reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

IMG_4828.JPG

Pierwsze prezenty dla maluszka , z okazji zbliżającego się dnia dziecka :)

Załączniki

• IMG_4828.JPG
    IMG_4828.JPG
    402,8 KB · Wyświetleń: 421
reklama
W ciąży można stosować krople do oczu ?
Ciągle mam ten katar o którym pisałam. I raz na kilka dni dochodzi straszne swędzenie oczu. Już mi się płakać chce czasami, tak tre i tre a pozniej bola i pieką :(

dziś znowu upał, choć teraz się u mnie schłodziło, nie wiem czy jakaś burza idzie czy co :D właśnie zabieram się za robienie ciasta z truskawkami, galaretką i bitą śmietaną ;P kupiłam dziś 2 kg truskawek to muszę coś z nich zrobić :D chciałam dziś kupić taki cienki szlafrok do szpitala, ale nic fajnego nie było :D a w ogóle to byłam w rossmannie i chciałam kupić balsam na rozstępy, bo mi się skończył, i zostałam zawołana do kasy bez kolejki haha :D i pan w biedronce też mnie przepuszczał pomiędzy regałami :D a najlepsze jak sąsiadka się mnie dziś zapytała, czy idę z pracy, a ja że nie , że już nie pracuję, bo strach już, a ona do mnie "ja myślałam, że pani tak przytyła hihi" :D chyba rzeczywiście mam mały ten brzuszek :p:p

dziś znowu upał, choć teraz się u mnie schłodziło, nie wiem czy jakaś burza idzie czy co :D właśnie zabieram się za robienie ciasta z truskawkami, galaretką i bitą śmietaną ;P kupiłam dziś 2 kg truskawek to muszę coś z nich zrobić :D chciałam dziś kupić taki cienki szlafrok do szpitala, ale nic fajnego nie było :D a w ogóle to byłam w rossmannie i chciałam kupić balsam na rozstępy, bo mi się skończył, i zostałam zawołana do kasy bez kolejki haha :D i pan w biedronce też mnie przepuszczał pomiędzy regałami :D a najlepsze jak sąsiadka się mnie dziś zapytała, czy idę z pracy, a ja że nie , że już nie pracuję, bo strach już, a ona do mnie "ja myślałam, że pani tak przytyła hihi" :D chyba rzeczywiście mam mały ten brzuszek :p:p
Oj że u mnie się nie chce ochłodzić [emoji849]
Robisz smaka na tego placuszka, a akurat truskawki są ;) ale za duże lenistwo i nie zrobię [emoji14]

Mnie jeszcze nikt nigdzie z własnej woli nie przepuścił , wręcz odwrotnie. jak na badania chciałam bez kolejki bo musiałam leżeć a nie siedzieć po godzinie w kolejce to panu strasznie to przeszkadzało. Aż inna kobieta stanęła w mojej obronie

Co do brzuszka kochana to nigdy ludziom nie dogodzisz :D w niedzielę była ciocia mówiła że mam malutki brzuszek nie wygląda na 7 miesiąc a w poniedziałek listonosz pytał się czy mam bliźniaki bo brzuch taki duzy :D pewnie przez noc z niedzieli na poniedziałek tak się brzuch powiększył :D

Dobrze, ze malutka przybiera, a Ty moze tracisz nadmiar wody przez te upały i dlatego waga nie idzie w gore. Jak nic lekarz nie mówił to nie ma co się przejmować ;) to Ty już masz wizyty co dwa tygodnie?

Tak, dokładnie :)

I zwolnienie wysłała elektronicznie do ZUS do zakładu pracy także nie musiałam dziś nawet jechać i zawozić ;)

reklama
Do góry