reklama
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Sliczny ktory tydzień?Dziś mega leniwy Dzien, dobrze ze to niedziela, bo nic mi się nie chce... Pokaże Wam zdjęcie które zrobiłam sobie przed chwila, mała coraz większa to i Brzucho rośnie [emoji14]
Zobacz załącznik 866020
A ja właśnie chciałam pisać posta w sprawie koszuli do porodu bo też jeszcze nic nie mam
Znalazłam coś takiego szpitalnego ale nie wiem czy to nie jest zbyt przejrzyste
Zobacz załącznik 865903
Też widziałam tą koszulę, tylko mnie zastanawia czy bym się w tym niemiłosiernie nie upocila na porodowce bo to jednak sztuczny materiał
Augusta89
Dokładnie tak. Ja mam sporą rodzinę we Francji, sama też z 10 razy tam byłam i za każdym razem byłam w szoku cen w sklepach spożywczych . Francuz jak zarobi 2000 E to na prawdę może sobie z taką pensją godnie żyć i jeszcze coś odłożyć , w Polsce za 2000 zł opłacisz rachunki, mieszkanie, kupisz spozywkę i jak coś Ci zostanie to sukces. Siostra wynajmuje kawalerkę w centrum Paryża za 800E i to już taką większą i z lepszym standardem. Ja za kawalerkę w Krk sukcesem wydaję 1500 zł (sukcesem bo już ceny wzrosły, ale ze mieszkam w niej już 3 lata to właścicielka nie podnosi czynszu). Chleb we Francji kupisz za 1.5 E w Polsce ponad 3 zł (mówię o razowym bo taki tylko kupuję ) i tak można wymieniać i wymieniać.....No oczywiście. No to rzeczywiście wysokie te ceny. Ale i tak za wynajem proporcjonalnie mniejsze. Bo 1000euro wynajem 3 pokoi, a u nas w moim mieście za 3pokoje to trzeba dać tak 1700-2000 zł. Więc patrząc na zarobki u nas x zł a w Niemczech x euro, to proporcjonalnie i tak taniej w Niemczech.
Lustysia
Dziękuje 30, dokładnie 29+3 będę jak slon [emoji23]Sliczny ktory tydzień?
Hejka Ja dziś okropny dzień przez tą duchote ledwo żyję pół dnia przelezalam na leżaku w cieniu mój robi budę dla psa coś go naszlo a ja mam leniwca teraz trochę lepiej bo słońce zaszło izaczyna się chmurzyc może jakis deszcz spadnie????odczytałam wszystkie posty i dalej leniuchuje
miloscwczasachpopkultury
Dziś mega leniwy Dzien, dobrze ze to niedziela, bo nic mi się nie chce... Pokaże Wam zdjęcie które zrobiłam sobie przed chwila, mała coraz większa to i Brzucho rośnie
Zobacz załącznik 866020
Super wyglądacie
reklama
miloscwczasachpopkultury
A i dziś 32 tydz i 0 d.
U mnie identycznie, czyli zaczęłyśmy 33 tydzień