G
gosc12
Gość
Widziałam, ale nie chcą mi odpisać czy wysyłają za granice
Trzeba było zadzwonić do nich. Albo po prostu zamówić i mają obowiązek chyba wysłać. Ale ile by sobie policzyli .. ciekawe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widziałam, ale nie chcą mi odpisać czy wysyłają za granice
To u nas znowu na odwrótChyba z canpola ale mój zobaczył ten z aventu i coś tam sobie pod nosem gadał że by mi kupił ten z aventu no i w sumie nie wiem ja się staram trochę oszczędzić a on by wszystko droższe brał
12miesiecy. Powinna taka pomoc być do 18 roku życia a nie tylko rok ale cóż. Dobre i tyleOoo No to chociaż tyle dobrze przez jak długi okres czasu?
To u nas znowu na odwrót
A u Ciebie jak twój Cię namawia to nie dyskutuj
Nie no pewnieStaram się zachować zdrowy rozsądek w tych zakupach
No właśnie zauważyłam , że spadek formy Cię dopadł. Wczoraj prawie Cię w ogóle nie było na forum.Hej kobietki ale tu dziś aktywnie.
Ja wczoraj przeleżałam prawie cały dzień w łóżku, to już przeginka, ale na nic więcej nie mam siły niż wstać, umyć się, zjeść coś i tyle.. jedynie wieczorkiem pojechaliśmy na zalew dotlenić się i posiedzieć. Dziś wstaliśmy, zjedliśmy śniadanko i sprzątanie mieszkania. Ja poscieralam kurze wszędzie i będę myła podłogi, Bartek sprząta całą łazienkę, zlew i kuchenkę w kuchni i będzie odkurzał. Mega duża pomoc, bo szczerze to już nie mam siły na takie samotne sprzątanie.. po tym ścieraniu kurzy wymieklam i leżę i słabo mi było. Ale to pewnie dlatego, że córeczka coraz większa.
Ja dziś zaczęłam 32+0 czyli 33 tydzień. Pozostało 56 dni [emoji5]
Za 1,5 h jedziemy do teściów na obiadek, a później pewnie w domu odpoczynek.
Dobrze, ze Przynajmiej taka pomoc jest. A rok to zawsze już coś Myslalam, ze tam już wg na nic nie można liczyć12miesiecy. Powinna taka pomoc być do 18 roku życia a nie tylko rok ale cóż. Dobre i tyle
No właśnie zauważyłam , że spadek formy Cię dopadł. Wczoraj prawie Cię w ogóle nie było na forum.
Dobrze , że twój chętny do pomocy i nie jestem sama
Mi zostało 47 dni. Więc już tak bliziutko.
Dopiero było : zostało Ci 180dni ciąży itp.
Już się jej doczekać nie mogę. <3<3
CudnaDzień Dobry
Pół nocy nie spałam przez ból brzucha, kręgosłupa i tego pośladka .. a dzisiaj wiadomość z aplikacji zbieg okoliczności ?
Zobacz załącznik 865797
Patrzcie jakie cudo jak Alicja będzie starsza to jej zamówię. Ja jak bylam mała miała taką chustawke, wisiała w progu kuchni lub pokoju. Zwykła, stara drewniana. A teraz takie perełki robią
Zobacz załącznik 865798