reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny. Przepraszam ze tak rzadko się tu udzielam Ale przez te pogodę spędzam niemal całe dnie z córcia na dworze a przy niej grzebanie w necie jest niemożliwe. Ale staram się wieczorami poczytać troszkę co u Was slychac
Chciałam jednak podzielić się z Wami zdjęciem twarzyczki mojej coruni . Rozpływam się nad nim.
20180530_115925.jpg

Załączniki

• 20180530_115925.jpg
    20180530_115925.jpg
    499,9 KB · Wyświetleń: 456
Mała wazy już 1600g i z pomiarów wchodzi w 31 tc. Ładny klocek mi się szykuje
Witaj:) Super zdjęcie:)

Karakuła, dziwne z tą gorączką skoro nie masz żadnych innych objawów.

Nie mam już sił do tych upałów. Nie lubię upałów a teraz w ciąży to już w szczególności. Nie wiem jak ja wytrwam do 26.08.

Na jutro zaprosiłam rodziców, teściów, moich braci, męża siostrę na obiad urodzinowy syna. Przygotowałam część rzeczy na jutro: podsmażyłam mięso, cebulę, pieczarki i jutro tylko zaleję sosem i do piekarnika, zrobiłam sałatkę, ugotowałam kompot. Jutro tylko nastawię rosół, obrać ziemniaki i sałatę do obiadu.

Nie wiem może na NFZ jest inaczej, nawet nie wiedziałam, ze refundują te badanie jak wszystko jest w porządku. Ja płaciłam nie mała kwotę za prenatalne 260zl, ale byłam bardzo zadowolona. Zreszta to było z polecenia mojej polskiej gin. Jak ktos jest ze śląska to mogę szczerze polecić klinikę w Tychach ;)

U mnie i.moze wszystko było ok ale miałam to badanie z racji wieku ;)

Właśnie przyszły moje literki z imieniem z PL
IMG_0006.JPG

Piękne są ❤️ Nie mogę się napatrzeć, już chce pokój małej przygotowywać :)

Dzis mam taka nie moc, ze nie możecie sobie nawet wyobrazić, z rana tez jakos dziwnie się czułam, w sumie zaczelam trzeci trymestr, ale mam nadzieje, ze tak już nie będzie do konca :o

Załączniki

• IMG_0006.JPG
    IMG_0006.JPG
    803,7 KB · Wyświetleń: 402
reklama
Właśnie przyszły moje literki z imieniem z PL
Zobacz załącznik 862110
Piękne są ❤️ Nie mogę się napatrzeć, już chce pokój małej przygotowywać :)

Dzis mam taka nie moc, ze nie możecie sobie nawet wyobrazić, z rana tez jakos dziwnie się czułam, w sumie zaczelam trzeci trymestr, ale mam nadzieje, ze tak już nie będzie do konca :o

Śliczne te literki
Co do niemocy ja dziś zaczęłam 31 tydzień i id wczoraj też mnie jakoś siły opuściły :( tak mnie to przestraszyło że zwolniła tempo, zaczęłam leżeć więcej i nie chodzę już tak dużo jak dotychczas (potrafiłam zrobić dziennie 10km wg mojej aplikacji w telefonie).

Do góry