reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Kurcze od wczoraj mam temperaturę coś około 37.5 - 38.0. Mówiłam ginekologowi kazał zrobić badania ale mówił że to raczej nie jest spowodowane ciąża i iść do rodzinnego. Poszłam wszystko niby ok . Spotkaliście się z czymś takim ? Dziwna sprawa . Jeśli do piątku nie przejdzie mam iść znów na kontrolę do rodzinnego . Niepokoi mnie to troszkę . Zastanawiam się czy to może od upalow ale niby na słonku nie byłam

Kurcze od wczoraj mam temperaturę coś około 37.5 - 38.0. Mówiłam ginekologowi kazał zrobić badania ale mówił że to raczej nie jest spowodowane ciąża i iść do rodzinnego. Poszłam wszystko niby ok . Spotkaliście się z czymś takim ? Dziwna sprawa . Jeśli do piątku nie przejdzie mam iść znów na kontrolę do rodzinnego . Niepokoi mnie to troszkę . Zastanawiam się czy to może od upalow ale niby na słonku nie byłam
Hmm dziwne. A poza tym nic Ci nie jest? Nic Cię nie boli? Nawet typu ząb itp? Bo czasami od jakiegoś stanu zapalnego w organizmie może być gorączka

Nie nadążam wszystkiego czytać :) mam pytanie , będziecie miały baby shower ? Mi organizuje siostra , tak jak wieczór panieński tok temu . Znam tylko datę i oczywiście podałam listę przyjaciółek :) już się nie mogę doczekać , znając je będzie petarda :):)
Ja myśle, ze to fajne ;) Super, ze ktos Ci zrobi, mi w zasadzie nie ma tu kto i w sumie dla kogo. Wszystkie moje koleżanki w Polsce, razem z siostra. Tu mam tylko dwie takie dobre koleżanki. Dziś jedna z nich przyjeżdża do mnie na weekend, a druga nie mieszka aż tak daleko to może zrobimy sobie mini baby shower :p a tak na serio to pójdziemy do restauracji zjeść coś dobrego :D

Hmm dziwne. A poza tym nic Ci nie jest? Nic Cię nie boli? Nawet typu ząb itp? Bo czasami od jakiegoś stanu zapalnego w organizmie może być gorączka
No nic zupełnie nic.. ewentualnie boje się zakrzepicy bo od kilku dni mam mrowienie w nodze ale dziś zrobiłam badanie D-dimery i zobaczę jaki wynik bo niestety od tego też może być gorączka . No oby to nie było to . Pije saszetki na wzmocnienie , herbatę z lipy , nos mam nawilżać sola morska i zobaczę

Ja myśle, ze to fajne ;) Super, ze ktos Ci zrobi, mi w zasadzie nie ma tu kto i w sumie dla kogo. Wszystkie moje koleżanki w Polsce, razem z siostra. Tu mam tylko dwie takie dobre koleżanki. Dziś jedna z nich przyjeżdża do mnie na weekend, a druga nie mieszka aż tak daleko to może zrobimy sobie mini baby shower :p a tak na serio to pójdziemy do restauracji zjeść coś dobrego :D

To tez świetna opcja !!!:)

Ja akurat chodzę prywatnie, ale też słyszałam, że na NFZ są tylko 2 pierwsze, a trzecie już nie. Bo ono nie jest obowiązkowe.

ja też chodzę prywatnie i prenatalne każde 250 zł kosztuje..właśnie się dowiedziałam, że nie będzie lekarza w tą sobotę i będę miała prenatalne te 3 w kolejną sobotę 9 czerwca, a wtedy już będzie 30 tydzień :D ale u swojego gin mam wizytę w kolejną środę i już się nie mogę doczekać :D ciekawe jaki duży będzie Franio :D

reklama
Miałam identycznie w 1 ciąży ale w 38tc.zadnej infekcji, choroby itd A gorączka każdego popołudnia.

Do góry