reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To przy okazji gdybyś kiedyś była :)
Ja też nawet na balkon nie wychodzę.. okropnie jest. Teraz by się przydał właśnie basenik i zimna lemoniada:D
Zobacz załącznik 861675
Nie ma sprawy, zerknę zatym :p ja do ikei mam bliziutko, autem to 5 minut, może nawet nie, piechota tak z 15. W sumie nigdy nie szlam, ale tak pomyślałam, ze mogłabym się sama wybrać, skoro nie jest tak daleko, a nam wiecznie za mało czasu po pracy mojego, czy przed praca. Ale to musi się trochę pogoda uspokoić z upałami, zebym nie padła po drodze :D o tak, jestem za tym, albo mrożona kawka ❤️

reklama
Dziewczyny,ktoras z was pisala o pasie poporodowym.. powaznie jest to skuteczne? :confused:
Ja pisałam, że kupiłam razem z rzeczami dla małej. Miałam po pierwszym porodzie i jak tylko rana po cc mi się wygoiła nosiłam. Brzuch się fajnie wchłonął nosiłam kilka godzin dziennie ale był lutu, marzec. Przy drugim synu nie nosiłam bo było bardzo gorąco (urodzilam 29.05 dziś konczy 6lat:) ) i brzuchol się nie wchłonął pomimo powrotu do wagi przed ciążą. Opinie są różne na temat pasa poporodowego. Moja koleżanka miała zalecony taki pas po 3ciej ciąży bo mówili, że nie tylko skóra ale i mięśnie brzucha trzyma

Ja pisałam, że kupiłam razem z rzeczami dla małej. Miałam po pierwszym porodzie i jak tylko rana po cc mi się wygoiła nosiłam. Brzuch się fajnie wchłonął nosiłam kilka godzin dziennie ale był lutu, marzec. Przy drugim synu nie nosiłam bo było bardzo gorąco (urodzilam 29.05 dziś konczy 6lat:) ) i brzuchol się nie wchłonął pomimo powrotu do wagi przed ciążą. Opinie są różne na temat pasa poporodowego. Moja koleżanka miała zalecony taki pas po 3ciej ciąży bo mówili, że nie tylko skóra ale i mięśnie brzucha trzyma
Ciekawe.. zreszta zobaczymy po porodzie,zawsze mozna zamowic :p bo u mnie wlasnie jest problem z brzuchem.. mam figure typu jablko ;) czyli wiekszosc gromadzi mi sie w obrebie brzucha i boczkow ;) wiem ze po pierwszej ciazy dlugo mi sie utrzymywalo wlasnie w brzuchu i bokach..

Pochwale sie prezentem urodzinowym :D
IMG_20180529_123609.jpg

Załączniki

• IMG_20180529_123609.jpg
    IMG_20180529_123609.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 416
Człowiek chce się coś dowiedzieć w necie a tam różne bzdury można znaleźć do tego dochodzi jeszcze doświadczenie mojej mamy lub siostry z Anglii i naprawdę ile głów tyle opinii moim zdaniem 3 tyg. Czekanie na spacer to za długo. Dobrze ze sa te położne i mogę coś poradzić bo ja jestem z dala od rodziny. Po za tym moja mama od początku mówi ze z kp.nie mogę na nie liczyć bo ona 5 dzieci wykarmila sztucznie kiedyś to nie słyszało sie nawet o jakiś mlecznych mamkach i tylko chwike karmiła

reklama
Do góry