reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny :) my wczoraj wróciliśmy około 23 z urodzin mamy :) już mnie kręgosłup bolał i ciezko mialam wysiedzieć :/ myślałam ze dziś bedzie chłodniej , ale chyba znów będzie upał:/

Cześć dziewczyny :) my wczoraj wróciliśmy około 23 z urodzin mamy :) już mnie kręgosłup bolał i ciezko mialam wysiedzieć :/ myślałam ze dziś bedzie chłodniej , ale chyba znów będzie upał:/
Ja wczoraj pojechałam z mężem na zakupy, tylko wyszłam z auta i już tego żałowałam. Ciężko mi jakos było, na dodatek nie bylo czym oddychać, zbierało się na burze, ale troszkę popadało dopiero po 1,5h. Na dodatek nic nie kupiłam, później pojechaliśmy tylko do reala na spozywke. A po powrocie do domu, padnięta :p Pozamawialam sobie różne rzeczy online :D i po co mi były te wycieczki...

Ja wczoraj pojechałam z mężem na zakupy, tylko wyszłam z auta i już tego żałowałam. Ciężko mi jakos było, na dodatek nie bylo czym oddychać, zbierało się na burze, ale troszkę popadało dopiero po 1,5h. Na dodatek nic nie kupiłam, później pojechaliśmy tylko do reala na spozywke. A po powrocie do domu, padnięta :p Pozamawialam sobie różne rzeczy online :D i po co mi były te wycieczki...

U nas też wczoraj zanosiło się na burzę, ale przeszło bokiem, jedynie trochę się schłodziło i lepiej było oddychać ;) hehe ja większość rzeczy dla maluszka i dla siebie do szpitala zamawiałam przez internet :p coraz ciężej nam teraz będzie, bo nasze maluchy teraz będą coraz więcej przybierać na wadze :D

Dzień Dobry :)
Pół nocy nie spałam przez ból brzucha, kręgosłupa i tego pośladka .. a dzisiaj wiadomość z aplikacji :D zbieg okoliczności ?:D
Screenshot_2018-06-10-09-55-42-461_androidgecko.com.himommy.png

Patrzcie jakie cudo ❤️ jak Alicja będzie starsza to jej zamówię. Ja jak bylam mała miała taką chustawke, wisiała w progu kuchni lub pokoju. Zwykła, stara drewniana. A teraz takie perełki robią ❤️
Screenshot_2018-06-09-11-50-15-428_com.facebook.lite.png

Załączniki

• Screenshot_2018-06-10-09-55-42-461_androidgecko.com.himommy.png
    Screenshot_2018-06-10-09-55-42-461_androidgecko.com.himommy.png
    44,9 KB · Wyświetleń: 389
  • Screenshot_2018-06-09-11-50-15-428_com.facebook.lite.png
    Screenshot_2018-06-09-11-50-15-428_com.facebook.lite.png
    285,3 KB · Wyświetleń: 373
Ostatnio edytowane przez moderatora:
U nas też wczoraj zanosiło się na burzę, ale przeszło bokiem, jedynie trochę się schłodziło i lepiej było oddychać ;) hehe ja większość rzeczy dla maluszka i dla siebie do szpitala zamawiałam przez internet :p coraz ciężej nam teraz będzie, bo nasze maluchy teraz będą coraz więcej przybierać na wadze :D
Ostatnio, jak coś robię w kuchni, to staję na palcach, kładę brzuch na blat i mogę wtedy cokolwiek naszykować, także ciężar faktyczni się zrobił mi spory :p

A poza tym dzień dobry i miłej niedzieli, ja dzisiaj mam w nosie wszystko i idę z przyjaciółmi i naszymi dzieciami na basem, będę leżakować i nic nie robić.

Ooooo bilet do Chile, to miałaś niezłą okazję [emoji14] a gdzie ty pracujesz w ogóle?
Wiesz co, w firmie projektowej, zajmującej się hutnictwem[emoji16] Projektujemy instalacje hutnicze i ciągi technologiczne[emoji4] Takiego bakcyla złapałam na studiach, że wylądowałam na metalurgii[emoji4]
@Fiorna daj adres na priv :D
To podeślę Ci kredkę do odplamiania :D przetestujesz [emoji14] ale wszystkie plamy schodzą bez problemu, nawet stare, zaprane :)

Dziewczyny no ja dalej strasznie się czuje. Ale lekarz na opiece świątecznej stwierdził z że nic mi nie jest. Gardło niby czyste, brak gorączki z osłuchowo ok, uszy ok. A ja się czuję jakby czołg po mnie przyjechał. Dodatkowo jak na złość po powrocie z izby temperatura 38. Paracetamol mi tego nie zbija. Cały dzień wczoraj u rodziców spałam, bo mąż w pracy to oni się małym zajmowali a ja mogłam odpocząć.
Dziś chyba szykuje się podobny dzień. Zobacz załącznik 865767Zobacz załącznik 865768
Przerąbane masz... ciekawe co za dziadostwo cię złapało. Idziesz jutro do rodzinnego??

