Maljan
Fanka BB :)
Super wyglądasz chyba Ci teraz mocniej brzuszek urósłTo my.. takie już duże ... dzisiaj 33.3 tydzień. Zobacz załącznik 866957
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wyglądasz chyba Ci teraz mocniej brzuszek urósłTo my.. takie już duże ... dzisiaj 33.3 tydzień. Zobacz załącznik 866957
Też bym chciała drugie dziecko za 3-4 lata ale absolutnie nie bliźniakiDokładnie tak a za 3-4 lata następne dzidzi, chciałabym synka albo najlepiej bliźniaki a za 8 lat ostatnie dziecko i koniec reprodukcji [emoji23][emoji85]
Jakie piękne [emoji7] [emoji7] [emoji7]Wejdz do hm zeby kupić cos dla siebie a wyjdź z ciuchami dla dzieci hahaha
A matka niedlugo z gołym tylkiem
DziekiSuper wyglądasz chyba Ci teraz mocniej brzuszek urósł
A kiedy robiłaś druga? U mnie tez ujemny wyszedł. Ale nie mowila nic lekarka kiedy powtórzyć, u nas to badanie nie jest już refundowane, Wiec musiałam za to zaplacic 60€ z jeszcze jakimś innym badaniem, nawet nie wiem co to było...
Myslalam, ze to jakos później się robi niedługo przed porodem. Musze sie dopytać Wiec o toDrugi raz toskoplazmozę robiłam przed wizytą w maju czyli to był 26 tydzień. Za badanie zapłaciłam 60 zł. Gin kazała zrobić bo mogłam się zarazić w czasie ciąży ale drugi raz wynik był ujemny
Powodzenia. Mam nadzieję , że uda Ci się szybko wejśćPiszecie tu o pierogach a ja to sobie mogę pomarzyć;( przez cukrzycę u mnie dziś ogorkowa i naleśniki dla rodzinki a ja o 13 swój obiadek:kasza pęczAK,pierś z grilla,kapusta kiszona Maślanka 1 szkl.i na deser brzoskwinia mmmmm ps.tylko brzoskwinia mi odpowiada Oki uciekam jeść i do gina mykam bo xnowu czeka mnie 3-4 godz wyrwane z dnia
Aaa zakupiłam torbę i się będę pakować popołudniu nie droga39.99 a fajna -taka kobieca
Klapki fajne ile dałaś ?Zobacz załącznik 866923 Właśnie przyszło moje zamówienie z zalando, klapki i kosmetyczka dla mnie do szpitala oraz strój dla mnie. Jest bardzo ładny i ogolnie teraz wydaje się być spoko, ale nie wiem co będzie za miesiac, zastanawiam się czy nie wymienić go na większy. Jeśli chodzi o klapki to tez mega mi się podobają, ale ciężko mi się je ubiera na nogę, muszę na sile pomagac sobie rękami, wiec raczej się to nie sprawdzi... A wydaje mi się, ze nie mam jakiś szerokich stop, Wiec to chyba tylko na takie chudziutkie nie wiem czy jak wymienię na większe to coś to da :/ Jedynie do kosmetyczki nie mam zastrzeżeń, bo to na szczęście nie musi pasowac, Wiec jest okej
Muszę nadrobić teraz cały wczorajszy Dzien Trochę tego napisaliście
Ja też co chwilę słyszę , że dziewczyny pierwsze, drugie ciąże tracą.Dokładnie to samo miałam pisać że super że Wam się tak szybko udało. U mnie podobna historia tyle że nie miałam łyżeczkowania tylko farmakologicznie się udało. Ale pomimo starań dopiero po pół roku się udało w ta ciążę zajść.
Prawda że tak miało być i tego też się trzymam, już miałam mieć podawane leki pomagające zajść w ciążę jak się okazało że się udało
Nie wiem czemu tak jest ale znam bardzo dużo dziewczyn w podobnej sytuacji i to jest straszne że jak się chce dzidziusia to tak często się nie udaje
A jak się go podgrzewa ? Bo tam oliwka wstawiła zdjęcie , że można używać na ciepło i na zimno. Tam jest pojemniczek na wodę chyba tak ? A te pestki wiśni, czy czegoś ?Ja kupilam ten termoforek.. fajna sprawa ,moze kupie jeszcze jeden dla nas
Oj dzisiaj to tak boli , że już mam dość.Ja tez jestem spokojniejsza jak się rusza, nawet jeśli to boli, ale Przynajmiej wiem, ze wszystko w porządku. Także jak najbardziej Ciebie rozumiem
Myslalam, ze to jakos później się robi niedługo przed porodem. Musze sie dopytać Wiec o to
Jeej ! W końcu masz brzuszekTo my.. takie już duże ... dzisiaj 33.3 tydzień. Zobacz załącznik 866957