reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To my.. takie już duże ... :D dzisiaj 33.3 tydzień. Zobacz załącznik 866957

No już troszkę urosł, ale mojego giganta to nikt nie przebije pewnie hahah
Ja mam dziś 32+3 czyli 33, a za 3 dni zaczynamy 34 tydzień.

IMG_0014.JPG

Załączniki

• IMG_0014.JPG
    IMG_0014.JPG
    85,8 KB · Wyświetleń: 236
Jaki piękny kostium [emoji7] klapki też mi się bardzo podobają, no i kosmetyczka też, ale no kosmetyczka to tylko kosmetyczka :D
Dziękuje bardzo ;* Dokładnie tak samo podchodzę do tej kosmetyczki chciałam z River island, bo mam już jedna i jestem mega zadowolona, ale nie maja w tej kolekcji żadnych ładnych wzorów, wiec szukałam na zalando, żeby nie była tez taka malutka i padło ja ta :p
Ale fajne rzeczy, te klapki super :) może masz podbicie wysokie i dlatego? W ciąży tez puchną stopy i robią się większe, wiec może wymień na większy o jeden rozmiar
Dziękuje ;) właśnie nie mam, nigdy nie miałam problemow z butami, te mi się wydają jakies bardzo płytkie z chęcią bym wymieniła, tylko nie wiem czy większy rozmiar coś da, może z tymi klapkami jest coś nie tak, druga sprawa patrzyłam na rozmiary i 39 wyprzedany. A ja już wcześniej musiałam polować na 38, bo tez nie było, ale się pojawiły. Ewentualnie mogę wziac w innym kolorze, jest jeszcze taki kremowy dosyc ładny.

Mi też się marzy trzecie tak za 4-5 lat [emoji7]

Nooo [emoji4][emoji7] ja chce taka duża rodzinkę. Marzenie moje. Dlatego chyba będziemy od teraz odkładać na ten mniejszy domek z ogródkiem małym, bo nasza 5 + 2 psy haha :)

A ja już i tak do Bartka mówię, ze za 4 lata następne auto to tez pewnie w kombi Mazda, ale rocznik z 2016 a później w 2026 roku to już kupimy busa takiego mini vana z mercedesa czarnego gahah żebyśmy się zmieścili xd

To może i tak miało być haha ;) ja tez odkąd mam ten nowy telefon i większy ekran itd to pół dnia na telefonie, Interncie, gierkach i forum spędzam :o

Fajne. Tez się tam chyba zarejestruje. Już mam z hipp ten trójkącik do auta i małe chusteczki nawilżone dla dzidzi i z bebiko czy jakoś tak ta szmateczke mała sensoryczna. A termoforek się przyda na te kolki tfu tfu gdyby miała mieć.

W sumie na dobre mi to wyszło że nie miałam internetu. Ja też jak zmieniłam jakiś czas temu telefon to też chyba więcej czasu spędzam ..ale w ciąży to chyba normalne bo co chwila się czyta informacje o tym o tamtym a to robi się zakupy przez internet, wyszukuje różne rzeczy , czyta forum itp , albo jakieś porady, to czas ucieka z telefonem w ręku :D

reklama
Do góry