Lustysia
Fanka BB :)
Gorzej jak gdzieś na zdjęciach zobaczy [emoji23]Do tej pory aż zacznie mówić i rozróżniać kolory to zapomni że w ogóle miał gruszkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gorzej jak gdzieś na zdjęciach zobaczy [emoji23]Do tej pory aż zacznie mówić i rozróżniać kolory to zapomni że w ogóle miał gruszkę
To chodz do mnie.. hyhy ja nie mam kompletnie dzis pary..Mogłabyś podesłać linka do tego rozkładanego fotela?
Fajnie, że tak szybko wam się udało z Kornelią
Tyle mam dziś energi a już wszystko ogarnęłam i nie mam co robić...muszę się wybrać do bratowej po ubranka dla małej to mi kilka dni zejdzie na praniu, prasowaniu i układaniu hehe
Ja kupilam ten termoforek.. fajna sprawa ,moze kupie jeszcze jeden dla nasNie miałam internetu 2 dni , dopiero dzisiaj dziady z Orange zrobili i chyba z godz czytałam posty żeby nadrobic . Ale za to ile rzeczy zrobiłam jak nie miałam internetu ,porządki , prania , prasowanie , gofry
Dzisiaj przyszła mi paczka z termoforem z pestek wiśni , i jak tak przeczytałam tą ulotkę to może faktycznie dobra rzecz chyba po 2-3 tyg od zarejestrowania się przysłali.
I jeszcze przyszły mi ciuszki z allegro z licytacji dla malej od jednej osoby to sie oplacalo Zobacz załącznik 866940 Zobacz załącznik 866941 Zobacz załącznik 866942 Zobacz załącznik 866943
Ja tez jestem spokojniejsza jak się rusza, nawet jeśli to boli, ale Przynajmiej wiem, ze wszystko w porządku. Także jak najbardziej Ciebie rozumiemJuż się ruszyła. Tak delikatnie ale już poczułam ulgę. I tak mnie głupie myśli przeszły, skąd kobieta wie , że dziecko okrecilo się pępowiną w brzuchu ? Skąd ma wiedzieć żeby szybko jechać do szpitala .. bo jak czuje tak słabe ruchy, że ledwo co się rusza to aż mi się płakać chce ze stresu ...
Zarejestruj się w bebiklub to będziesz miała 2 za darmoJa kupilam ten termoforek.. fajna sprawa ,moze kupie jeszcze jeden dla nas
Ja tez jakos sceptycznie jestem nastawiona do Fb grupy, właśnie dlatego, ze każdy później wie, ze ja to ja. Wszyscy moga wejść i obczaić cały mój profil od a do z. Tutaj jesteśmy bardziej anonimowePoza tym nie chcialabym pisac na forum o objawach infekcji, gdzie jest moje imie i nazwisko
U nas będzie tylko jedno, mimo ze my oboje mamy po dwa, ale od zawsze miałam z tym problemy, Wiec myśle ze w ten sposób tego unikniemyBędziecie dawać 2 imiona dla dziecka?
Ja mam 2 imiona a mąż ma jedno i w sumie nie wiem jak zrobimy z synem
Hyhy nie lubie sie rejestrowac zbytnio wole kupic..Zarejestruj się w bebiklub to będziesz miała 2 za darmo
Tak ładnie napisane że dobry na wiele rzeczy , ale jak to bedzie w praktyce ...
Jeszcze nigdy takiego nie miałam z pestek . Jak ciepły okład to trzeba włożyć do mikrofalówki a jak zimny do zamrażarki , tak ?