G
gosc12
Gość
Powiedział że dziecko uciska na jakiś nerw i dlatego boli..jedynie maścią można się ratować
Wczoraj jak mnie zakłuło w brzuchu to i na tej samej wysokości w kręgosłupie zabolało. Więc na pewno malutka się wierci.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedział że dziecko uciska na jakiś nerw i dlatego boli..jedynie maścią można się ratować
Tego nie wiem,musialabys sie pytac w studiu tatuazu
Ja to odpukać poki co nic mnie w nocy raczej nie budzi, kiedyś jeszcze żołądek jakby mi coś ściskało, ale to tez jednorazowe było. A wczoraj koleżanka mnie pytała czy zaczely mi się już bezsensie noce, a ja Niee i mam nadzieje ze wg ich nie będę miała oby to nie był początekDezodorantu , aktualnie z Nivea. Tyle , że ja nigdy nie miałam problemu z poceniem się i teraz w ciazy też nie narzekam. Jest mi gorąco, czuje , jak bym się miała ugotować i to tyle. Nie jestem mokra z ciepła.
Oj to też nie mam pojęcia. Może ty nie czułaś a mała się jednak gdzieś tam ruszyły i ucisnela. Albo za szybko się ruszylas. Ja od tygodnia ponad tak w co druga noc budzę się z takim duzym skurczem brzucha. Trwa z dwie minuty i puszcza. Ból straszny , jak był K to aż ścisnęłam mu rękę , myślałam , że zgniotę z bólu. W dzień się to nie zdarzyło
To mam nadzieje, ze będzie dobrze. Ja pytałam czy mam coś brać bo dużo wartości na czerwono zaznaczone, ale powiedziała ze tylko zelazo.Wiesz ja w 2 pierwszych ciazach tylko witaminy i nikt o wit d nawet nie wspomniał dzieci zdrowe i to najważniejsze.
Czytam Twoja wiadomość, ze witam w sobotę i szok, to już sobota albo jej się coś pomyliło [emoji23] patrzę w kalendarz rzeczywiście. Gdzie mi ten tydzień uciekł ;o u mnie to każdy Dzien taki sam w zasadzie, tylko niedziela jak przyjdzie to wiem ze niedziela, bo mój jest w domu, ale nie Myslalam ze to już jutro będzie i tak cały miesiac nam zleci, później kolejny i będziemy na nasze dzidzie czekac [emoji173]️
Ja dove w sprayu invisible, ostatnio się zorientowałam ze mam 4szt w zapasie nie lubie jak mi czegoś braknie także robię sobie zapasy praktycznie wszystkiego
Ja to odpukać poki co nic mnie w nocy raczej nie budzi, kiedyś jeszcze żołądek jakby mi coś ściskało, ale to tez jednorazowe było. A wczoraj koleżanka mnie pytała czy zaczely mi się już bezsensie noce, a ja Niee i mam nadzieje ze wg ich nie będę miała oby to nie był początek
Kulka nivea. Przy mocniejszym poceniu np. Latem uzywalam blokera z ziaji ale w ciazy nie można
Ja myśle ze Przynajmiej do połowy sierpnia pochodzę, termin mam na 24 sierpnia. Ale ten czas leci masakra. Mój miał teraz pierwsza zmiane, w przyszłym tygodniu na druga, ale to tak samo leci, zreszta ja lubie być sama w domu, Wiec mi to nie przeszkadzaU mnie tez czas tak szybko leci, a nawet jak teraz mój Bartek miał ma popołudnie do pracy to jak byłam od 13-23:30 sama z pieskiem to i tak dzień za dniem leci. Jeszcze niedawno byłam 30 maja na wizycie u ginekologa, a tu pojutrze znowu idziemy i tak jeszcze z 7 tygodni i rodzimy [emoji5]