reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zobacz załącznik 866532Zobacz załącznik 866533Zobacz załącznik 866534Zobacz załącznik 866535

No i dużo składać nie musiałam hah, bo trzeba było go tylko rozłożyć i ponakładać ten daszek, maskotki i tyle :)

Jest 5 ustawień tego leżaczka, ta akurat na pierwsze miesiące starczy zanim córcia nie będzie próbowała siadać. Do 9 kg jest ten leżaczek to mam nadzieje, że tak od sierpnia do lutego nam posłuży.
Fajny :)
Szkoda ,że tak na krótko starcza..
I ten różowy nie taki jak na zdjęciach :huh: więc ja zamówię błękitny. Dzięki że wstawiłas :)

Zobacz załącznik 866546 Ja mam taki, Boże wychodzą mi rozstępy, teraz mam na tyłku, a to jeszcze 11tyg :( nie chce już więcej :(

Jezu, przypomniałaś mi jeden z głupich dzisiejszych snów :o
Śniło mi się , że miałam cały brzuch i nogi w rozstepach. Ale to byłam tak na maxa pocięta nimi ;/
A tak w rzeczywistości mam na tyłku też i ciągle pojawiają się nowe, mimo, że smaruje kremem a po kąpieli oliwka :(

Ale to będzie rozpoczęty 37, a ja cały czas czytałam itp że skończony 37 to donoszona :)

To tak ogólnie, ale jak wiadomo każda ciąża jest inna i dzieciaczek :) ja jestem spokojna, bo wiem, że nawet jeśli bym urodziła w 36/37 tyg to mała już około 2,5 kg będzie na pewno miała i jej narządy będą już dawały radę same poza brzuszkiem, a tam na lipcowkach jak czytam to dużo dziewczyn już w czerwcu chyba urodzi przed terminem [emoji85][emoji87]

reklama
Jezu, przypomniałaś mi jeden z głupich dzisiejszych snów :o
Śniło mi się , że miałam cały brzuch i nogi w rozstepach. Ale to byłam tak na maxa pocięta nimi ;/
A tak w rzeczywistości mam na tyłku też i ciągle pojawiają się nowe, mimo, że smaruje kremem a po kąpieli oliwka :(
Za mało klapsów w dupkę dostajesz [emoji14][emoji16]
Ja mam cały brzuch pociachany i uwaga.. na wzgórku lonowym mam dwa.. ale jakim cudem ? Zdjęć nie wstawię :D

Do góry