madziula92
Fanka BB :)
Ja mialam teraz powtarzaną toksoplazmozę, odczyn coombsa , i miałam robioną cytomegalię. Za tydzień mam mocz, morfologię i HIV. A 27 wizyta u gin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś w 30 tygodniu ? Myślałam, że tygodniem Zaraz za mną26€, pewnie na PL zalando tez są. Dziękuje, tylko co z tego jak nie pasują
Jakos musimy to zniesc, u mnie poki co do zniesienia, ale mamy prawie miesiac roznicy. Jeszcze wszystko przede mną
Teraz rośnie już konkretnie i nie tylko brzuch bo kg też do przodu ..teraz mam wizytę w poniedziałek to zobaczę jak ta waga i najważniejsze to wyniki ta moja anemia w poniedziałek będę mieć 34.0 ciekawe czy da mi jakieś skierowanie na inne badania czy cos , czy jak zwykle krew i mocz .. a Ty kiedy masz teraz wizytę ?Jeej ! W końcu masz brzuszek
Super
Nie da rady, one za bardzo cisną. Maja bardzo grube te 'paski' z takiej jakby gąbki w srodku i przez to są małe :/ nawet nie wiem czy rozmiar większy coś pomoze...Wydaje mi się , że jak weźmiesz rozmiar większe to mogą być za długie. Najlepiej jak zalozysz grube skarpetki i pochodzisz w nich troche. Rozciagniesz na szerokość a na długość będą idealne
Niee, ja mam termin na 24 sierpniaJesteś w 30 tygodniu ? Myślałam, że tygodniem Zaraz za mną
Dzisiaj pogoda idealna na zakupyja niedawno wróciłam z mężem z ikei, kupiłam komodę, lampki nocne-księżyc i gwiazdkę do tego jeszcze materac piankowy dla maluszka fajnie, bo nie było dużo ludzi, ale ciężko już chodzić po takich sklepach...dobrze, że dziś chłodniej
Najważniejsze, że z traumą się uporałaś i tak szybko udało Wam się zajść w drugą ciążę :*Powodzenia. Mam nadzieję , że uda Ci się szybko wejść
Klapki fajne ile dałaś ?
Ja też co chwilę słyszę , że dziewczyny pierwsze, drugie ciąże tracą.
Ja tez straciłam w 10 tygodniu, łyżeczkowanie w czerwcu, a co przeszłam w szpitalu to po prostu horror. Przez lekarza miałam traumę i zdecydowałam , że nie będę nigdy więcej w ciazy... przeszłam depresję. Ingerowalam w swoje życie jak doszlam do siebie był październik, a w listopadzie zdecydowaliśmy się spróbować. Wystarczył raz i Alicja będzie z nami na świecie za miesiąc [emoji173]️
A jak się go podgrzewa ? Bo tam oliwka wstawiła zdjęcie , że można używać na ciepło i na zimno. Tam jest pojemniczek na wodę chyba tak ? A te pestki wiśni, czy czegoś ?
Oj dzisiaj to tak boli , że już mam dość.
Zniosę wszystko, byle by jej było dobrze. od 30 tygodnia było już ciężko ale w końcówce 34 TC jest coraz gorzej...
Płakać mi się już dzisiaj chcę. Muszę porozmawiać z lekarzem jutro o tym pośladku, bólu kręgosłupa bo nie daje rady.
Do tego malutka tak pcha nóżki pod rzebra i w żołądek , az mi słabo było chwilami.. boli mnie cały brzuch, całe plecy.. ja już chce lipiec.
Mi dal tylko na krew mocz i glukozeTeraz rośnie już konkretnie i nie tylko brzuch bo kg też do przodu ..teraz mam wizytę w poniedziałek to zobaczę jak ta waga i najważniejsze to wyniki ta moja anemia w poniedziałek będę mieć 34.0 ciekawe czy da mi jakieś skierowanie na inne badania czy cos , czy jak zwykle krew i mocz .. a Ty kiedy masz teraz wizytę ?
Ale piękne ubrankaByłam dziś na lumpach. Nakupiłam dla małego i dla córki za 20 zł ☺ jak ja lubię takie zakupy. Nie wiem czy 150 zł by mi starczyło jakbym chciała to wszystko nowe kupić.
Zobacz załącznik 866998
Zobacz załącznik 866999
Zobacz załącznik 867000
Jaki pojemniczek na wode? Nic tam nie ma, same pestki wisni podgrzewasz w piekarniku np przez 8-10 minut (dla mnie pewniej niz w mikrofali ) albo gdy juz kaloryfery grzeja na kaloryfer kladziesz
Moja tez pcha pod zebra i w pecherz i w przepone i w zoladek.. brzuch tez mnie boli.. takie jakby skurcze juz na dole,mocne dosc ale to nie to jeszcze w nocy tak boli ze az mi sie ryczec chce.. dobrze ze przechodzi