reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Teraz rośnie już konkretnie :) i nie tylko brzuch bo kg też do przodu ..teraz mam wizytę w poniedziałek to zobaczę jak ta waga i najważniejsze to wyniki ta moja anemia :) w poniedziałek będę mieć 34.0 ciekawe czy da mi jakieś skierowanie na inne badania czy cos , czy jak zwykle krew i mocz ..:D a Ty kiedy masz teraz wizytę ? :)
Ile Ci się przytyło ?;)
Ja mam jutro na wieczór, ale bez USG raczej. Bo mówił , że to będzie taka szybka wizyta przed jego urlopem. Żeby skontrolować tą szyjkę :) przy okazji wypytam o kilka rzeczy i da mi skierowanie na badania pewnie. Bo później wizyta za 2 tygodnie to już by wypadało mieć wyniki w 37 :)

Mój mąż wczoraj kupił mi wszystkie kosmetyki do szpitala, typu żel, szampon, dezodorant itp, do tego kupił na porodówkę landrynki, lizaki i gorzką czekoladę (tak nam na szkole rodzenia podpowiadali) a i jeszcze zgrzewkę wody z dziubkiem :D więc już mam wszystko do torby szpitalnej :D teraz to dopakować jakoś sensownie :D

Ile Ci się przytyło ?;)
Ja mam jutro na wieczór, ale bez USG raczej. Bo mówił , że to będzie taka szybka wizyta przed jego urlopem. Żeby skontrolować tą szyjkę :) przy okazji wypytam o kilka rzeczy i da mi skierowanie na badania pewnie. Bo później wizyta za 2 tygodnie to już by wypadało mieć wyniki w 37 :)
Zaczynałam z 64 na pierwszej wizycie a 5 czerwca ostatni raz się ważyłam bylo 70.5 kg :D
To i dobra nawet wizyta bez USG żeby skontrolować szyjkę i dostać skierowania na badania jak pozniej ma być na urlopie :)

reklama
Najważniejsze, że z traumą się uporałaś i tak szybko udało Wam się zajść w drugą ciążę :*

Oj bidulka z tymi bólami wszystkimi :( ja to oprócz twardnień brzuszka i duchoty, na nic nie narzekam. Nie boli mnie ani kręgosłup ani nic innego.
Ja też nie narzekalam, wręcz przeciwnie. Bylam zachwycona tym , że mam brak objawów ciąży. Aż tu nagle bach i się zaczęło [emoji23]

Do góry