reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Pewnie to zależy od lekarza bo widać że każda z nas ma prowadzoną ciążę trochę inaczej, jedne z nas mają co wizytę podstawowe badania a inne co drugą lub trzecią itd. :D
Jak mi zleciła to zrobiłam :D ale na kiłę czy hiv to mi nic nie mówiła także nie wiem czy jeszcze zleci czy nie :D
Tak, rozumiem. Każdy lekarz prowadzi swoje praktyki. Jutro mam mieć ktg to może uda mi się zaoytac o to, jeśli nie zapomnę ;)

reklama
Dziękuje bardzo ;* Dokładnie tak samo podchodzę do tej kosmetyczki chciałam z River island, bo mam już jedna i jestem mega zadowolona, ale nie maja w tej kolekcji żadnych ładnych wzorów, wiec szukałam na zalando, żeby nie była tez taka malutka i padło ja ta :p

Dziękuje ;) właśnie nie mam, nigdy nie miałam problemow z butami, te mi się wydają jakies bardzo płytkie z chęcią bym wymieniła, tylko nie wiem czy większy rozmiar coś da, może z tymi klapkami jest coś nie tak, druga sprawa patrzyłam na rozmiary i 39 wyprzedany. A ja już wcześniej musiałam polować na 38, bo tez nie było, ale się pojawiły. Ewentualnie mogę wziac w innym kolorze, jest jeszcze taki kremowy dosyc ładny.

Wydaje mi się , że jak weźmiesz rozmiar większe to mogą być za długie. Najlepiej jak zalozysz grube skarpetki i pochodzisz w nich troche. Rozciagniesz na szerokość a na długość będą idealne :)

Klapki fajne :D ile dałaś ?:)

Oj dzisiaj to tak boli , że już mam dość.
Zniosę wszystko, byle by jej było dobrze. od 30 tygodnia było już ciężko ale w końcówce 34 TC jest coraz gorzej...
Płakać mi się już dzisiaj chcę. Muszę porozmawiać z lekarzem jutro o tym pośladku, bólu kręgosłupa bo nie daje rady.
Do tego malutka tak pcha nóżki pod rzebra i w żołądek , az mi słabo było chwilami.. boli mnie cały brzuch, całe plecy.. ja już chce lipiec. :(
26€, pewnie na PL zalando tez są. Dziękuje, tylko co z tego jak nie pasują :(
Jakos musimy to zniesc, u mnie poki co do zniesienia, ale mamy prawie miesiac roznicy. Jeszcze wszystko przede mną :p

Byłam dziś na lumpach. Nakupiłam dla małego i dla córki za 20 zł ☺ jak ja lubię takie zakupy. Nie wiem czy 150 zł by mi starczyło jakbym chciała to wszystko nowe kupić.
20180613_154438.jpg

20180613_155120.jpg

20180613_155203.jpg

Załączniki

• 20180613_154438.jpg
    20180613_154438.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 329
  • 20180613_155120.jpg
    20180613_155120.jpg
    934,3 KB · Wyświetleń: 330
  • 20180613_155203.jpg
    20180613_155203.jpg
    935,3 KB · Wyświetleń: 329
Mi przyszło zamówienie z 51015, tylko ten drugi telefon masakra zdjęcia robi :(Zobacz załącznik 866965Zobacz załącznik 866967

Jakie piękne [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Ja ostatnio widziałam w h&m taki piękny komplecik arbuzik, właśnie mi o nim przypomniałaś i chyba go chce! Nie mogę go znaleźć na stronie, ale znalazłam inny komplecik, który już dostaliśmy, tylko w rozmiarze 50, obym chociaż z raz ubrała małej ;)
Zobacz załącznik 866975
Tyle piękności aż bym pojechała do sklepu zobaczyć co maja [emoji7] ale poki co jak doczytam was z wczoraj pojde pooglądać co już mamy ❤️ żeby nie kupić za dużo w jednym rozmiarze :p

Jakie cuda ❤️❤️

Powodzenia. Mam nadzieję , że uda Ci się szybko wejść :)

Klapki fajne :D ile dałaś ?:)

Ja też co chwilę słyszę , że dziewczyny pierwsze, drugie ciąże tracą. :(
Ja tez straciłam w 10 tygodniu, łyżeczkowanie w czerwcu, a co przeszłam w szpitalu to po prostu horror. Przez lekarza miałam traumę i zdecydowałam , że nie będę nigdy więcej w ciazy... przeszłam depresję. Ingerowalam w swoje życie :( jak doszlam do siebie był październik, a w listopadzie zdecydowaliśmy się spróbować. Wystarczył raz i Alicja będzie z nami na świecie za miesiąc ❤️

A jak się go podgrzewa ? Bo tam oliwka wstawiła zdjęcie , że można używać na ciepło i na zimno. Tam jest pojemniczek na wodę chyba tak ? A te pestki wiśni, czy czegoś ?

Oj dzisiaj to tak boli , że już mam dość.
Zniosę wszystko, byle by jej było dobrze. od 30 tygodnia było już ciężko ale w końcówce 34 TC jest coraz gorzej...
Płakać mi się już dzisiaj chcę. Muszę porozmawiać z lekarzem jutro o tym pośladku, bólu kręgosłupa bo nie daje rady.
Do tego malutka tak pcha nóżki pod rzebra i w żołądek , az mi słabo było chwilami.. boli mnie cały brzuch, całe plecy.. ja już chce lipiec. :(
Jaki pojemniczek na wode? Nic tam nie ma, same pestki wisni ;) podgrzewasz w piekarniku np przez 8-10 minut (dla mnie pewniej niz w mikrofali ;) ) albo gdy juz kaloryfery grzeja na kaloryfer kladziesz ;)
Moja tez pcha pod zebra i w pecherz i w przepone i w zoladek.. brzuch tez mnie boli.. takie jakby skurcze juz na dole,mocne dosc ale to nie to jeszcze ;) w nocy tak boli ze az mi sie ryczec chce.. dobrze ze przechodzi ;)

reklama
Mi jeszcze nic o ktg nie mówiła :D ale ja dopiero 31 tydzień :)
No widzisz, a ja 30, już miałam dwa jedno w tamtym tygodniu w przychodni, drugie w poniedziałek w szpitalu i jutro znow :p a później we wtorek dalej w szpitalu. Wszystko przez to, ze moja lekarka mowila ze coś nie tak i trzeba sprawdzić. W szpitalu powiedzieli, ze jest w porządku, ale teraz wszyscy będą kontrolować, a my bedziemy tylko jezdzic ;P Mam nadzieje, ze dwa najbliższe wyjdą dobrze i będzie trochę spokojniej :)

Do góry