Angelika22
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczne prezenty
Oj że u mnie się nie chce ochłodzić [emoji849]dziś znowu upał, choć teraz się u mnie schłodziło, nie wiem czy jakaś burza idzie czy cowłaśnie zabieram się za robienie ciasta z truskawkami, galaretką i bitą śmietaną ;P kupiłam dziś 2 kg truskawek to muszę coś z nich zrobić
chciałam dziś kupić taki cienki szlafrok do szpitala, ale nic fajnego nie było
a w ogóle to byłam w rossmannie i chciałam kupić balsam na rozstępy, bo mi się skończył, i zostałam zawołana do kasy bez kolejki haha
i pan w biedronce też mnie przepuszczał pomiędzy regałami
a najlepsze jak sąsiadka się mnie dziś zapytała, czy idę z pracy, a ja że nie , że już nie pracuję, bo strach już, a ona do mnie "ja myślałam, że pani tak przytyła hihi"
chyba rzeczywiście mam mały ten brzuszek
![]()
Dobrze, ze malutka przybiera, a Ty moze tracisz nadmiar wody przez te upały i dlatego waga nie idzie w gore. Jak nic lekarz nie mówił to nie ma co się przejmowaćto Ty już masz wizyty co dwa tygodnie?
W ciąży można stosować krople do oczu ?
Ciągle mam ten katar o którym pisałam. I raz na kilka dni dochodzi straszne swędzenie oczu. Już mi się płakać chce czasami, tak tre i tre a pozniej bola i pieką![]()
Śliczne prezenty [emoji173]️ a ten kocyj to taki na jesień chyba bardziej ? Czy cienki jest i nada się na lato ?![]()