reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
IMG_1307.JPG

I kolorystycznie się zgrał z pokoikiem :)

Jeszcze tylko fotel rozkładany, materac, pościel do łóżeczka, roleta na okno, firanka krótsza biała, kwiatek żywy na parapet i pokoik w 100 % gotowy [emoji4][emoji16]

Załączniki

• IMG_1307.JPG
    IMG_1307.JPG
    463,5 KB · Wyświetleń: 293
Do osób zamawiających ze strony h&m. Jak długo czekałyście na przesyłkę? Ktoś kiedyś pisał chyba że są jakieś opóźnienia. Mam nadzieję że do 20 czerwca się wyrobią z dostarczeniem paczki

No niestety nie mam od kogo :oops:
Ciekawe czy skoro pojawiły mi się na tyłku to czy pojawia się też na brzuchu :p
Nie wiem ale nie martw się, to tylko pamiątka po tym cudownym okresie ciąży :) przynajmniej nikt ci kitu nie wciśnie że nie rodziłas :D

Jak czytałam różne fora to kobietki pisały że czasem i tydzień przed porodem się pojawiały. No ale trudno, widocznie tak natura chciała :)

To by się zgadzało z tym co ja mówię, że ja 12 lipiec bo mam termin 5 dni po Tobie :)

To trzymajmy się do lipca :p
Ja tak leżę i nie wiem czy taki dzisiaj dzień ale zaczęłam się stresować wszystkim.
Doszło do mnie, że za trzy tygodnie kończy się czerwiec i oficjalnie będę mogła już rodzić. I doszlo do mnie.. że jak to tak szybko. Juz bym miała mieć tego aniołka w domu ? Jak ja wszystkiego zapomniałam w momencie i nic nie umiem :o :-D
Ja jeszcze nie chce :-D

Zobacz załącznik 866560

I kolorystycznie się zgrał z pokoikiem :)

Jeszcze tylko fotel rozkładany, materac, pościel do łóżeczka, roleta na okno, firanka krótsza biała, kwiatek żywy na parapet i pokoik w 100 % gotowy [emoji4][emoji16]
Ładnie pasuje :)
Mi ten kolor też by się wkomponował bo w mieszkaniu u siebie mamy różowe ściany , jedna ciemniejsza , białe meble będą i rozowo-szaro-biale dodatki :D
Ale raczej kupuję po to ten leżaczek żeby stał w salonie a tam są szare ściany i będą zolto-granatowe dodatki. To i błękit będzie pasował ;)

A jakie rolety kupujecie ? Myślę czy jednokolorowe pasujące pod pokój czy dzien-noc by były lepsze

Nie wiem ale nie martw się, to tylko pamiątka po tym cudownym okresie ciąży :) przynajmniej nikt ci kitu nie wciśnie że nie rodziłas :D

Jak czytałam różne fora to kobietki pisały że czasem i tydzień przed porodem się pojawiały. No ale trudno, widocznie tak natura chciała :)
Ja tam rozstępami się nie martwię :) jak widziałam nie raz na zdjęciach u kobiet to nawet mi się to podobało :D takie zeberki :D
Blizna po CC też bym się nie przejęła. To wszytko tak jak mówisz, pamiątka po cudownym okresie <3

To trzymajmy się do lipca :p
Ja tak leżę i nie wiem czy taki dzisiaj dzień ale zaczęłam się stresować wszystkim.
Doszło do mnie, że za trzy tygodnie kończy się czerwiec i oficjalnie będę mogła już rodzić. I doszlo do mnie.. że jak to tak szybko. Juz bym miała mieć tego aniołka w domu ? Jak ja wszystkiego zapomniałam w momencie i nic nie umiem :o :-D
Ja jeszcze nie chce :-D

Dasz radę, instynkt zadziała a i masz mamę blisko:)

Ja jakoś narazie się tym nie zamartwiam ale wiem że znowu będzie ciężko psychicznie. Depresji nie miałam ale pamiętam w jakim szoku byłam że nagle nie jestem tak bardzo wazna ja tylko dziecko. Wszyscy przychodzą zobaczyć dzidziusia. Dobrze że kilka życzliwych osób pamiętało też o mnie:)
Nie chcę żebyście źle zrozumiały bo dla mnie też córeczka była najważniejsza ale to wszystko tak się zmieniło i pierwsze dni po powrocie do domu były ciężkie. Teraz niby teoretycznie powinno być łatwiej ale zobaczymy.

reklama
Do góry