reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wejdz do hm zeby kupić cos dla siebie a wyjdź z ciuchami dla dzieci hahaha :)
A matka niedlugo z gołym tylkiem :)
Jakie piękne [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Ja ostatnio widziałam w h&m taki piękny komplecik arbuzik, właśnie mi o nim przypomniałaś i chyba go chce! Nie mogę go znaleźć na stronie, ale znalazłam inny komplecik, który już dostaliśmy, tylko w rozmiarze 50, obym chociaż z raz ubrała małej ;)
IMG_0090.PNG

Tyle piękności aż bym pojechała do sklepu zobaczyć co maja [emoji7] ale poki co jak doczytam was z wczoraj pojde pooglądać co już mamy ❤️ żeby nie kupić za dużo w jednym rozmiarze :p

Załączniki

• IMG_0090.PNG
    IMG_0090.PNG
    128,8 KB · Wyświetleń: 348
A kiedy robiłaś druga? U mnie tez ujemny wyszedł. Ale nie mowila nic lekarka kiedy powtórzyć, u nas to badanie nie jest już refundowane, Wiec musiałam za to zaplacic 60€ z jeszcze jakimś innym badaniem, nawet nie wiem co to było...

Drugi raz toskoplazmozę robiłam przed wizytą w maju czyli to był 26 tydzień. Za badanie zapłaciłam 60 zł. Gin kazała zrobić bo mogłam się zarazić w czasie ciąży ale drugi raz wynik był ujemny

Drugi raz toskoplazmozę robiłam przed wizytą w maju czyli to był 26 tydzień. Za badanie zapłaciłam 60 zł. Gin kazała zrobić bo mogłam się zarazić w czasie ciąży ale drugi raz wynik był ujemny
Myslalam, ze to jakos później się robi niedługo przed porodem. Musze sie dopytać Wiec o to ;)

Piszecie tu o pierogach a ja to sobie mogę pomarzyć;( przez cukrzycę:( u mnie dziś ogorkowa i naleśniki dla rodzinki a ja o 13 swój obiadek:kasza pęczAK,pierś z grilla,kapusta kiszona Maślanka 1 szkl.i na deser brzoskwinia;) mmmmm ps.tylko brzoskwinia mi odpowiada ;)Oki uciekam jeść i do gina mykam bo xnowu czeka mnie 3-4 godz wyrwane z dnia ;)
Aaa zakupiłam torbę i się będę pakować popołudniu nie droga39.99 a fajna -taka kobieca ;)
Powodzenia. Mam nadzieję , że uda Ci się szybko wejść :)
Zobacz załącznik 866923 Właśnie przyszło moje zamówienie z zalando, klapki i kosmetyczka dla mnie do szpitala oraz strój dla mnie. Jest bardzo ładny i ogolnie teraz wydaje się być spoko, ale nie wiem co będzie za miesiac, zastanawiam się czy nie wymienić go na większy. Jeśli chodzi o klapki to tez mega mi się podobają, ale ciężko mi się je ubiera na nogę, muszę na sile pomagac sobie rękami, wiec raczej się to nie sprawdzi... A wydaje mi się, ze nie mam jakiś szerokich stop, Wiec to chyba tylko na takie chudziutkie :p nie wiem czy jak wymienię na większe to coś to da :/ Jedynie do kosmetyczki nie mam zastrzeżeń, bo to na szczęście nie musi pasowac, Wiec jest okej :D

Muszę nadrobić teraz cały wczorajszy Dzien ;) Trochę tego napisaliście :D
Klapki fajne :D ile dałaś ?:)
Dokładnie to samo miałam pisać że super że Wam się tak szybko udało. U mnie podobna historia tyle że nie miałam łyżeczkowania tylko farmakologicznie się udało. Ale pomimo starań dopiero po pół roku się udało w ta ciążę zajść.
Prawda że tak miało być i tego też się trzymam, już miałam mieć podawane leki pomagające zajść w ciążę jak się okazało że się udało:)
Nie wiem czemu tak jest ale znam bardzo dużo dziewczyn w podobnej sytuacji i to jest straszne że jak się chce dzidziusia to tak często się nie udaje:(
Ja też co chwilę słyszę , że dziewczyny pierwsze, drugie ciąże tracą. :(
Ja tez straciłam w 10 tygodniu, łyżeczkowanie w czerwcu, a co przeszłam w szpitalu to po prostu horror. Przez lekarza miałam traumę i zdecydowałam , że nie będę nigdy więcej w ciazy... przeszłam depresję. Ingerowalam w swoje życie :( jak doszlam do siebie był październik, a w listopadzie zdecydowaliśmy się spróbować. Wystarczył raz i Alicja będzie z nami na świecie za miesiąc ❤️
Ja kupilam ten termoforek.. fajna sprawa ,moze kupie jeszcze jeden dla nas :p
A jak się go podgrzewa ? Bo tam oliwka wstawiła zdjęcie , że można używać na ciepło i na zimno. Tam jest pojemniczek na wodę chyba tak ? A te pestki wiśni, czy czegoś ?

Ja tez jestem spokojniejsza jak się rusza, nawet jeśli to boli, ale Przynajmiej wiem, ze wszystko w porządku. Także jak najbardziej Ciebie rozumiem :)
Oj dzisiaj to tak boli , że już mam dość.
Zniosę wszystko, byle by jej było dobrze. od 30 tygodnia było już ciężko ale w końcówce 34 TC jest coraz gorzej...
Płakać mi się już dzisiaj chcę. Muszę porozmawiać z lekarzem jutro o tym pośladku, bólu kręgosłupa bo nie daje rady.
Do tego malutka tak pcha nóżki pod rzebra i w żołądek , az mi słabo było chwilami.. boli mnie cały brzuch, całe plecy.. ja już chce lipiec. :(

Myslalam, ze to jakos później się robi niedługo przed porodem. Musze sie dopytać Wiec o to ;)

Pewnie to zależy od lekarza bo widać że każda z nas ma prowadzoną ciążę trochę inaczej, jedne z nas mają co wizytę podstawowe badania a inne co drugą lub trzecią itd. :D
Jak mi zleciła to zrobiłam :D ale na kiłę czy hiv to mi nic nie mówiła także nie wiem czy jeszcze zleci czy nie :D

reklama
Do góry