G
gosc12
Gość
Magneb6 i apsarginDziewczyny jaki magnez bierzecie?
Będzie dobrze ;* nie martw się ;*Jutro zobaczę ile będzie w 32 tyg i 3 dn.ważyła maleńka cieszę się że 2 tyg temu miała ok wagę i teraz mam nadzieję że tyje jak powinna czyli ok 200-250 g tygodniowo bo przy cukrzycy różnie bywa albo dzieci tyja za dużo albo za mało oczywiście jak zawsze mega zestresowana do jutra będę
O której masz wizytę ?
Ja też biorę magne b6
My już po wizycie, jak zwykle pani doktor przyjęła nas przed czasem także szybko wróciliśmy
Kacperek odwrócił się główką do dołu - dlatego ostatnio mnie tak bolało koło pępka
Waży 1700 gramów a dziś mamy 30+0 czyli skończony 30 tydzień i jutro wkraczamy w 31.
Pani doktor mówiła że wymiary ma idealne jak na swój wiek. Sprawdziła przepływ krwi w pępowinie i wszystko jest ok. Mały strasznie się wiercił podczas badania. Z szyjką wszystko ok - ale ile ma cm to nie wiem. Drugi miesiąc bez infekcji jesteśmy. Kolejną wizytę mamy za 3 tygodnie i tak na razie zostanie. 3 lipca będzie pobierany gbs. Pani gin powiedziała mi żebym wytrzymała 6 tygodni i potem mały może się pchać na świat. 26 czerwca mam konsultację okulistyczną i wtedy się zobaczy czy mam wskazanie co cc.
Podpytałam o ubranka do szpitala i mam zabrać ze sobą 3x body i 3x pajacyk a resztę ma dowozić mąż. Zapytałam też o koszulę do porodu naturalnego i jeżeli tak będę rodzić to ma to być krótka koszula byle by zakryła pośladki i ma mieć rozpięcie niekoniecznie do karmienia może być takie pionowe i ma być luźna Fotek niestety nie mam ale w poniedziałek prenatalne więc pewnie wtedy coś dostanę
Super