reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Staram się zachować zdrowy rozsądek w tych zakupach :D
Nie no pewnie :)
Ja też gdybym się nie kontrolowała to bym kupowała wszystko droższe bo ładniejsze czy lepsze lub X5 posciel do łóżeczka bo się zdecydować nie mogę na wzor. Ale jednak trzeba trochę myśleć powazniej i kupować to co jest potrzebne i z umiarem :) wózek też podoba mi się za +2500 ale co z tego jak lepiej wydać 1000 mniej i dolozyc do czegoś innego :)

Hej kobietki :) ale tu dziś aktywnie.
Ja wczoraj przeleżałam prawie cały dzień w łóżku, to już przeginka, ale na nic więcej nie mam siły niż wstać, umyć się, zjeść coś i tyle.. jedynie wieczorkiem pojechaliśmy na zalew dotlenić się i posiedzieć. Dziś wstaliśmy, zjedliśmy śniadanko i sprzątanie mieszkania. Ja poscieralam kurze wszędzie i będę myła podłogi, Bartek sprząta całą łazienkę, zlew i kuchenkę w kuchni i będzie odkurzał. Mega duża pomoc, bo szczerze to już nie mam siły na takie samotne sprzątanie.. po tym ścieraniu kurzy wymieklam i leżę i słabo mi było. Ale to pewnie dlatego, że córeczka coraz większa.

Ja dziś zaczęłam 32+0 czyli 33 tydzień. Pozostało 56 dni [emoji5]

Za 1,5 h jedziemy do teściów na obiadek, a później pewnie w domu odpoczynek.

Hej kobietki :) ale tu dziś aktywnie.
Ja wczoraj przeleżałam prawie cały dzień w łóżku, to już przeginka, ale na nic więcej nie mam siły niż wstać, umyć się, zjeść coś i tyle.. jedynie wieczorkiem pojechaliśmy na zalew dotlenić się i posiedzieć. Dziś wstaliśmy, zjedliśmy śniadanko i sprzątanie mieszkania. Ja poscieralam kurze wszędzie i będę myła podłogi, Bartek sprząta całą łazienkę, zlew i kuchenkę w kuchni i będzie odkurzał. Mega duża pomoc, bo szczerze to już nie mam siły na takie samotne sprzątanie.. po tym ścieraniu kurzy wymieklam i leżę i słabo mi było. Ale to pewnie dlatego, że córeczka coraz większa.

Ja dziś zaczęłam 32+0 czyli 33 tydzień. Pozostało 56 dni [emoji5]

Za 1,5 h jedziemy do teściów na obiadek, a później pewnie w domu odpoczynek.
No właśnie zauważyłam , że spadek formy Cię dopadł. Wczoraj prawie Cię w ogóle nie było na forum.
Dobrze , że twój chętny do pomocy i nie jestem sama :)

Mi zostało 47 dni. Więc już tak bliziutko.
Dopiero było : zostało Ci 180dni ciąży itp. :D
Już się jej doczekać nie mogę. <3<3

12miesiecy. Powinna taka pomoc być do 18 roku życia a nie tylko rok ale cóż. Dobre i tyle :)
Dobrze, ze Przynajmiej taka pomoc jest. A rok to zawsze już coś :) Myslalam, ze tam już wg na nic nie można liczyć :p
Ja muszę się zastanowic czy chce rok czy dwa macierzyńskiego. Podobno za rok płaca 66%, a na dwa po 33% tylko, ale muszę sie dokładnie zorientować jak to jest.

No właśnie zauważyłam , że spadek formy Cię dopadł. Wczoraj prawie Cię w ogóle nie było na forum.
Dobrze , że twój chętny do pomocy i nie jestem sama :)

Mi zostało 47 dni. Więc już tak bliziutko.
Dopiero było : zostało Ci 180dni ciąży itp. :D
Już się jej doczekać nie mogę. <3<3

To miło, że zauważyłaś brak mojej osoby i aktywności hah, bo nie ukrywam, że od forum się lekko mówiąc uzależniłam i codziennie tutaj wchodzę i czytam wszystko [emoji86][emoji87]
A po porodzie jestem pewna, że tez tak szybko nie odpuszczę i będę tutaj aktywna

No dokładnie, duża pomoc, bo niby mamy małe mieszkanko, ale tak porządnie wszystko wysprzątać to z 3 h. Dla mnie to już chyba za dużo roboty :(
O, to już w ogóle masz blisko, tak jakby miesiąc [emoji56][emoji703]

reklama
Dzień Dobry :)
Pół nocy nie spałam przez ból brzucha, kręgosłupa i tego pośladka .. a dzisiaj wiadomość z aplikacji :D zbieg okoliczności ?:D
Zobacz załącznik 865797

Patrzcie jakie cudo ❤️ jak Alicja będzie starsza to jej zamówię. Ja jak bylam mała miała taką chustawke, wisiała w progu kuchni lub pokoju. Zwykła, stara drewniana. A teraz takie perełki robią ❤️
Zobacz załącznik 865798
Cudna ❤️
Mnie w aplikacji tez czasto zaskakują :p co oni pisza to tak jest :D

Do góry