reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mogłabyś podesłać linka do tego rozkładanego fotela?
Fajnie, że tak szybko wam się udało z Kornelią:)

Tyle mam dziś energi a już wszystko ogarnęłam i nie mam co robić...muszę się wybrać do bratowej po ubranka dla małej to mi kilka dni zejdzie na praniu, prasowaniu i układaniu hehe
To chodz do mnie.. hyhy ja nie mam kompletnie dzis pary..

Nie miałam internetu 2 dni , dopiero dzisiaj dziady z Orange zrobili :D i chyba z godz czytałam posty żeby nadrobic . Ale za to ile rzeczy zrobiłam jak nie miałam internetu ,porządki , prania , prasowanie , gofry :D
Dzisiaj przyszła mi paczka z termoforem z pestek wiśni , i jak tak przeczytałam tą ulotkę to może faktycznie dobra rzecz :p chyba po 2-3 tyg od zarejestrowania się przysłali.
I jeszcze przyszły mi ciuszki z allegro z licytacji dla malej od jednej osoby to sie oplacalo :)Zobacz załącznik 866940 Zobacz załącznik 866941 Zobacz załącznik 866942 Zobacz załącznik 866943
Ja kupilam ten termoforek.. fajna sprawa ,moze kupie jeszcze jeden dla nas :p

Już się ruszyła. Tak delikatnie ale już poczułam ulgę. I tak mnie głupie myśli przeszły, skąd kobieta wie , że dziecko okrecilo się pępowiną w brzuchu ? Skąd ma wiedzieć żeby szybko jechać do szpitala .. bo jak czuje tak słabe ruchy, że ledwo co się rusza to aż mi się płakać chce ze stresu ... :(
Ja tez jestem spokojniejsza jak się rusza, nawet jeśli to boli, ale Przynajmiej wiem, ze wszystko w porządku. Także jak najbardziej Ciebie rozumiem :)

To my.. takie już duże ... :D dzisiaj 33.3 tydzień.
1528892824842.jpg

Załączniki

• 1528892824842.jpg
    1528892824842.jpg
    221 KB · Wyświetleń: 452
Ja kupilam ten termoforek.. fajna sprawa ,moze kupie jeszcze jeden dla nas :p
Zarejestruj się w bebiklub to będziesz miała 2 za darmo :D
Tak ładnie napisane że dobry na wiele rzeczy , ale jak to bedzie w praktyce ... :)
Jeszcze nigdy takiego nie miałam z pestek . Jak ciepły okład to trzeba włożyć do mikrofalówki a jak zimny do zamrażarki , tak ? :D

Poza tym nie chcialabym pisac na forum o objawach infekcji, gdzie jest moje imie i nazwisko :D
Ja tez jakos sceptycznie jestem nastawiona do Fb grupy, właśnie dlatego, ze każdy później wie, ze ja to ja. Wszyscy moga wejść i obczaić cały mój profil od a do z. Tutaj jesteśmy bardziej anonimowe :p

Zarejestruj się w bebiklub to będziesz miała 2 za darmo :D
Tak ładnie napisane że dobry na wiele rzeczy , ale jak to bedzie w praktyce ... :)
Jeszcze nigdy takiego nie miałam z pestek . Jak ciepły okład to trzeba włożyć do mikrofalówki a jak zimny do zamrażarki , tak ? :D
Hyhy nie lubie sie rejestrowac zbytnio :p wole kupic..
Tak dokladnie,jak na zimne to wloz w jakis woreczek zeby zapachy ci nie przeszly :p

reklama
Do góry