką w porównaniu do 1ciąży.

Dzięki. Czyli 100-110cm będzie ok jak chciałam.
Potwierdzam, ja też miałam za dużo ubranek, 2lezaczki, 2 maty, kilka kocykow, ręczniczków itp, a i tak polowy rzeczy nie używałam. Po 1synu dużo rzeczy rozdałam a jak się drugi urodził to i tak miałam wszystkiego sporo.
Teraz przy 3cim to jestem minimalistką w porównaniu do 1ciąży.
Mysle ze tak ;)
Tez chyba jestem przy drugim minimaistka.. ale badachim chcialam :p nie mam maty,bujaczka,lezaczka hyhy nic :p

Mysle ze tak ;)
Tez chyba jestem przy drugim minimaistka.. ale badachim chcialam :p nie mam maty,bujaczka,lezaczka hyhy nic :p
Baldachim też miałam:) leżaczek mam po chłopakach to się przyda ale mąż przyniesie z garażu jak juz mala będzie w domu i będzie miała z miesiąc. Wtedy wszystko stało naszykowane 2miesiące wcześniej, chodziłam kilka razy dziennie i się przyglądałam i nie mogłam dziecka doczekać:)

Zarejestrowałam się na stronie smyka, złożyłam wniosek o założenie karty i nie dostałam maila potwierdzającego z linkiem a chciałam mieć te dodatkowe 20% rabatu.

reklama
Do góry