reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja wczoraj byłam u diabetologa dostałam insulinę rano i wieczorem bo nie mogę ogarnąć cukru na czczo(92-93-98) i po śniadaniu (różnie bywa raz ok raz nie)czy zjem mało czy dużo cukier fiziuje ale cóż lepiej tak niż się później martwić.Musialybyscie mnie dziś widzieć rano przed śniadaniem jak miałam sobie insulinę podać sama byłam i że strachu spocilam się jak sCzur masakra wyobraźnia ludzka nie ma granic myślę mocno wbić czy lekko w końcu 8 się zbliżała i lekko wbilam a to nic nie bolało jaki człowiek glupi

reklama
Ja straciłam siły odkąd zaczęły się upały... dziś mimo że nie świeci słońce to jest strasznie duszno. Odczułam to bardzo w nogach i stopach. Najchętniej to bym leżała cały dzień w wannie z zimną wodą :p Właśnie brałam prysznic a już się czuję cała polepiona.

Oj u mnie tez od około 2 tyg czuć spadek sił i nawet zwykły spacer 15 min z pieskiem i wejście po schodach męczą bardzo przy tych upałach i ja tez już więcej leżę, odpoczywam, bo jest gorzej.

Ja wczoraj byłam u diabetologa dostałam insulinę rano i wieczorem bo nie mogę ogarnąć cukru na czczo(92-93-98) i po śniadaniu (różnie bywa raz ok raz nie)czy zjem mało czy dużo cukier fiziuje ale cóż lepiej tak niż się później martwić.Musialybyscie mnie dziś widzieć rano przed śniadaniem jak miałam sobie insulinę podać sama byłam i że strachu spocilam się jak sCzur masakra wyobraźnia ludzka nie ma granic myślę mocno wbić czy lekko w końcu 8 się zbliżała i lekko wbilam a to nic nie bolało jaki człowiek glupi
Jednak dostałaś insulinę ale to dobrze ważne że lekarz jesteś pod kontrolą. Teraz z insuliną też się bada cukier?

Jednak dostałaś insulinę ale to dobrze ważne że lekarz jesteś pod kontrolą. Teraz z insuliną też się bada cukier?

Śliczne te literki
Co do niemocy ja dziś zaczęłam 31 tydzień i id wczoraj też mnie jakoś siły opuściły :( tak mnie to przestraszyło że zwolniła tempo, zaczęłam leżeć więcej i nie chodzę już tak dużo jak dotychczas (potrafiłam zrobić dziennie 10km wg mojej aplikacji w telefonie).
Dziękuje :)
Ja myśle, ze te upały tez maja w tym swój udział... Najchętniej poszłabym spac, ale mam jeszcze trochę do zrobienia dziś w domu, może nie padnę :p

reklama
Właśnie przyszły moje literki z imieniem z PL
Zobacz załącznik 862110
Piękne są ❤️ Nie mogę się napatrzeć, już chce pokój małej przygotowywać :)

Dzis mam taka nie moc, ze nie możecie sobie nawet wyobrazić, z rana tez jakos dziwnie się czułam, w sumie zaczelam trzeci trymestr, ale mam nadzieje, ze tak już nie będzie do konca :o
Śliczne ❤️
Ja taką niemoc mam od 30 tygodnia i jest coraz gorzej :( więc chyba tak będzie do końca :D

Do góry