E
Ewka34
Gość
Ja zawsze chcialam 4-ke dzieci.. w sumie jeszcze jestem w wieku reprodukcyjnymMi też się marzy trzecie tak za 4-5 lat [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zawsze chcialam 4-ke dzieci.. w sumie jeszcze jestem w wieku reprodukcyjnymMi też się marzy trzecie tak za 4-5 lat [emoji7]
To my.. takie już duże ... dzisiaj 33.3 tydzień. Zobacz załącznik 866957
Mi przyszło zamówienie z 51015, tylko ten drugi telefon masakra zdjęcia robi Zobacz załącznik 866965Zobacz załącznik 866967
Mój mąż zgodzi się na trzecie dopiero jak w domu a nie w bloku będziemy mieszkać haha.Ja zawsze chcialam 4-ke dzieci.. [emoji14] w sumie jeszcze jestem w wieku reprodukcyjnym
Dziękuje bardzo ;* Dokładnie tak samo podchodzę do tej kosmetyczki chciałam z River island, bo mam już jedna i jestem mega zadowolona, ale nie maja w tej kolekcji żadnych ładnych wzorów, wiec szukałam na zalando, żeby nie była tez taka malutka i padło ja taJaki piękny kostium [emoji7] klapki też mi się bardzo podobają, no i kosmetyczka też, ale no kosmetyczka to tylko kosmetyczka
Dziękuje właśnie nie mam, nigdy nie miałam problemow z butami, te mi się wydają jakies bardzo płytkie z chęcią bym wymieniła, tylko nie wiem czy większy rozmiar coś da, może z tymi klapkami jest coś nie tak, druga sprawa patrzyłam na rozmiary i 39 wyprzedany. A ja już wcześniej musiałam polować na 38, bo tez nie było, ale się pojawiły. Ewentualnie mogę wziac w innym kolorze, jest jeszcze taki kremowy dosyc ładny.Ale fajne rzeczy, te klapki super może masz podbicie wysokie i dlatego? W ciąży tez puchną stopy i robią się większe, wiec może wymień na większy o jeden rozmiar
Mi też się marzy trzecie tak za 4-5 lat [emoji7]
Ja zawsze chcialam 4-ke dzieci.. w sumie jeszcze jestem w wieku reprodukcyjnym
To może i tak miało być haha ja tez odkąd mam ten nowy telefon i większy ekran itd to pół dnia na telefonie, Interncie, gierkach i forum spędzam
Fajne. Tez się tam chyba zarejestruje. Już mam z hipp ten trójkącik do auta i małe chusteczki nawilżone dla dzidzi i z bebiko czy jakoś tak ta szmateczke mała sensoryczna. A termoforek się przyda na te kolki tfu tfu gdyby miała mieć.
Przyszła mi wiadomość 11 czerwca czyli w 33+2To jest od tygodnia 33+2 np czy 34+2 ?
Moja corka mi powiedziala ostatnio : mamus jak fajnie ze nie zostane sama jak wy juz umrzecie [emoji23]Chcieć to moc a dzieci to najlepsza inwestycja duchowa, emocjonalna i jakakolwiek