reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wiesz co, w firmie projektowej, zajmującej się hutnictwem[emoji16] Projektujemy instalacje hutnicze i ciągi technologiczne[emoji4] Takiego bakcyla złapałam na studiach, że wylądowałam na metalurgii[emoji4]Przerąbane masz... ciekawe co za dziadostwo cię złapało. Idziesz jutro do rodzinnego??
Jak nie przejdzie to pójdę. Pocę się jak nie powiem co, a temperatura nie chce spadać :/ chociaż straszył mnie gość wczoraj w szpitalu że jak nie będzie lepiej, a gorzej to jedyne wyjście to patologia i obserwacja..a do środy nie ma szans żebym dała się zamknąć.. :( dopiero czwartek / piątek i weekend.

reklama
Dziewczyny na 5.10.15 cyber niedziela ':)
Dobre promocje :) miałam więcej ciuszkow nie kupować, ale nie mogłam się powstrzymać :)
Screenshot_2018-06-10-09-59-32.jpg
Screenshot_2018-06-10-09-59-20.jpg
Screenshot_2018-06-10-09-59-06.jpg
Screenshot_2018-06-10-09-58-50.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-10-09-59-32.jpg
    Screenshot_2018-06-10-09-59-32.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 373
  • Screenshot_2018-06-10-09-59-20.jpg
    Screenshot_2018-06-10-09-59-20.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 374
  • Screenshot_2018-06-10-09-59-06.jpg
    Screenshot_2018-06-10-09-59-06.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 370
  • Screenshot_2018-06-10-09-58-50.jpg
    Screenshot_2018-06-10-09-58-50.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 384
To szkoda, teraz jakby nigdzie nie pracujesz? W sensie nie dostajesz żadnych pieniędzy? Na początku i tak nic do dziecka niedociera, poki nie wiesz ze jesteś w ciazy. Przecież niektórzy piją alkohol na początku czy pała fajki i wszystko z dziećmi jest dobrze. Najwazniejsze żeby tego nie robic jak już wiesz, ze jesteś? Co to była za praca? Jakies szkodliwe? Ja w sumie chciałam jeszcze pracować, ale u nas nie można ze względu na jakies ryzyka i jak tylko przyniosłam zaświadczenie o ciazy to dostałam zakaz pracy od pracodawcy ;P

Na pewno już doczytałas gdzie pracowałam to nie będę pisac drugi raz :)
No niestety bez macierzyńskiego jestem od listopada. Zarejestrowałam się w urzędzie pracy i od nich tez nic mi się nie należy. Całe szczęście , że weszło kosiniakowe inaczej na dziecko też bym nie dostała grosza..
A Ty gdzie pracowałaś ?

@Fiorna daj adres na priv :D
To podeślę Ci kredkę do odplamiania :D przetestujesz [emoji14] ale wszystkie plamy schodzą bez problemu, nawet stare, zaprane :)

Dziewczyny no ja dalej strasznie się czuje. Ale lekarz na opiece świątecznej stwierdził z że nic mi nie jest. Gardło niby czyste, brak gorączki z osłuchowo ok, uszy ok. A ja się czuję jakby czołg po mnie przyjechał. Dodatkowo jak na złość po powrocie z izby temperatura 38. Paracetamol mi tego nie zbija. Cały dzień wczoraj u rodziców spałam, bo mąż w pracy to oni się małym zajmowali a ja mogłam odpocząć.
Dziś chyba szykuje się podobny dzień. Zobacz załącznik 865767Zobacz załącznik 865768
Co to za kredka jeśli można wiedzieć ?:)
Link do: Chusteczki nawilżane dla DZIECI 72szt Kindii

Jakby któraś potrzebowała. Bardzo dobra cena. Moje już czekają w paczkomacie od wczoraj, a zamawiałam w piątek rano.
Cena super. I skład też okej ? Ile sobie zamówiłaś paczek ?
Ja ostatnio pisałam o tym, tzn już z jakies 2 tyg temu chyba :p ale do tej pory nie zagrałam, jakos zapomniałam o nich :p ja mam trójkę na kompie, ale mój komp jest już taki mulasty, ze nie wiem czy da radę grać, muszę sprawdzić :D
Dla zabicia czasu można posiedzieć :D
U mnie znowu komputer lepszy ale dwójka stara i niektóre części się nie zainstalują ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I w końcu ja wkroczyłam w ten szalony okres III trymestru :) fajnie ... Także lecę z wyprawka, ciuszków już trochę mam, na allegro koszyk przygotowany wisi, wózek trzeba zamówić - pewnie zamówimy bebetto luca s-line, chociaż zastanawiamy się jeszcze nad Amelisami. Jeszcze łóżeczko, jakas komoda itd itd:D bliżej niż dalej ;)
Screenshot_2018-06-10-10-18-06.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-10-10-18-06.jpg
    Screenshot_2018-06-10-10-18-06.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 362
Jak nie przejdzie to pójdę. Pocę się jak nie powiem co, a temperatura nie chce spadać :/ chociaż straszył mnie gość wczoraj w szpitalu że jak nie będzie lepiej, a gorzej to jedyne wyjście to patologia i obserwacja..a do środy nie ma szans żebym dała się zamknąć.. :( dopiero czwartek / piątek i weekend.
No rozumiem... mam nadzieję, że jutro będziesz się lepiej czuć[emoji8] Ale w razie czego nie czekaj i idź do rodzinnego[emoji8]

A i apropo jeszcze naszego prenatalnego z czwartku.
Mała też ma zastoje w nerkach jak miał Aleks. Ale już się nie przejmuje, bo są w normie n(tzw fizjologiczne) u dziewczynek rzadziej się zdarzają, ale szybciej schodzą ;)
Dodatkowo jak miałam z Aleksem pretanalne 3 trymestru był o tydzień ponad starszy od małej jak ona miała prenatalne i porównując wymiary to wychodzi na to że Maja będzie może nie tylko większa, co wyższa niż Aleks. Długości kości piszczelowej i przedramiennej są o około 1 cm dłuższe niż u Aleksa mimo, że on był starszy. Także szykuje się prędzej na rozmiar 62 niż 56 [emoji23] Aleks nie długo w 56 pochodził, a co dopiero Maja..

reklama
Co to za kredka jeśli można wiedzieć ?:)

Cena super. I skład też okej ? Ile sobie zamówiłaś paczek ?

Dla zabicia czasu można posiedzieć :D
U mnie znowu komputer lepszy ale dwójka stara i niektóre części się nie zainstalują ;/
Skład może nie najlepszy ale i nie najgorszy.
Ja i tak tych chusteczek nawilżanych to tylko awaryjnie. Na spacerze czy coś.
Bo w domu to pupa pod wodę :)
Po 10 paczek sobie.lnz koleżanka zamówiysmy i przesyłka na paczkomat przez pół na dwie. To grosze wyszło.

Do góry