G
gosc12
Gość
tym sie sugerowałam i numeracja na internecie ale dzieci różnie rosną to też nie ma co patrzeć na 100%Na metkach ubranek zawsze jest rozpisane tak jak Ty masz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tym sie sugerowałam i numeracja na internecie ale dzieci różnie rosną to też nie ma co patrzeć na 100%Na metkach ubranek zawsze jest rozpisane tak jak Ty masz
Ja juz dziś znalazłam ładne łóżeczko
Zobacz załącznik 861754
Jak tatuś zaakceptuje to może już zamówimy. Nie mamy jeszcze ogarniętego kata dla małej, ale myśle, ze trzeba powoli się za to zabrać. A łóżeczko może już czekac
1920 a Twoja ?
Dokładnie i też rozmiar rozmiarowi nie równytym sie sugerowałam i numeracja na internecie ale dzieci różnie rosną to też nie ma co patrzeć na 100%
Kupiłam te same koszyki miętowe 2 sztuki w pepcoHah tez tak to widzę. Dlatego ja kupiłam w pepco 2 doniczki i jeden taki kosz i mam wszystko do przewijania i pielegnacji. Przewijak będzie na łóżeczku także wszystko pod ręka. Dziś mój Bartek wiesza na ścianę na stałe te 2 lampki ten księżyc i gwiazdkę i lustro w pokoiku małej tak poziomo Zobacz załącznik 861699Zobacz załącznik 861700
Gratuluję!!!!Zaręczynowy
Dzięki dziewczyny
No bez sensu, ale taka polityka firmy :/ No w sierpniu 6, bo pracuje od poniedziałku do soboty. Przez to ma więcej dni urlopowych, -ale wychodzi na to samo. Zawsze jeden Dzien w tygodniu ma jeszcze wolny. Chyba ze wypada (jak w tym tygodniu) Dzien wolny od pracy to już zwykle nie ma więcej wolnego. Dojeżdża 50km w jedna strone, ale codziennie jest w domu. Zreszta w DE 50km można w pół godziny pokonać (jeśli nie ma korkow), wiec to się tylko może wydawać tak daleko. Szczerze wolałabym, żeby był ze mną jak zacznie się akcja porodowa i później jak najdłużej po. Ale niestety żadna z nas nie wie kiedy tak naprawdę urodzi i to jest największy problem, bo nie wiadomo jak to zaplanować, żeby było dobrze...
Też zamówiłam materac z hevea, tylko że lateksowy[emoji4]A właśnie co do materaca, bo ty kupiłaś chyba podobny jak ja - piankowo lateksowy. Nam przyszedł już wczoraj i wg mnie jest super ten materac my mamy z formy havea czy jakoś tak
Ten coś za 270 zł ? Jeśli tak to też się wahałam własnie między nim a tym vimatem co kupiłamTeż zamówiłam materac z hevea, tylko że lateksowy[emoji4]
ja zamowilam Hevea z pianki wysokoelastycznejTeż zamówiłam materac z hevea, tylko że lateksowy[emoji4]