reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@Fiorna daj adres na priv :D
To podeślę Ci kredkę do odplamiania :D przetestujesz [emoji14] ale wszystkie plamy schodzą bez problemu, nawet stare, zaprane :)

Dziewczyny no ja dalej strasznie się czuje. Ale lekarz na opiece świątecznej stwierdził z że nic mi nie jest. Gardło niby czyste, brak gorączki z osłuchowo ok, uszy ok. A ja się czuję jakby czołg po mnie przyjechał. Dodatkowo jak na złość po powrocie z izby temperatura 38. Paracetamol mi tego nie zbija. Cały dzień wczoraj u rodziców spałam, bo mąż w pracy to oni się małym zajmowali a ja mogłam odpocząć.
Dziś chyba szykuje się podobny dzień.
FB_IMG_1485787990023.jpg
FB_IMG_1485787995989.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1485787990023.jpg
    FB_IMG_1485787990023.jpg
    97,8 KB · Wyświetleń: 482
  • FB_IMG_1485787995989.jpg
    FB_IMG_1485787995989.jpg
    112,1 KB · Wyświetleń: 477
reklama
Dzień dobry :)
szarpnęłam się wczoraj na jeszcze jedno zamówienie kocyk i podusia minky :D

Matka wróciła z nocki i przyniosła mi średnią reklamówkę ubranek od jakiegoś chłopaka z pracy za darmo bo są poplamione więc będę z nimi pewnie walczyć i drugą dużą reklamówkę ubranek z cenami od 3 do 10 zł max także poprzebieram to sobie dziś :D
Tak czy siak nie mam praktycznie pajacyków i bodziaków z długim rękawkiem.

Wczoraj byliśmy jeszcze w galerii i weszliśmy do H&M bo chciałam poszukać coś dla tego bratanka a Tomek tylko był zainteresowany kompletami dla Kacperka - nic więcej go nie interesowało [emoji14]
Może w smyku coś upoluję o ile dalej jest promocja.. :D
Ja wczoraj zakupiłam bodziaki z długim rękawem w smyku x5 za 45 zł myślę, że warto:)
Na zdj jeszcze pojemniczki z rossmana, tam też promka jest 2+2 gratis na produkty do pielęgnacji stóp i depilacji :) - tej okazji też nie mogłam przepuścić!
IMG_20180609_155652_HDR.jpg

Załączniki

• IMG_20180609_155652_HDR.jpg
    IMG_20180609_155652_HDR.jpg
    130,7 KB · Wyświetleń: 343
Ja wczoraj zakupiłam bodziaki z długim rękawem w smyku x5 za 45 zł myślę, że warto:)
Na zdj jeszcze pojemniczki z rossmana, tam też promka jest 2+2 gratis na produkty do pielęgnacji stóp i depilacji :) - tej okazji też nie mogłam przepuścić! Zobacz załącznik 865778

No właśnie widziałam na stronie smyka takie zestawiki i szczerze to jak na smyka to naprawdę super okazja. Raz jak weszłam do tego sklepu to ceny z nóg zwalały :p

No właśnie widziałam na stronie smyka takie zestawiki i szczerze to jak na smyka to naprawdę super okazja. Raz jak weszłam do tego sklepu to ceny z nóg zwalały :p
Ja w Smyku czekam zawsze na promocję stacjonarnie a wtedy kupuje jak szalona. Córka ma no sukienki letnie kupione po 10 zł za sztukę no a smyk ma bardzo dobrą jakoś tych ubrań i po córce dalej wyglądają jak nowe.

Ja właśnie się obudziłam z takim bólem kręgosłupa że masakra. A wczoraj wieczorem Młody tak mi szalał w brzuchu że szok. Ale jadłam same pyszności i to pewnie dlatego.
Właśnie stwierdziłam że muszę jeszcze męża wyciągnąć na randkę bo po narodzinach Młodego to z 2 miesiące pewnie nie wyjdziemy nigdzie sami, już 2 dzieci w tym takiego maluszka to chyba nie tak łatwo żeby ktoś się zajął. Chociaż moja mama twarda kobieta pewnie by jeszcze z chęcią się zajela:))

Ostatnia edycja:
A mi skonczyla się umowa 31 października a 4 listopada zaszłam w ciążę :p
Mogli mnie przytrzymać miesiąc , bym przynajmniej macierzyńskie dostała :D
Chociaż z drugiej strony jak tak myślę, to całe szczęście , że już nie pracowałam tam będąc w ciazy. Mogłabym się nabawić choroby i dziecku na pewno by coś było nie tak. W takich warunkach pracowalam.
To szkoda, teraz jakby nigdzie nie pracujesz? W sensie nie dostajesz żadnych pieniędzy? Na początku i tak nic do dziecka niedociera, poki nie wiesz ze jesteś w ciazy. Przecież niektórzy piją alkohol na początku czy pała fajki i wszystko z dziećmi jest dobrze. Najwazniejsze żeby tego nie robic jak już wiesz, ze jesteś? Co to była za praca? Jakies szkodliwe? Ja w sumie chciałam jeszcze pracować, ale u nas nie można ze względu na jakies ryzyka i jak tylko przyniosłam zaświadczenie o ciazy to dostałam zakaz pracy od pracodawcy ;P

reklama
Ja mam 2 i nigdy nie chciałam 3 czy 4 a K wiele razy chciał mi kupić. Jak naszła mnie ochota żeby pograć w nowsze części to okazało się , że jestem w ciąży i zrezygnowałam. Może kiedyś zamówię z wszystkimi dodatkami. Póki co, wątpię żebym miała czas i siłę grać. Za bardzo się wciągam w te simsowe życie :D
Ja ostatnio pisałam o tym, tzn już z jakies 2 tyg temu chyba :p ale do tej pory nie zagrałam, jakos zapomniałam o nich :p ja mam trójkę na kompie, ale mój komp jest już taki mulasty, ze nie wiem czy da radę grać, muszę sprawdzić :D

Do góry