miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Czyli gdybym niespodziewanie urodzila w skończonym 36 TC, to mogę być spokojna bo to tak jak 37 ? Czy głupie rozumowanie ?
Powinno być już bezpiecznie moim zdaniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli gdybym niespodziewanie urodzila w skończonym 36 TC, to mogę być spokojna bo to tak jak 37 ? Czy głupie rozumowanie ?
Ja tak samo Alantan będę kupować [emoji4]Ja mam alantan
Zobacz załącznik 865282
Ah te zachcianki ciążowe hah. Kefir do obiadku wczorajszego tzn młode ziemniaki, jajo sadzone i fasolka w bułce tartej. Później dorzucę te mleko w tubce i bob hah
Ja kupiłam oilantum tylko że to emolienty a wiem że nie każdy chce stosować to jest emulsja do mycia ciałka podobno tak nawilża i natłuszcza że nie trzeba nic dodatkowo wsmarowywac
To wszystko zależy. Nikt nie da gwarancji. Ale ja tak w to wierze bo jak wspominałam każdy dzień jest ważny. A z dzieciaczkami różnie. Czasem lepiej poradzi sobie wcześniak z 33 tc jak z 36 tc. A teraz Twoja dzidzia cały czas większą niż wiek z OM?Czyli gdybym niespodziewanie urodzila w skończonym 36 TC, to mogę być spokojna bo to tak jak 37 ? Czy głupie rozumowanie ?
Ja też wcześniej mówiłam, że będzie lewek. Nawet jedne z pierwszych ciuszków, półśpiochy i body kupiłam we wzorkiem lewka, bo mi się kojarzyło, że będą fajnie pasować. A ostatnio sobie uświadomiłam, że do 22 lipca jest rak, więc kto to wieNo tak, nie brałam tego pod uwagę nawet hah w sensie zapomniałam, że jeszcze rak jest. Ja mam bliźniaki zodiak
Nie jadłam takiego mleczka chyba z 15 lat [emoji7]Zobacz załącznik 865282
Ah te zachcianki ciążowe hah. Kefir do obiadku wczorajszego tzn młode ziemniaki, jajo sadzone i fasolka w bułce tartej. Później dorzucę te mleko w tubce i bob hah
Krem do pupy mam bepanthen, a mleczko do pielęgnacji hipp. Ale raczej nie będę smarować codziennie synka całego, bo po kąpieli już będzie nawilżone bo te płyny do kąpieli nawilżają już. Tzn zobaczymy jaką będzie miał skórę.Mam do was pytanie co do kosmetyków dla malucha.
Jaki krem do pupy kupiliście taki na codzien nie na odparzenia już. Depanten jest dość drogi.
Jaki krem/ mleczko kupiliście do codziennej pielęgnacji całego ciałka? Nivea, Dove odpadają bo mają perfum i nie mają chyba info że od pierwszego dnia życia. Ja mogę mieć taniochę byle by bezpieczny.
Dziś staliśmy w Rossmanie i nie wybrałam nic.