reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Już 4 dzień pod kolej na wieczór mam zgagę .. okropność biorę reni ale o D...to potłuc działa tylko przez chwilę a potem to samo
Maljan
Czasami są takie dnu po prostu. Zamknij się w łazience, weź ciepłą kąpiel, zrób sobie maseczkę, a później odpocznij leżąc w łóżku i tak jutro wyjeżdżacie na weekend, więc olej czy jest porządek w domuKurde, poplakalam się jak dzieciak. Chyba hormony. Dzieci mnie zdenerwowały. Młoda wygląda jak szogun całą poharatana w to lato. Biegła sobie, wpadła w krzesło, przeciela sobie delikatnie skórę pod nosem i wygląda jakby jej krew z nosa leciała. Starsza twierdzi że brzuch ją boli... A za chwilę jest u sąsiadów i się bawi w najlepsze jakby jej w domu źle było. Do kompletu wszyscy tak szanują moja pracę że okno myte 2 dni temu wygląda jak zachlapane błotem A podłoga dziś myta jakby pingwiny miały wędrówki. Pies znów ucieka więc próbuje jakoś plot-siatke poskładać do kupy. Upał. Ja na kolanach więc ciężko... przyjeżdża mężu i też mu nie pasuje nic... że jak ja mogę płot trytytkami naprawiać...A niby czym mam to robić się pytam. Miał przygotować auto na wyjazd jutro A siedzi i montuje w dodatkową siatkę. Pytam się dwa razy czy mu pomoc, coś potrzymac to że nie... A za chwilę mi mówi że najłatwiej sobie iść i mieć w D....
Wszystko jest nie tak. A gdzie tu jeszcze bobas????
Sory. Chyba musiałam się wynarzekac. Poszlabym pobiegać w las ale jak łatwo się domyśleć w ciąży mało realne... :/
G
gosc12
Gość
Ja się nastawiłam na 37 a nawet 38 nie mam zamiaru rodzić w czerwcuA to końcówka I trymestru, w sumie wg niektórych zaczęty II... te wcześniejsze usg są bardziej miarodajne jeśli chodzi o termin porodu. Ale nie zakładaj że będziesz rodzić w 36tc już ten tydzień poczekaj do zakończonego 37 tc
Myślałam , że patrzy się na USG pierwszego trymestru. A wykonuje się w 12 TC.
Vanilia120
Ja na zgage pije szklankę wody z łyżką octu jabłkowego. Wtedy dopiero mnie puszczaJuż 4 dzień pod kolej na wieczór mam zgagę .. okropność biorę reni ale o D...to potłuc działa tylko przez chwilę a potem to samo
G
gosc12
Gość
Też sobie czytałam teraz i raki spoko charakter mają patrząc na Ciebie też bym zdania nie zmieniła [emoji9]Ja jestem rakiem i moja mama, nawet mamy urodziny tego samego dnia 17 lipca, a mała też może jeszcze urodzi się jako rak , termin mam niby z om na 30 czy ja wiem czy te raki takie zle...
Maljan
Mój tata też lew więc wiem coś o tymJa też skorpion okropny charakter
Lew rzadziciel. Moja siostra jest spod tego znaku i mam nadzieję , że mała będzie Raczkiem
A ty kiedy masz urodziny dokładnie skorpionie?
oliwiapatrycja
Dzięki :*Też sobie czytałam teraz i raki spoko charakter mają patrząc na Ciebie też bym zdania nie zmieniła [emoji9]
oliwiapatrycja
O tym nie slyszalam, to może spróbuje zaraz, dziękiJa na zgage pije szklankę wody z łyżką octu jabłkowego. Wtedy dopiero mnie puszcza
reklama
G
gosc12
Gość
4 listopada a Ty ?Mój tata też lew więc wiem coś o tym
A ty kiedy masz urodziny dokładnie skorpionie?