reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja myśle ze Przynajmiej do połowy sierpnia pochodzę, termin mam na 24 sierpnia. Ale tan czas leci masakra. Mój miał teraz pierwsza zmiane, w przyszłym tygodniu na druga, ale to tak samo leci, zreszta ja lubie być sama w domu, Wiec mi to nie przeszkadza ;)
Ja mam przeczucie ze w lipcu wyjade.. chociaz to nie powiedziane co prawda, ale jakies tak przeczucie mam.. ze polowa lipca.. :p

U mnie tez Bartek raz w tyg musi wymyć auto z zewnątrz i w środku, cieszę się, że tak dba o nie :)

Ale super, ze jedziecie nad wodę. Ja leżę, koncze śniadanie dopiero, poczytam książkę, mój Bartek poszedł sobie na boisku na kosza pograć, później wróci to może posprzątamy jak będzie wena, później na obiadek zrobi nam chinszczyzne i pojedziemy tak o 16-17 na skałki, tam mega można pospacerować i piesek się wybiega, a mi się przyda zmiana miejsca niż łóżko i dom, bo świra już dostaje..
Ja to bym chętnie została w domu i poczytała książkę ale tak rzadko mamy okazję być razem więc chcemy wziąć gdzieś dzieci. Szkoda mi ich teraz bo normalnie to codziennie gdzieś z nimi robiłam: rolki, rower, basen. Myślałam, że bd normalnie funkcjonować do konca ciąży jak w poprzednich ciążących ale nie daję rady brzuch ciągnie, rwa boli.

Mi się bardzo dłuży ta ciąża nie wiem dlaczego tak bym chciała żeby już był sierpień:)

U mnie tez Bartek raz w tyg musi wymyć auto z zewnątrz i w środku, cieszę się, że tak dba o nie :)
No to tego Ci zazdroszczę mój mąż wg o auto nie dba, jak kupilismy nowe miesiac temu tak wg jeszcze nie było myte, ani sprzątane :p to jest chyba jedyna rzecz na której mu nie zależy, ważne zeby auto jeździło, a nie było czyste. Gonie go z tym, a on ciagle wymyśla ze musi do rodziców jechac auto myc, bo my nie mamy podłączenia do wody na dworze (jeszcze), a poza tym niby nie wolno jak nie ma kratki obok... To mu za każdym razem jak gdzieś jedziemy pokazuje myjnie w mieście, sugerując ze wcale nie musi do rodziców jechac :p

Ja mam przeczucie ze w lipcu wyjade.. chociaz to nie powiedziane co prawda, ale jakies tak przeczucie mam.. ze polowa lipca.. :p
Ja to jakaś dziwna jestem, bo nie mam żadnych przeczuć :p może dlatego, ze nic mi zbytnio nie dolega to myśle, ze spokojnie przechodzę sobie cała ciąże, chociaż to to roznie może być tak jak piszesz ;P

reklama
No to tego Ci zazdroszczę mój mąż wg o auto nie dba, jak kupilismy nowe miesiac temu tak wg jeszcze nie było myte, ani sprzątane :p to jest chyba jedyna rzecz na której mu nie zależy, ważne zeby auto jeździło, a nie było czyste. Gonie go z tym, a on ciagle wymyśla ze musi do rodziców jechac auto myc, bo my nie mamy podłączenia do wody na dworze (jeszcze), a poza tym niby nie wolno jak nie ma kratki obok... To mu za każdym razem jak gdzieś jedziemy pokazuje myjnie w mieście, sugerując ze wcale nie musi do rodziców jechac :p

A on udaje, że nie widzi haha. Nie no, dla Bartka teraz ta Mazda 6 to jest oczko w głowie i w sumie jeśli chcemy nim tak do wakacji 2022 roku jeździć to musi dbać :D

Do góry