reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dezodorantu , aktualnie z Nivea. Tyle , że ja nigdy nie miałam problemu z poceniem się i teraz w ciazy też nie narzekam. Jest mi gorąco, czuje , jak bym się miała ugotować i to tyle. Nie jestem mokra z ciepła.

Oj to też nie mam pojęcia. Może ty nie czułaś a mała się jednak gdzieś tam ruszyły i ucisnela. Albo za szybko się ruszylas. Ja od tygodnia ponad tak w co druga noc budzę się z takim duzym skurczem brzucha. Trwa z dwie minuty i puszcza. Ból straszny , jak był K to aż ścisnęłam mu rękę , myślałam , że zgniotę z bólu. W dzień się to nie zdarzyło
Ja to odpukać poki co nic mnie w nocy raczej nie budzi, kiedyś jeszcze żołądek jakby mi coś ściskało, ale to tez jednorazowe było. A wczoraj koleżanka mnie pytała czy zaczely mi się już bezsensie noce, a ja Niee i mam nadzieje ze wg ich nie będę miała :p oby to nie był początek :p

U mnie 30 stopni, a odczuwalne chyba 50[emoji23] My dziś wybieramy się na 81 urodziny dziadka mojego męża[emoji4] chciałabym dożyć, jakiekolwiek wieku i być w takiej kondycji[emoji4][emoji16] Dziadek jest po dwukrotnej wymianie zastawek serca[emoji4] Codziennie pije szklankę swojego wina i żadnych leków nie bierze...i dalej na chodzie[emoji16] Na rowerze mu nie pozwalają jeździć, żeby się nie przewrócił, a tak by jeszcze śmigał[emoji85]

Czytam Twoja wiadomość, ze witam w sobotę i szok, to już sobota albo jej się coś pomyliło [emoji23] patrzę w kalendarz rzeczywiście. Gdzie mi ten tydzień uciekł ;o u mnie to każdy Dzien taki sam w zasadzie, tylko niedziela jak przyjdzie to wiem ze niedziela, bo mój jest w domu, ale nie Myslalam ze to już jutro będzie :) i tak cały miesiac nam zleci, później kolejny i będziemy na nasze dzidzie czekac [emoji173]️

U mnie tez czas tak szybko leci, a nawet jak teraz mój Bartek miał ma popołudnie do pracy to jak byłam od 13-23:30 sama z pieskiem to i tak dzień za dniem leci. Jeszcze niedawno byłam 30 maja na wizycie u ginekologa, a tu pojutrze znowu idziemy :) i tak jeszcze z 7 tygodni i rodzimy [emoji5]

Ja to odpukać poki co nic mnie w nocy raczej nie budzi, kiedyś jeszcze żołądek jakby mi coś ściskało, ale to tez jednorazowe było. A wczoraj koleżanka mnie pytała czy zaczely mi się już bezsensie noce, a ja Niee i mam nadzieje ze wg ich nie będę miała :p oby to nie był początek :p

Bezsenne ? Mi ciężko jest usnąć a cały dzień chodzę jak neptyk. Budzę się o stałych porach na siku od miesiąca. I mama się śmieje , że dziecko tak się będzie budziło na mleko pewnie :) 2,4,6,8 godzina :p

reklama
U mnie tez czas tak szybko leci, a nawet jak teraz mój Bartek miał ma popołudnie do pracy to jak byłam od 13-23:30 sama z pieskiem to i tak dzień za dniem leci. Jeszcze niedawno byłam 30 maja na wizycie u ginekologa, a tu pojutrze znowu idziemy :) i tak jeszcze z 7 tygodni i rodzimy [emoji5]
Ja myśle ze Przynajmiej do połowy sierpnia pochodzę, termin mam na 24 sierpnia. Ale ten czas leci masakra. Mój miał teraz pierwsza zmiane, w przyszłym tygodniu na druga, ale to tak samo leci, zreszta ja lubie być sama w domu, Wiec mi to nie przeszkadza ;)

Ostatnia edycja:
Do góry