reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@KatiNails mogłabyś mi udzielić rady zwiazanej z laktatorem ? Wiem , że pisałaś już kiedyś o nich. Ale chcę już tak na serio się wziąć za te ostatnie rzeczy z wyprawki.
I według Ciebie lepszy :
Medela mini elektric.
Medela ręczny dwufazowy.
Nie mam pojęcia który zamówić.. męczę się z tym od lutego. :(

No właśnie. I mój tak żyje całymi tygodniami.. je byle co, byle by dużo nie wydać. Od 6 do 18 na budowie. Słońce, deszcz, śnieg. Nie ma różnicy. Niedziela wolna i włącza się tęsknota. Że by się chciało zjeść obiad z rodziną.. zjeżdża z wypłata. Która rozchodzi się w kilka dni. I znowu nic nie odłożone bo za dużo na głowie. Wyjezdza spowrotem po 3/4 dniach znowu na kilka tygodni, żeby było na rachunki na przyszły miesiąc i tak jedno i to samo w kółko... Zero życia, zero rodziny.. smutne takie coś ..
To jest właśnie smutne, ze człowiek nie może spokojnie żyć w kraju, z rodzina i zarabiać pieniądze, żeby starczyło na godne życie. Mam nadzieje, ze nie będziecie musieli tak długo ciągnąć. Dużo siły dla Was i wyrwalosci ;*

To jest właśnie smutne, ze człowiek nie może spokojnie żyć w kraju, z rodzina i zarabiać pieniądze, żeby starczyło na godne życie. Mam nadzieje, ze nie będziecie musieli tak długo ciągnąć. Dużo siły dla Was i wyrwalosci ;*

Dziękuje :***
Mam nadzieję , że szybko przejdzie do innej firmy i będzie częściej w domu.. sam się załamuje psychicznie. A co dopiero jak mała się urodzi..

reklama
Do góry