reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja dzisiaj wprosiłam się na obiad do mamy ☺ robi jakieś pulpety z mięsa pieczarek papryki i sera.
Wy to widzę do wszystkiego te oliwki i fetę dajecie☺ moja córcia uwielbia oliwki ale czarne. Zielonych nie tknie. Potrafi zjeść cały ten mały słoiczek na raz. Z pizzy to zawsze wszystkie powyjada ☺
Smacznego☺
Ja tez wole czarne :D zielone to tak srednio, zjem jak muszę, ale bez szału :p

IMG_20180613_124319.jpg
IMG_20180613_124310.jpg
IMG_20180613_124339.jpg
A kiedy używa się na ciepło a kiedy na zimno ?:)

Załączniki

• IMG_20180613_124339.jpg
    IMG_20180613_124339.jpg
    702,6 KB · Wyświetleń: 344
  • IMG_20180613_124319.jpg
    IMG_20180613_124319.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 343
  • IMG_20180613_124310.jpg
    IMG_20180613_124310.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 338
Moment zleci :)
Chciałabym żeby większość z Was urodziła przede mną. Wiedzialabym na co zwracać uwagę jak się wszystko zacznie. Opowiedsialybyscie wasze początki i ogólnie poród. [emoji14] może uda się z Oliwia, Karolina, Ewa [emoji14] nie pamiętam która jeszcze by mogła szybko urodzić :D
Ja :D mam termin na 2 sierpnia i do tego problemy z szyjką :D
Ale mam nadzieje, że któraś urodzi szybciej z tego powodu co ty mówisz Klaudia :D

Zaczynałam z 64 na pierwszej wizycie a 5 czerwca ostatni raz się ważyłam bylo 70.5 kg :D
To i dobra nawet wizyta bez USG żeby skontrolować szyjkę i dostać skierowania na badania jak pozniej ma być na urlopie :)
To połowę więcej od Ciebie jestem na plus :D muszę skontrolować słodkie, bo dobije do 20 coś czuję :o
No pewnie. Mała i tak będzie pewnie będzie schowana jak zawsze więc jej nie zobaczę :D a szyjka teraz najważniejsza. I trochę rzeczy się muszę dowiedzieć, więc wcześniejsza wizyta mi na rękę :) wróci 28 czerwca. Całe szczęście. Bałam się , że pojedzie na dłużej a mam nadzieję , że odbierze poród :)

Mój mąż wczoraj kupił mi wszystkie kosmetyki do szpitala, typu żel, szampon, dezodorant itp, do tego kupił na porodówkę landrynki, lizaki i gorzką czekoladę (tak nam na szkole rodzenia podpowiadali) a i jeszcze zgrzewkę wody z dziubkiem :D więc już mam wszystko do torby szpitalnej :D teraz to dopakować jakoś sensownie :D
Nie pomyslalabym o landrynkach :) będziesz miała siłę je ssać ? :)
A wodę można smakowa , czy musi być czysta ?:)

reklama
Do góry