Maljan
Fanka BB :)
Ja mam na rzepJakie macie rożki dla dziecka? Na rzep czy wiązane?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam na rzepJakie macie rożki dla dziecka? Na rzep czy wiązane?
Chyba mało miejsca mają bo mój od kilku dni tak szaleje że momentami aż mówię ała.Jeju mój mały to jest jakiś silny chyba, bo dzisiaj tak daje czadu, że aż mnie trochę bolą te jego ruchy, wypychania i kopania
Mam tak samo z waga, waha sie chyba 4kg i tak sobie przesuwam po calej łazience, a jak sie powtórzy to uznaje, ze jest prawidlowaaj aj aj o 10:20 mam wizytę
mądra ja zważyłam się po śniadaniu i po piciu i moja waga pokazała +5 kg od ostatniej wizyty, odstawiłam ją 2 cm dalej i już 3,5 kg także coś mnie tu świruje ta moja waga
Ale to będzie rozpoczęty 37, a ja cały czas czytałam itp że skończony 37 to donoszona
Mnie zaczyna siedzieć skóra koło pępka już mam po synu 2 maleńkie ledwo widoczne koło pępka teraz się smaruje systematycznie ale coś czuję że wyjdą nowe albo te się powiększa bo zaczynałam z większą waga niż w poprzednich ciazach niby nie tyje dużo ale te swędzenie nie wróży nic dobregoZobacz załącznik 866546 Ja mam taki, Boże wychodzą mi rozstępy, teraz mam na tyłku, a to jeszcze 11tyg nie chce już więcej
U mnie siostrze nica w 37 ty nie skończonym urodzona z waga 4kg i nie ma wpisu wczesniak może z racji wagi???To ja nie wiem kazała mi wytrzymać 6 tyg
Lekarka na pewno wie co mówiTo ja nie wiem kazała mi wytrzymać 6 tyg
Mnie zaczyna siedzieć skóra koło pępka już mam po synu 2 maleńkie ledwo widoczne koło pępka teraz się smaruje systematycznie ale coś czuję że wyjdą nowe albo te się powiększa bo zaczynałam z większą waga niż w poprzednich ciazach niby nie tyje dużo ale te swędzenie nie wróży nic dobrego