reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jeej ! :) W końcu masz brzuszek :):):)
Super ❤️❤️
Teraz rośnie już konkretnie :) i nie tylko brzuch bo kg też do przodu ..teraz mam wizytę w poniedziałek to zobaczę jak ta waga i najważniejsze to wyniki ta moja anemia :) w poniedziałek będę mieć 34.0 ciekawe czy da mi jakieś skierowanie na inne badania czy cos , czy jak zwykle krew i mocz ..:D a Ty kiedy masz teraz wizytę ? :)

Wydaje mi się , że jak weźmiesz rozmiar większe to mogą być za długie. Najlepiej jak zalozysz grube skarpetki i pochodzisz w nich troche. Rozciagniesz na szerokość a na długość będą idealne :)
Nie da rady, one za bardzo cisną. Maja bardzo grube te 'paski' z takiej jakby gąbki w srodku i przez to są małe :/ nawet nie wiem czy rozmiar większy coś pomoze...

Powodzenia. Mam nadzieję , że uda Ci się szybko wejść :)

Klapki fajne :D ile dałaś ?:)

Ja też co chwilę słyszę , że dziewczyny pierwsze, drugie ciąże tracą. :(
Ja tez straciłam w 10 tygodniu, łyżeczkowanie w czerwcu, a co przeszłam w szpitalu to po prostu horror. Przez lekarza miałam traumę i zdecydowałam , że nie będę nigdy więcej w ciazy... przeszłam depresję. Ingerowalam w swoje życie :( jak doszlam do siebie był październik, a w listopadzie zdecydowaliśmy się spróbować. Wystarczył raz i Alicja będzie z nami na świecie za miesiąc [emoji173]️

A jak się go podgrzewa ? Bo tam oliwka wstawiła zdjęcie , że można używać na ciepło i na zimno. Tam jest pojemniczek na wodę chyba tak ? A te pestki wiśni, czy czegoś ?

Oj dzisiaj to tak boli , że już mam dość.
Zniosę wszystko, byle by jej było dobrze. od 30 tygodnia było już ciężko ale w końcówce 34 TC jest coraz gorzej...
Płakać mi się już dzisiaj chcę. Muszę porozmawiać z lekarzem jutro o tym pośladku, bólu kręgosłupa bo nie daje rady.
Do tego malutka tak pcha nóżki pod rzebra i w żołądek , az mi słabo było chwilami.. boli mnie cały brzuch, całe plecy.. ja już chce lipiec. :(
Najważniejsze, że z traumą się uporałaś i tak szybko udało Wam się zajść w drugą ciążę :*

Oj bidulka z tymi bólami wszystkimi :( ja to oprócz twardnień brzuszka i duchoty, na nic nie narzekam. Nie boli mnie ani kręgosłup ani nic innego.

Teraz rośnie już konkretnie :) i nie tylko brzuch bo kg też do przodu ..teraz mam wizytę w poniedziałek to zobaczę jak ta waga i najważniejsze to wyniki ta moja anemia :) w poniedziałek będę mieć 34.0 ciekawe czy da mi jakieś skierowanie na inne badania czy cos , czy jak zwykle krew i mocz ..:D a Ty kiedy masz teraz wizytę ? :)
Mi dal tylko na krew mocz i glukoze ;)

reklama
Jaki pojemniczek na wode? Nic tam nie ma, same pestki wisni ;) podgrzewasz w piekarniku np przez 8-10 minut (dla mnie pewniej niz w mikrofali ;) ) albo gdy juz kaloryfery grzeja na kaloryfer kladziesz ;)
Moja tez pcha pod zebra i w pecherz i w przepone i w zoladek.. brzuch tez mnie boli.. takie jakby skurcze juz na dole,mocne dosc ale to nie to jeszcze ;) w nocy tak boli ze az mi sie ryczec chce.. dobrze ze przechodzi ;)

Aha :) to może też się zdecyduje na kupno :)
Jak będzie miała kolki to na pewno by się przydał :)

Do góry