Ostatnio, jak coś robię w kuchni, to staję na palcach, kładę brzuch na blat i mogę wtedy cokolwiek naszykować, także ciężar faktyczni się zrobił mi spory :p

A poza tym dzień dobry i miłej niedzieli, ja dzisiaj mam w nosie wszystko i idę z przyjaciółmi i naszymi dzieciami na basem, będę leżakować i nic nie robić.

Należy nam się odpoczynek a jak :D no Ty to na pewno nosisz dwie dziewczynki w brzuszku :D :D

Kolejne zakupy internetowe zrobione :D w przyszłym tygodniu spodziewam się 8 przesyłek :p
Kupiliśmy dziś te pampersy w biedronce 3-6 kg 144 szt. W tej biedrze co byliśmy to jeszcze sporo ich było a wczoraj byłam z matką z innej to zero ani jednej paczki :D
Pochwal się co nazamawialas :D
Jaka Ty chudzinka jesteś. Ale brzuś też już masz spory ☺ super
Dziękuje :* ale jednak +12 już jest :p
Brzuch jest spory, chociaż kogo nie spotkam to , że maly. Chyba nie widzieli mnie bez bluzki :D
Nie pamietam, najnowsze ;) kiedys to moglam od rana do wieczora siedziec przy starszych wersjach. Dorabialam kodami hajsy i budowalam wille z basenami [emoji23]
Ja wczoraj zainstalowalam i wrocilam na łóżko. Straciłam wenę [emoji23]
Jest program w tv o rodzicach piecioraczkow, tez same dziewczynki :) raz ogladalam to zostawiali dzieci pod opieka jakiejs znajomej pary, bo szli na randke. Ta para nie mogła ich ogarnac :D
Ja bym się nie pisała na opiekunke 5 raczków :o haha masakra :D
Dzień dobry :)
szarpnęłam się wczoraj na jeszcze jedno zamówienie kocyk i podusia minky :D

Matka wróciła z nocki i przyniosła mi średnią reklamówkę ubranek od jakiegoś chłopaka z pracy za darmo bo są poplamione więc będę z nimi pewnie walczyć i drugą dużą reklamówkę ubranek z cenami od 3 do 10 zł max także poprzebieram to sobie dziś :D
Tak czy siak nie mam praktycznie pajacyków i bodziaków z długim rękawkiem.

Wczoraj byliśmy jeszcze w galerii i weszliśmy do H&M bo chciałam poszukać coś dla tego bratanka a Tomek tylko był zainteresowany kompletami dla Kacperka - nic więcej go nie interesowało :p
Może w smyku coś upoluję o ile dalej jest promocja.. :D
Pokaż kocyk :)
Ja w lipcu dokończę zakupy dla małej i zamówię pościel do wózka w kwiaty a po drugiej stronie myślałam czy Minky czy bawełna gładka ale doszła im bawełna pikowana :) i taka pościel z ochraniaczem też pikowane zamówię do łóżeczka :):)

reklama
@Fiorna daj adres na priv :D
To podeślę Ci kredkę do odplamiania :D przetestujesz [emoji14] ale wszystkie plamy schodzą bez problemu, nawet stare, zaprane :)

Dziewczyny no ja dalej strasznie się czuje. Ale lekarz na opiece świątecznej stwierdził z że nic mi nie jest. Gardło niby czyste, brak gorączki z osłuchowo ok, uszy ok. A ja się czuję jakby czołg po mnie przyjechał. Dodatkowo jak na złość po powrocie z izby temperatura 38. Paracetamol mi tego nie zbija. Cały dzień wczoraj u rodziców spałam, bo mąż w pracy to oni się małym zajmowali a ja mogłam odpocząć.
Dziś chyba szykuje się podobny dzień. Zobacz załącznik 865767Zobacz załącznik 865768

To może to jakaś alergia kurcze..
Albo kilkudniowka taka z gorączką :/

Do góry