reklama
P
pralinka92
Gość
Ja chuda + słabe mięśnie po pierwszej ciąży i będzie masakra w tej coś czuję z wielkością brzucha [emoji23] w pierwszej ciąży miałam fajna pileczke ani nie duża ani małaKatiNails, faktycznie brzuszek pierwsza klasa
P
pralinka92
Gość
Śliczności <3
NowaNatka
Fanka BB :)
KatiNalis u mnie tez podobna wielkość.pytalam ginanmowil ze jak kobieta szczupła to możliwe ze juz brzeszek jest ,tym bardziej ze druga ciąża;-)
a co do siusiania miałam tak ale w dzień ostatnio bo intensywnym dniu dużo sprzątania ,wizyta u znajomych i popołudniu chodziłam sikać a nie leciało nic zupełnie ,dopiero po jakiś 2h ruszylo
a co do siusiania miałam tak ale w dzień ostatnio bo intensywnym dniu dużo sprzątania ,wizyta u znajomych i popołudniu chodziłam sikać a nie leciało nic zupełnie ,dopiero po jakiś 2h ruszylo
P
pralinka92
Gość
Ja w sumie w pierwszej ciąży,prócz właśnie rajstop, to nie kupowałam nic z ubrań ciążowych. Ceny takich ubrań są moim zdaniem dość drogie, w dodatku nie są jakoś super ładne. Dobrze,że nie muszę kupować specjalnie kurtki zimowej
No ogólnie mamy dobrzy czas na ciążę bo mamy wiele możliwości ubioru leginsy, spódniczki, sukienki i wgl super czas na ciążę
NowaNatka
Fanka BB :)
Ja chuda + słabe mięśnie po pierwszej ciąży i będzie masakra w tej coś czuję z wielkością brzucha [emoji23] w pierwszej ciąży miałam fajna pileczke ani nie duża ani mała
nawet mi nie mow,ja w pierwszej ciąży miałam mega duży brzuch pod koniec i w ost tyg popękałam pomimo ze leguralnie sie smarowałam . Może wieczorkiem znajdę zdj z pierwszej ciąży i wam wrzucę,
lecę obiad robić
miłego dnia;-*
Ja syna urodziłam w lipcu. Fajnie bo lekkie ciuszki , ale upały z wielkim brzuchem to masakra... A tu teraz miesiąc dłużej trzeba będzie wytrzymać z upałami [emoji23]No ogólnie mamy dobrzy czas na ciążę bo mamy wiele możliwości ubioru leginsy, spódniczki, sukienki i wgl super czas na ciążę
Miłego dnia :*nawet mi nie mow,ja w pierwszej ciąży miałam mega duży brzuch pod koniec i w ost tyg popękałam pomimo ze leguralnie sie smarowałam . Może wieczorkiem znajdę zdj z pierwszej ciąży i wam wrzucę,
lecę obiad robić
miłego dnia;-*
reklama