reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To ja poproszę o zdjęcie tego cuda i gdzie to można kupić
U konsultantów Faberlic :) wielu z nich prowadzi sprzedaż wysyłkową tak jak i ja (w sumie sprzedaż internetowa i wysyłkowa tych produktów zaczęła się ode mnie :) większość konsultantów to moja struktura).
Te kredki do odplamiania nie zawierają chloru, więc i nie odbarwiają.
U mnie na Instagramie można znalezc dużo zdjęć działania chemii z tej firmy
http://www.instagram.pl/kasienka88888

Niżej zdjęcia jak ta kredka wygląda.
Jeśli kobiecie nie należy się macierzyńskie to dostaje kosiniakowe. Bez względu na zarobki czy ubezpieczenie. 1000zl co miesiąc na dziecko. Więc opcja spoko :)
Dokładnie. Jeśli kobiecie nie należy się macierzyński bądź zasiłek macierzyński z ZUS to należy jej się kosiniakowe. Dokumenty składa się w swoim mopsie lub gopsie.
PicsArt_06-10-11.00.45.jpg
PicsArt_06-10-11.01.23.jpg

Załączniki

• PicsArt_06-10-11.00.45.jpg
    PicsArt_06-10-11.00.45.jpg
    110,7 KB · Wyświetleń: 333
  • PicsArt_06-10-11.01.23.jpg
    PicsArt_06-10-11.01.23.jpg
    63,8 KB · Wyświetleń: 334
Dziś na zewnątrz nie aż tak gorąco ale duszno. Jak w upały wszystko było ok to teraz stopy mi spuchły.. w ogóle nie mam zarysu kostki..a tu jeszcze 2 miesiące

A jesli konczy mi sie staz 31.07, jest podpisana umowa, ze po stazu dostane prace, a termin mam na 16 sierpnia to z zusu mi sie cos bedzie nalezalo czy zostanę z niczym?

I w końcu ja wkroczyłam w ten szalony okres III trymestru :) fajnie ... Także lecę z wyprawka, ciuszków już trochę mam, na allegro koszyk przygotowany wisi, wózek trzeba zamówić - pewnie zamówimy bebetto luca s-line, chociaż zastanawiamy się jeszcze nad Amelisami. Jeszcze łóżeczko, jakas komoda itd itd:D bliżej niż dalej ;) Zobacz załącznik 865808
Powodzenia w kompletowaniu wyprawki :D my tu zaczynamy się martwić o porody w lipcu, a ty masz jeszcze sporo więcej czasu niż niektóre z nas :)

reklama
Do góry