G
gosc12
Gość
No i dobrze że cię pilnuje z tego co pamiętam mamy obie miękkie szyjki więc mi lekarze też mówią o oszczędzaniu i też mało robię już nie długo i nasze maluchy będą bezpieczne [emoji8]Fajnie jest mieć malucha tydzień większego. Ja bym też chciała [emoji16]
Ale przyznam wam że trochę zwątpiłam w wiarygodność tego badania na swoim przykładzie i tutaj dziewczyn co dziś pisały .. mój byl na badaniu kurde tydzień większy , a za równy tydzień był już tydzień mniejszy także gdzie sens i logika [emoji57][emoji57][emoji57]
No trzeba się cieszyć z tego że ciąża bez komplikacji. Ale jak to mówią każdy ma problemy na swoją skalę.. jeśli nic ci nie dolega to czym innym masz się przejmować jak nie zgaga Ee nie , nie taka mała
Mój w 30+5 dni miał wagę 1490gr i lekarz mówił że w normie. Miał tam taki wykres i wychodziło coś na 25-30 centylu Nie za wiele ci pomogę bo nie wiem
Wiem że z torbą to dobry pomysł i analizuje czy też tak nie zrobić tylko tez nie znam odpowiedzi na to pytanie
Co do stroju ja biorę mojemu tylko klapki resztę jakoś ogarniemy , no i może coś to przegryzienia jakbym rodziła dużo godzin
Ja właśnie wczoraj wyparzalam wszystko i nawet gumowe rzeczy wrzucałam do wrzątku i gotowałam , nic się nie stało. [emoji14]Może to jest błąd pomiaru
Ja leżałam w szpitalu i tam w dwóch gabinetach mierzyli szyjkę.
W jednym miała 2.9cm , w drugim 3.4cm a u mojego gina 3.9cm także błędy pomiarowe są straszne duże. I za każdym pobytem w szpitalu te same wyniki [emoji14] A nawet choćby się skracała teraz to już z górki ma prawo się skracać byle nie szybko U nas wczoraj były burze ale dzisiaj niby też idą. Mnie to cieszy bo jest gorąco i zaduch.. chociaż wczoraj nie za wiele to dało ciągle było 30 stopni.
A czemu chciałabyś żeby twoje maleństwo było o tydzień starsze na USG ?
Robi to jakąś różnicę ? Bo moja od zawsze jest tydzień większa, na każdym USG.