reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
20180103_114437.jpg

Załączniki

• 20180103_114437.jpg
    20180103_114437.jpg
    1 017,1 KB · Wyświetleń: 409
KatiNalis u mnie tez podobna wielkość.pytalam ginanmowil ze jak kobieta szczupła to możliwe ze juz brzeszek jest ,tym bardziej ze druga ciąża;-)

a co do siusiania miałam tak ale w dzień ostatnio bo intensywnym dniu dużo sprzątania ,wizyta u znajomych i popołudniu chodziłam sikać a nie leciało nic zupełnie ,dopiero po jakiś 2h ruszylo

Ja w sumie w pierwszej ciąży,prócz właśnie rajstop, to nie kupowałam nic z ubrań ciążowych. Ceny takich ubrań są moim zdaniem dość drogie, w dodatku nie są jakoś super ładne. Dobrze,że nie muszę kupować specjalnie kurtki zimowej ;)

No ogólnie mamy dobrzy czas na ciążę bo mamy wiele możliwości ubioru :) leginsy, spódniczki, sukienki i wgl :) super czas na ciążę :)

Ja chuda + słabe mięśnie po pierwszej ciąży i będzie masakra w tej coś czuję z wielkością brzucha [emoji23] w pierwszej ciąży miałam fajna pileczke ani nie duża ani mała :)

ckai9jcgk10emd23.png

nawet mi nie mow,ja w pierwszej ciąży miałam mega duży brzuch pod koniec i w ost tyg popękałam pomimo ze leguralnie sie smarowałam . Może wieczorkiem znajdę zdj z pierwszej ciąży i wam wrzucę,
lecę obiad robić
miłego dnia;-*

reklama
Do góry