reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja miałam raz na początku samym :D Gin mi dziś mówiła że został tylko gbs do pobrania a tak to wszystko mam (oczywiście oprócz morfologii i moczu bo to co wizytę mam).
Podwójnie tylko toksoplazmozę robiłam bo wynik miałam ujemny :D
A kiedy robiłaś druga? U mnie tez ujemny wyszedł. Ale nie mowila nic lekarka kiedy powtórzyć, u nas to badanie nie jest już refundowane, Wiec musiałam za to zaplacic 60€ z jeszcze jakimś innym badaniem, nawet nie wiem co to było...

Mogłabyś podesłać linka do tego rozkładanego fotela?
Fajnie, że tak szybko wam się udało z Kornelią:)

Tyle mam dziś energi a już wszystko ogarnęłam i nie mam co robić...muszę się wybrać do bratowej po ubranka dla małej to mi kilka dni zejdzie na praniu, prasowaniu i układaniu hehe

Jasne :) Link do: SOFA Sofka Kevin Rozkładany Materac Fotel

Kolorem się nie sugeruj, my wybieramy ten jasny beżowy, ale na to i tak ładna naszyte kupimy porządna plus dwie podusie jakieś słodkie :) a wybraliśmy ten ze wzgledu, że mamy mało tam miejsca tzn łóżeczko stoi i pod oknem możemy go umieścić a tam mamy tak max 76 cm szerokości od ściany do momentu stylu łóżeczka z fotelem jak się będzie rozkładał.

Porzadek bedzie dopóki nie zacznie sama chodzić, a potem to już wszędzie zacznie robić porządki po swojemu :D

Hah oj tak, będą tam wtedy jej rządy i porządki [emoji28] wtedy fotel już nie będzie rozkładany to mała będzie miała miejsce na taka jedną, większą skrzynie plastikowa na zabawki wszystkie i tyle :)

Same przyjemności [emoji4][emoji87]A można prosić na wynos z dostawą pod Rzeszów ? :)
Nie widzę problemu[emoji16]gołębiem wyślemy[emoji16][emoji16]
To jest od tygodnia 33+2 np czy 34+2 ?
Musisz dostać maila, żeby odebrać pieluszki[emoji16]
We wrześniu 2017 roku byłam w tej ciąży, ale niestety w 8/9 tyg serduszka przestały bić ;( i 12 października miałam łyżeczkowanie, a 29-30 października znowu zaszłam w ciąże i oto jestem tu :)

Tak chyba miało być :) los wie jak kierować wszystkim i akurat jest teraz dobrze tak jak będzie :)

Jakoś się po tym podniosłam i na pewni jestem silniejsza i mądrzejsza o te doświadczenie życiowe :)
Kurde to mieliście mega szczęście[emoji16] mi lekarz kazał odczekać 3 cykle... Ale podejrzewał inne rzeczy i obawiał się, że sytuacja może się powtórzyć i musiałam jeszcze kilka badań zrobić. Super, że z Kornelią się udało![emoji16]

reklama
Nie miałam internetu 2 dni , dopiero dzisiaj dziady z Orange zrobili :D i chyba z godz czytałam posty żeby nadrobic . Ale za to ile rzeczy zrobiłam jak nie miałam internetu ,porządki , prania , prasowanie , gofry :D
Dzisiaj przyszła mi paczka z termoforem z pestek wiśni , i jak tak przeczytałam tą ulotkę to może faktycznie dobra rzecz :p chyba po 2-3 tyg od zarejestrowania się przysłali.
I jeszcze przyszły mi ciuszki z allegro z licytacji dla malej od jednej osoby to sie oplacalo :)Zobacz załącznik 866940 Zobacz załącznik 866941 Zobacz załącznik 866942 Zobacz załącznik 866943

To może i tak miało być haha ;) ja tez odkąd mam ten nowy telefon i większy ekran itd to pół dnia na telefonie, Interncie, gierkach i forum spędzam :o

Fajne. Tez się tam chyba zarejestruje. Już mam z hipp ten trójkącik do auta i małe chusteczki nawilżone dla dzidzi i z bebiko czy jakoś tak ta szmateczke mała sensoryczna. A termoforek się przyda na te kolki tfu tfu gdyby miała mieć.

Do góry