Do 8 miesięcy wytrzymalam ja taki świra jestem że muszę i już teraz to mam inne podejście a wtedy mama ojciec bo z nimi mieszkałam że piersią trzeba i kropka a po czasie dowiedziałam się mnie mama kp 1 miesiąc hihi brak slowTo biedna musiałaś się głodzić ://
Chyba długo tak nie wytrzymałas ? Długo karmilas piersią ?
reklama
Bajunia
Fanka BB :)
Ja jak już byłam na oddziale z małą to tylko po sali chodziłam. Na spacery po korytarzu nie miałam siły a poza tym dziecka samego nie zostawisz.Ja mam do chodzenia tak jak już będę chciała po korytarzu jeśli będą siły rozprostować nogi czy po prostu po pokoju jak będę przewijała i opiekowała się córeczką [emoji56] a pod prysznic jakieś klapki wygodne dokupie takie stabilniejsze [emoji3]
Fajnie że z dzidzią wszystko dobrze. Gorzej ta szyjka. A nie możesz kogoś poprosić o pomoc? Musisz się oszczędzać bo jak wylądujesz w szpitalu nie daj Boże już do porodu to ktoś w domu z dziećmi i tak będzie musiał być.No to my po wizycie z małą wszystko dobrze ułożona główka w dół waży 2200g więc dużo przez 2 tyg nie przytula bobylysmy w 30i 3 dn.i ważyła 1860g więc tyje jak narazie ok.Gin mówił że do 3500 może dobije jak ja dotrwam do 38-39 tydz bo nie stety mi też szyjka się skraca jest poniżej 3cm -2.8 powiedział tak "jeszcze w szpitalu cie nie położę ale za 2tyg jak będzie mniej to na pewno "pytał sie czy przez te 2 tyg cosinus nie widzieliśmy to coś ciężkiego robiłam czy ćwiczę coś a ja ze właśnie w te upały więcej odpoczywałam i 2 tyg temu szyjka była ok a teraz boom du.....dostałam luteine i zakaz sexu no i leżeć ile w lezie ....problem taki jak ja mam leżeć jak 2 dzieciaków mąż 12 godz w pracy wiem że dzieci duże ale wszystkiego nie ogarna muszę jakoś zorganizować domowe pracę żeby syfem nie zarosnac szok jednak sobie wykrakalam że coś nie tak bo te dziwne uciski w psioszce miałam i to mnie martwiło i nie stety miałam rację
Idę się kąpać doczytam resztę postów to coś tam naskrobie jeszcze
Bajunia
I trzecie dziecko..
O Jezusie nie pomyślałam o tym..Nie próbuj ćwiczyć bo znowu się okaże , że w ciąży jesteś Chodakowska to twój znak nie potrzebujesz testów ciążowych
Ja nie wiem czy w ogóle chce trzecie dziecko a już na pewno nie tak zaraz po drugim..
Oj to może z Lewandowską poćwiczę. Lepiej nie ryzykować ☺
Właśnie nadrobiłam wszystkie wpisy. Chyba tylko w naszym miesiącu tyle tego produkujemy. Na innych forach tzn w innych miesiącach mniejsza ilość wpisów jak widziałam. No i północ. A 6:40 budzik mnie obudzi a wcześniej ze 2 razy siku. Ale chociaż mój synio już się zmęczył kopaniem mamusi i śpi.
To dobranoc ☺
Maljan
Śpię i leżę i na plecach i na obu bokachŚpicie na plecach ? Wiem, że można spać jak wygodnie. Ale czy to też tyczy się pleców ? Do tego w tym tygodniu ? Bo czasem tylko leżenie na plecach przynosi mi ulgę w bólu kręgosłupa.
I jeszcze jedno pytanie od wczoraj boli mnie krocze. A dzisiaj czuje jak by mi mała miała wypasc, mam takie uczucie jak chodze. To możliwe, że mała już jest tak nisko ?
Maljan
Mam japonki gumowe, a może kupię klapki gumowe oprócz/zamiast. Na pewno nie kapcie bo nie lubięJakie obuwie kupujecie do szpitala? Typowe kapcie czy klapki lub japonki?
