Vanilia120
Fanka BB :)
Dziewczyny a myślicie że w ciąży można jeść ananasa? Bo coś kiedyś czytałam że on przyspiesza poród?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas nie było tłumów ubranka były wszystkie dużo tego było a byłam ok 8.30@klaudiaa975 dzisiaj masz wizytę ?
Poprosiłam siostrę dzisiaj żeby poszła do Lidla bo ma blisko i oczywiście już z rana dzikie tłumy i mało co już zostało , kupiła mi tylko taki 2pack spodenek a jak w waszych lidlach dzisiaj było o ile byłyście ? Zobacz załącznik 863636
Ja czasami jem bo lubię, nawet mi do głowy nie przyszło, że może tak być.Dziewczyny a myślicie że w ciąży można jeść ananasa? Bo coś kiedyś czytałam że on przyspiesza poród?
Właśnie się dowiedziałam, że moja znajoma z fitnesu urodziła. Dopiero 9 dni po terminie. 8h się męczyła naturalnie i jednak skończyło się cc. Na usg wychodziło, że mała waży 3800g a urodziła się 4400g [emoji1] dlatego nie było szans żeby urodziła naturalnie
Ja nigdy o tym nie słyszałam jadłam od czasu do czasu i nic mi nie było, może to jakiś mitDziewczyny a myślicie że w ciąży można jeść ananasa? Bo coś kiedyś czytałam że on przyspiesza poród?
Ale masz zdolniachę w domu Słodka blondyneczkaWeekend mieliśmy intensywny. Intensywny głównie dla mnie. Zakupy, stanie przy garach. W piątek grill ze znajomymi a w sobotę urodzinki córki.
Zobacz załącznik 863639
Wczoraj też cały dzień na nogach. Córka dostała wyróżnienie w konkursie z okazji Dni Rodziny w naszym mieście, za rysunek mamy i taty
Zobacz załącznik 863643
Mama to ten większy ludek ☺
Jak odbierała nagrodę i dyplom na scenie to mieliśmy z mężem świeczki w oczach ze wzruszenia ☺
Zobacz załącznik 863644
Moja gwiazda pierwsza z lewej, obok koleżanka z grupy z przedszkola ☺ to grupa wiekowa przedszkolaki. Widać , że nasze dziewczyny najmłodsze reszta to chyba 5-6 latki.
Potem obiad u rodziców. Zaliczyliśmy też wesołe miasteczko. Wieczorem bolały mnie kostki i były strasznie opuchnięte. Do tej pory nic mi nie puchło, ale jednak temperatura na dworze i intensywny weekend zrobiły swoje. Dobrze , że już poniedziałek. Córka poszła do przedszkola, mąż do pracy to ja mogę w końcu poleżeć i odpocząć.. i może uda mi się ogarnąć Wasze wpisy z weekendu ☺
Wróciłam właśnie z USG prenatalnego, synek zdrowy waży prawidłowo 1499 g termin według USG 13.08 także też się zgadza. Jedyne co to cała ciążę siedział głową w dół a teraz obrócił się i jest miednicowe. Zobaczymy czy się jeszcze obróci a jak nie to albo rodzę miednicowe albo CC zależy co lekarz powie. Pomachał nam na USG ładnie rączka i ma dokładnie takie same wargi nosek jak córka.