reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Wolę z sinsay zamówić i zapłacić już więcej bo nie chce mi się po biedronkach chodzic , omijam takie sklepy , męża tylko ewentualnie wysyłać wolę teraz przez internet wszystko kupować bez wychodzenia z domuSą teraz w promocji.. od wtorku albo poniedziałku Nie ma zmiłuj.. może masz kogoś poprosić o pomoc przy dzieciach? Jak trafisz do szpitala, bo się nie będziesz oszczędzać, to i tak Cię w domu nie będzie[emoji852][emoji852]
G
gosc12
Gość
Ja kupiłam te woreczki w Rossmanie. Ciekawe czy spelnia swoja rolęMój zaczyna wariowac tak przed północą i dla pierwszej to juz jego godziny.
A jesli chodzi o kosz to ja nie kupuje specjalnego. Zapełni się w kuchni to się wyniesie. I tak za długo pewnie nie zniosę zapachów z kosza więc wolę częściej wynosic. Chociaż dziś widziałam na allegro pachnące woreczki na zużyte Pampersy i tak się zastanawialam czy nie kliknąć
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulaa88
Mnie właśnie mąż kupił[emoji23][emoji23][emoji23] i tak cud że trafił z rozmiarem[emoji16]Wolę z sinsay zamówić i zapłacić już więcej bo nie chce mi się po biedronkach chodzic , omijam takie sklepy , męża tylko ewentualnie wysyłać wolę teraz przez internet wszystko kupować bez wychodzenia z domu
E
Ewka34
Gość
Teoretycznie nie powinny ,ale taka moja schiza.. [emoji23]@Ewka34...haha o tym nie pomyślałam[emoji16] ale skoro jest napisane, że można to chyba nie powinny[emoji16]
G
gosc12
Gość
Czyli zdania podzielone jak przy diecie. Trzeba widocznie robić według instynktu i zachowania dziecka. Inaczej rady osób trzecich nic nam nie pomogąMi położna mówiła przy córce że gazowanych nie pić teraz diabetolog też powtarza żadnych babelkow podczas kp więc się tego trzymałam i trzymać będę zwłaszcza że kolki przeżyłam z synem okropne
Anulaa88
I teraz będę w piekarniku robić[emoji23]Teoretycznie nie powinny ,ale taka moja schiza.. [emoji14] [emoji23]
oliwiapatrycja
U mnie też pierwszy raz 7 z przodu ..Ja też przekroczyłam 70tkę ☺ pierwszy raz w życiu. W pierwszej ciąży dobiłam do 65 a teraz podejrzewam że do końca ciąży to może być i 75 kg. Ale co tam. Jeśli spadnę z wagi tak jak po urodzeniu córki to spoko. Karmienie piersią i obowiązki przy dzieciach to będzie mój skalpel ☺
Czy Wasze dzieci o tej porze właśnie to już śpią? Pytam o te maluchy pod serduchem. Bo mój to chyba na rowerze jedzie po moich żebrach.. Tłumacze mu, że już jest ciemno późno i wszystkie dzieci już śpią a ten ma mnie w nosie i pedałuje dalej..
Moja tak samo rozpycha się na wszystkie strony , cały prawie dzień jest aktywna , może zaraz pójdzie wkoncu spac
reklama
Anulaa88
Ale na logikę, to co pisze Monika ma sens[emoji16] Teraz tak myślę, że jak piłam coś gazowego przed ciążą, to czułam się ciężko i nie fajnie[emoji4]wiadomo łakomstwo robiło swoje[emoji4]Czyli zdania podzielone jak przy diecie. Trzeba widocznie robić według instynktu i zachowania dziecka. Inaczej rady osób trzecich nic nam nie pomogą
Ja pije tyle niegazowanej, że teraz to tylko rutyna mi zostaje[emoji16]