Maljan
A planujesz być w szpitalu 6 dni? [emoji23]Dopiero nadrobiłam 20 stron[emoji50]A nie było mnie 4 h[emoji23][emoji16]Piękny brzusio już masz[emoji16] ja teraz używam tylko telefonu. Kompa to nie odpalam[emoji16]Ale Super! Ja próbuję, ale muszę to robić w ciemnościach[emoji4]Ja już też miałam robione dwukrotnie badanie na toxoJa próbowałam ten termoforek w mikrofali ogarnąć i ok[emoji16]Ja to mam zakupionych 6 zgrzewek tych małych wód z dziubkiem[emoji16] zgrzewka na dzień... tak liczę[emoji16]Lepiej weź czystą wodę[emoji4]Wiem, że kiedyś pisałaś że nie lubisz, ale bez cukru przynajmniej [emoji4]Uwielbiam takie! Śpij jak ci wygodnie[emoji16]ja śpię na plecach i bokach[emoji16]Zwykłe gumowe japonki mam i pod prysznic takie basenowe[emoji16] Takie łatwiej umyć po szpitalu.
Mnie dzisiaj przyszło 7 paczek [emoji23] myślałam, że nie ogarnę tego dzisiaj, ale się udało[emoji16]
Powiedzcie mi... czy jeśli kupujecie kosz na pampki do pokoju, to ilu litrowy?[emoji16]
Kupiliśmy kosz na zużyte pampki, 10l
Maljan
Ja też właśnie boje się krwii że kapcie takie zwykłe by się mogły ubrudzićFajne
Nie polecam takich materiałowych papci, oj nie. Pamietam, ze mialam z synem takie ładne kremowe i wieczorem jak wstałam zeby iść pod prysznic pociekla mi krew i domyslacie sie jak wygladaly :/ jednak to leci duzo wiecej niz przy okresie. A takie gumowe się umyje i juz a poza tym pocila mi sie noga bo w szpitalu jest mega cieplo
Maljan
O nie współczuję, bo to przykre jak odchodzą nam zwierzątkaDziewczyny.. jest mi smutno.. umarl moj gekon,wyrwal sobie kloake i wdarlo mu sie zakazenie.. patrze teraz do terra i nie zyje nie jadl tylko duzo pil.. ale nie poradzil sobie a w okolicy nie mam weta od jaszczurek moze jest juz w swiecie pysznych robakow i wolnej ,cieplej przestrzeni
reklama
Maljan
Witamy w klubie problematycznych szyjek :/No to my po wizycie z małą wszystko dobrze ułożona główka w dół waży 2200g więc dużo przez 2 tyg nie przytula bobylysmy w 30i 3 dn.i ważyła 1860g więc tyje jak narazie ok.Gin mówił że do 3500 może dobije jak ja dotrwam do 38-39 tydz bo nie stety mi też szyjka się skraca jest poniżej 3cm -2.8 powiedział tak "jeszcze w szpitalu cie nie położę ale za 2tyg jak będzie mniej to na pewno "pytał sie czy przez te 2 tyg cosinus nie widzieliśmy to coś ciężkiego robiłam czy ćwiczę coś a ja ze właśnie w te upały więcej odpoczywałam i 2 tyg temu szyjka była ok a teraz boom du.....dostałam luteine i zakaz sexu no i leżeć ile w lezie ....problem taki jak ja mam leżeć jak 2 dzieciaków mąż 12 godz w pracy wiem że dzieci duże ale wszystkiego nie ogarna muszę jakoś zorganizować domowe pracę żeby syfem nie zarosnac szok jednak sobie wykrakalam że coś nie tak bo te dziwne uciski w psioszce miałam i to mnie martwiło i nie stety miałam rację
Idę się kąpać doczytam resztę postów to coś tam naskrobie jeszcze
Musisz troszkę poodpoczywać, olej porządek w domu, a zagoń dzieciaki niech robią coś tam drobnego z czym sobie już poradzą.
Najważniejsze że z dzidzią ok, a ty wytrzymasz jeszcze trochę