reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dostałam wlasnie w spadku po kuzynce ciotki spodnie ciążowe :D i są niby wygodne bo mają ten pas ale szerokie nogawki i czuję się jak rybak w nich :D chyba muszę kupić sobie jakies krotkie spodenki albo legginsy 3/4 ciążowe bo brzuch rośnie a jeszcze 1,5 msc a zaraz nie będę miała co na tyłek włożyć bo w sukienkach nie zawsze chodzę a do lekarza muszę mieć dół bo np jak pójdę na ktg to tak głupio leżec pół godziny z sukienką w górze i majtki na wierzchu a cxasem trzeba na bok się przekrecic i bym źle się czuła leżąc z wypięta pupą :D
Może macie jakichś sprawdzonych sprzedawców z allegro czy cos online??
Bo po sklepach nie chce mi się chodzić :p
Ja zamawialam w tamtym tygodniu 3/4 ciazowe za 14,50zl od femmegusto czy cos takiego. Jakosc moze nie jest powalajaca ale na te pare miesiecy akurat i wysylka szybka. Takze polecam :)

reklama
Dostałam wlasnie w spadku po kuzynce ciotki spodnie ciążowe :D i są niby wygodne bo mają ten pas ale szerokie nogawki i czuję się jak rybak w nich :D chyba muszę kupić sobie jakies krotkie spodenki albo legginsy 3/4 ciążowe bo brzuch rośnie a jeszcze 1,5 msc a zaraz nie będę miała co na tyłek włożyć bo w sukienkach nie zawsze chodzę a do lekarza muszę mieć dół bo np jak pójdę na ktg to tak głupio leżec pół godziny z sukienką w górze i majtki na wierzchu a cxasem trzeba na bok się przekrecic i bym źle się czuła leżąc z wypięta pupą :D
Może macie jakichś sprawdzonych sprzedawców z allegro czy cos online??
Bo po sklepach nie chce mi się chodzić :p
A nie możesz sobie zwęzić nogawek u krawcowej ?:)

No rzeczywiście szkoda, ale skąd mogłaś wiedzieć. Ja teraz zobaczyłam, ze ten w jednorożce i w kwiaty to bawełna premium (cokolwiek to oznacza), a tego podobno promocja nie obejmuje :( pamiętasz może ile kosztował ten zestaw do łóżeczka? I jakiej grubości wybrałaś wypełnienie kołderki? Bo się nad tym zastanawiam teraz, wyglada na to, ze maja aż 4 do wyboru:
Bez wypełnienia; 0,8cm; 1,2cm i 2cm.
1.2cm wzięłam , czyli nie gruby i nie cienki. Taki normalny :) i 100zl pościel + 130zl ochraniacz modułowy. 80zl ochraniacz plaski dodatkowo wzięłam rozowa bawełna/szare Minky, tak na zmianę do innej pościeli :)
A no tak. Te premium są droższe..

I myślisz że lekarz kazał by ci brać cos, co mogłoby bardziej zaszkodzić jak pomóc ? Chyba nawet jakby cię nie lubił to by tego nie zrobił na szczęście [emoji6][emoji6]
Oczywiście zrobisz jak uważasz ale ja bym wzięła :) i podobnie jak Anulaa88 też możliwe że dzięki luteinie utrzymałam ciążę [emoji4]
Luteina to kolejny lek który jest dawany u nas w szpitalu praktycznie każdej ciężarnej ( cały pakiet magnez + nospa + luteina ) :D

Może i nie w złej intencji, ale staram się mieć rękę na pulsie z lekami. Czasem przepisują coś od tak w razie czego a to nie zawsze jest konieczne :)
Jakoś to sobie dziś zaaplikuje :) do tego na hemki, więc double aplikacja będzie hahaha

reklama
Po wizycie u ogólnego dowiedziałam się że osluchowo czysto ale mówię do niej że glowa mnie mocno boli i taki ciężki katar mam najpierw rzadki potem robi się suchy i podchodzi krwią to dała mi steryd wziewny Nebud boję się go wziąć bo nie są opinie super o nim muszę do gina zadzwonić.A na katar nie mam nic chyba sobie wodę morska kupię może choć trochę splynie i syrop Stodal brał ktoś może w ciąży???

Do góry