reklama
madziula92
Fanka BB :)
A ja dzisiaj w końcu wizytuję o 17 i wcześniej jeszcze mam 3 badania prenatalne [emoji4] więc całe combo[emoji16]
Powodzenia na wizycie i prenatalnych daj znać po badaniu
G
gosc12
Gość
Trzymam kciuki :*A ja dzisiaj w końcu wizytuję o 17 i wcześniej jeszcze mam 3 badania prenatalne [emoji4] więc całe combo[emoji16]
Czekamy na dobre wieści i piekne zdjęcia
Bajunia
Ja nadal w szpitalu . Ciśnienie waha się od 100/60 do nawet 166/100 w tym puls średnio 130 . Jutro maja założyć holter ale powiem Wam , jestem bardzo zawiedziona z opieki . Ciagle słyszę od położnych i gdzie to nadciśnienie a jak mam 141/90 to ze wszystko Ok górna granica normy a czuje ze mi serce wyskoczy przykre to .
Łoł. Jak ja bym miała takie ciśnienie 160 to chyba bym umarła. Jestem niskocisnieniowcem i tak powyżej 120 to się u mnie nie zdarza. Teraz w ciąży tylko puls mi wyskoczy. Najwyższy jaki zmierzyłam to 98 a nieraz czuję się bardzo źle i nie mierze bo nie mam czym w domu.
Ja się zawsze dziwię, że pielęgniarki czy położne dyskutują z przyczynami naszej obecności w szpitalu. Nikt tam nie leży dla przyjemności. Skoro dr skierował to chyba miał powód. Zdrowi ludzie w szpitalu nie leżą..
Przykre jak potrzebujesz opieki w miejscu gdzie Ci się to należy jak psu buda, a dostajesz ją z wielką łaską.. trzymaj się. Nie daj się ☺ i wracaj do domu z dobrymi wynikami ☺
Maljan
Nooo, mnie to bardzo śmieszy jak jest brzuch krzywy [emoji23]U mnie wygląda to podobnie[emoji4]jedna strona brzucha wypchana[emoji23] chociaż jak leżę na plecach to też mi się tak zdarza[emoji4]
U Ciebie czkawka u dwóch jednocześnie, to musi być mega doświadczenie[emoji23][emoji16]
Maljan
Powodzenia :*A ja dzisiaj w końcu wizytuję o 17 i wcześniej jeszcze mam 3 badania prenatalne [emoji4] więc całe combo[emoji16]
Bajunia
A ja dzisiaj wizytuję o 17. Zastanawiam się o co spytać gina. Zawsze mam mnóstwo pytań w głowie przez ten miesiąc pomiędzy wizytami a potem jak zobaczę syna na monitorze to mi z radości wszystkie pytania wylatują z głowy i wtedy najważniejszą informacją jest że z nim wszystko dobrze i to że mogłam go podejrzeć.
Chyba muszę usiąść teraz i spróbować spisać wszystko na kartce ☺
Anulaa88
Ja spisuje pytania zawsze[emoji16] bo też zapominam[emoji16]A ja dzisiaj wizytuję o 17. Zastanawiam się o co spytać gina. Zawsze mam mnóstwo pytań w głowie przez ten miesiąc pomiędzy wizytami a potem jak zobaczę syna na monitorze to mi z radości wszystkie pytania wylatują z głowy i wtedy najważniejszą informacją jest że z nim wszystko dobrze i to że mogłam go podejrzeć.
Chyba muszę usiąść teraz i spróbować spisać wszystko na kartce [emoji5]
Biedroneczka10
Ja spisuje w notesie między wizytami bo inaczej też zapominałam. A teraz jak zapisuje to się lekarz śmieje że mam kajecik i lecę z przepytywaniem.A ja dzisiaj wizytuję o 17. Zastanawiam się o co spytać gina. Zawsze mam mnóstwo pytań w głowie przez ten miesiąc pomiędzy wizytami a potem jak zobaczę syna na monitorze to mi z radości wszystkie pytania wylatują z głowy i wtedy najważniejszą informacją jest że z nim wszystko dobrze i to że mogłam go podejrzeć.
reklama
G
gosc12
Gość
Siedzę już 50minut i czekam na tą wizytę u okulisty. Mała usłyszała muzykę z radia i tańczy na całego przestaje tylko wtedy jak jest odstęp między jedną a drugą piosenka