reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja juz dziś znalazłam ładne łóżeczko
Zobacz załącznik 861754
Jak tatuś zaakceptuje to może już zamówimy. Nie mamy jeszcze ogarniętego kata dla małej, ale myśle, ze trzeba powoli się za to zabrać. A łóżeczko może już czekac ;)

Wow, piękne, ale cena tez spora. My mamy łącznie za 280 zł z wysyłka. Jest szuflada, jest białe i ma funkcje tapczanika także do 5 roku życia może posłuży małej :)

No bez sensu, ale taka polityka firmy :/ No w sierpniu 6, bo pracuje od poniedziałku do soboty. Przez to ma więcej dni urlopowych, -ale wychodzi na to samo. Zawsze jeden Dzien w tygodniu ma jeszcze wolny. Chyba ze wypada (jak w tym tygodniu) Dzien wolny od pracy to już zwykle nie ma więcej wolnego. Dojeżdża 50km w jedna strone, ale codziennie jest w domu. Zreszta w DE 50km można w pół godziny pokonać (jeśli nie ma korkow), wiec to się tylko może wydawać tak daleko. Szczerze wolałabym, żeby był ze mną jak zacznie się akcja porodowa i później jak najdłużej po. Ale niestety żadna z nas nie wie kiedy tak naprawdę urodzi i to jest największy problem, bo nie wiadomo jak to zaplanować, żeby było dobrze...

Otóż to. To jest największy ból. Ja mogę się tylko posiłków swoimi poprzednimi doświadczeniami ciążowymi. W 1. i 2. ciąży ok. 34-35 tygodnia zaczynała mi się szyjka rozwiać. Szpital do 36 tygodnia i oba porody w 40 tygodniu. Liczę że teraz sytuacja będzie wyglądała podobnie i również będę miała przy sobie męża :)

reklama
Do góry