Jak nie przejdzie to pójdę. Pocę się jak nie powiem co, a temperatura nie chce spadać :/ chociaż straszył mnie gość wczoraj w szpitalu że jak nie będzie lepiej, a gorzej to jedyne wyjście to patologia i obserwacja..a do środy nie ma szans żebym dała się zamknąć.. dopiero czwartek / piątek i weekend.Wiesz co, w firmie projektowej, zajmującej się hutnictwem[emoji16] Projektujemy instalacje hutnicze i ciągi technologiczne[emoji4] Takiego bakcyla złapałam na studiach, że wylądowałam na metalurgii[emoji4]Przerąbane masz... ciekawe co za dziadostwo cię złapało. Idziesz jutro do rodzinnego??
reklama
Dziewczyny na 5.10.15 cyber niedziela '
Dobre promocje miałam więcej ciuszkow nie kupować, ale nie mogłam się powstrzymać
Dobre promocje miałam więcej ciuszkow nie kupować, ale nie mogłam się powstrzymać
Załączniki
G
gosc12
Gość
To szkoda, teraz jakby nigdzie nie pracujesz? W sensie nie dostajesz żadnych pieniędzy? Na początku i tak nic do dziecka niedociera, poki nie wiesz ze jesteś w ciazy. Przecież niektórzy piją alkohol na początku czy pała fajki i wszystko z dziećmi jest dobrze. Najwazniejsze żeby tego nie robic jak już wiesz, ze jesteś? Co to była za praca? Jakies szkodliwe? Ja w sumie chciałam jeszcze pracować, ale u nas nie można ze względu na jakies ryzyka i jak tylko przyniosłam zaświadczenie o ciazy to dostałam zakaz pracy od pracodawcy ;P
Na pewno już doczytałas gdzie pracowałam to nie będę pisac drugi raz
No niestety bez macierzyńskiego jestem od listopada. Zarejestrowałam się w urzędzie pracy i od nich tez nic mi się nie należy. Całe szczęście , że weszło kosiniakowe inaczej na dziecko też bym nie dostała grosza..
A Ty gdzie pracowałaś ?
G
gosc12
Gość
Co to za kredka jeśli można wiedzieć ?@Fiorna daj adres na priv
To podeślę Ci kredkę do odplamiania przetestujesz [emoji14] ale wszystkie plamy schodzą bez problemu, nawet stare, zaprane
Dziewczyny no ja dalej strasznie się czuje. Ale lekarz na opiece świątecznej stwierdził z że nic mi nie jest. Gardło niby czyste, brak gorączki z osłuchowo ok, uszy ok. A ja się czuję jakby czołg po mnie przyjechał. Dodatkowo jak na złość po powrocie z izby temperatura 38. Paracetamol mi tego nie zbija. Cały dzień wczoraj u rodziców spałam, bo mąż w pracy to oni się małym zajmowali a ja mogłam odpocząć.
Dziś chyba szykuje się podobny dzień. Zobacz załącznik 865767Zobacz załącznik 865768
Cena super. I skład też okej ? Ile sobie zamówiłaś paczek ?Link do: Chusteczki nawilżane dla DZIECI 72szt Kindii
Jakby któraś potrzebowała. Bardzo dobra cena. Moje już czekają w paczkomacie od wczoraj, a zamawiałam w piątek rano.
Dla zabicia czasu można posiedziećJa ostatnio pisałam o tym, tzn już z jakies 2 tyg temu chyba ale do tej pory nie zagrałam, jakos zapomniałam o nich ja mam trójkę na kompie, ale mój komp jest już taki mulasty, ze nie wiem czy da radę grać, muszę sprawdzić
U mnie znowu komputer lepszy ale dwójka stara i niektóre części się nie zainstalują ;/
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Augusta89
Fanka BB :)
I w końcu ja wkroczyłam w ten szalony okres III trymestru fajnie ... Także lecę z wyprawka, ciuszków już trochę mam, na allegro koszyk przygotowany wisi, wózek trzeba zamówić - pewnie zamówimy bebetto luca s-line, chociaż zastanawiamy się jeszcze nad Amelisami. Jeszcze łóżeczko, jakas komoda itd itd bliżej niż dalej
Załączniki
Anulaa88
Fanka BB :)
No rozumiem... mam nadzieję, że jutro będziesz się lepiej czuć[emoji8] Ale w razie czego nie czekaj i idź do rodzinnego[emoji8]Jak nie przejdzie to pójdę. Pocę się jak nie powiem co, a temperatura nie chce spadać :/ chociaż straszył mnie gość wczoraj w szpitalu że jak nie będzie lepiej, a gorzej to jedyne wyjście to patologia i obserwacja..a do środy nie ma szans żebym dała się zamknąć.. dopiero czwartek / piątek i weekend.
A i apropo jeszcze naszego prenatalnego z czwartku.
Mała też ma zastoje w nerkach jak miał Aleks. Ale już się nie przejmuje, bo są w normie n(tzw fizjologiczne) u dziewczynek rzadziej się zdarzają, ale szybciej schodzą
Dodatkowo jak miałam z Aleksem pretanalne 3 trymestru był o tydzień ponad starszy od małej jak ona miała prenatalne i porównując wymiary to wychodzi na to że Maja będzie może nie tylko większa, co wyższa niż Aleks. Długości kości piszczelowej i przedramiennej są o około 1 cm dłuższe niż u Aleksa mimo, że on był starszy. Także szykuje się prędzej na rozmiar 62 niż 56 [emoji23] Aleks nie długo w 56 pochodził, a co dopiero Maja..
Mała też ma zastoje w nerkach jak miał Aleks. Ale już się nie przejmuje, bo są w normie n(tzw fizjologiczne) u dziewczynek rzadziej się zdarzają, ale szybciej schodzą
Dodatkowo jak miałam z Aleksem pretanalne 3 trymestru był o tydzień ponad starszy od małej jak ona miała prenatalne i porównując wymiary to wychodzi na to że Maja będzie może nie tylko większa, co wyższa niż Aleks. Długości kości piszczelowej i przedramiennej są o około 1 cm dłuższe niż u Aleksa mimo, że on był starszy. Także szykuje się prędzej na rozmiar 62 niż 56 [emoji23] Aleks nie długo w 56 pochodził, a co dopiero Maja..
G
gosc12
Gość
I w końcu ja wkroczyłam w ten szalony okres III trymestru fajnie ... Także lecę z wyprawka, ciuszków już trochę mam, na allegro koszyk przygotowany wisi, wózek trzeba zamówić - pewnie zamówimy bebetto luca s-line, chociaż zastanawiamy się jeszcze nad Amelisami. Jeszcze łóżeczko, jakas komoda itd itd bliżej niż dalej Zobacz załącznik 865808
Coraz bliżej
G
gosc12
Gość
Dziękuje [emoji5][emoji8]Ślicznie wyglądasz [emoji16] chudzinka z Ciebie [emoji14] brzuszek piękny [emoji16]
reklama
Skład może nie najlepszy ale i nie najgorszy.Co to za kredka jeśli można wiedzieć ?
Cena super. I skład też okej ? Ile sobie zamówiłaś paczek ?
Dla zabicia czasu można posiedzieć
U mnie znowu komputer lepszy ale dwójka stara i niektóre części się nie zainstalują ;/
Ja i tak tych chusteczek nawilżanych to tylko awaryjnie. Na spacerze czy coś.
Bo w domu to pupa pod wodę
Po 10 paczek sobie.lnz koleżanka zamówiysmy i przesyłka na paczkomat przez pół na dwie. To grosze wyszło.