reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny.. jaki skwar dzis.. niewyobrazam sobie srodowa wizyte w miescie.. ugotuje sie chyba albo padne czekajac na autobus..
Zrobilam skrzyneczke,pomalowalam na bialo.. maz chcial mi pomoc ale mu nie pozwolilam :D stwierdzil ze krzywo itd :D ale mam ta satysfakcje ze sama zrobilam.. nawet cielam piłką reczna listewki :p skrzyneczka okazala sie za duza na okno wiec bedzie stac na ziemi chyba ze mezus mi obetnie troszke ją :p tym razem elektrycznym czyms :p jak ją udekoruje to wam pokaze :p pomalowalam tez na bialo stojak wiklinowy na kwiaty i tez wywedruje na taras :p ogolnie dzis super spedzony dzien z mezem :D w garazu :D on robil sobie poleczki itd ,a ja to :p
Uhuhu. :D romantycznie :)
Pokazuj jak skończysz bo jestem ciekawa :D ja też jestem z siebie zadowolona, bo udało mi się ładnie zrobić te pudełka do komody :) zostały jeszcze trzy , uorasowac kaftaniki i rampersy i też Wam pokażę :)

Wczoraj wieczorem robiłam dziś rano też się i nhalowalam i mam wrażenie że ta krew po tym się pojawiła w Katarze bo wcześniej nie było
Hmm.. to nie wiem.. bo to raczej nawilża i nie podraznia. Ja się mecze z katarem / suchością nosa / teraz ostatnio ciągle mam zaschnięta krew w nosie od września i nijak nie wiem jak sobie pomóc. Przyzwyczaiłam się ale z chęcią bym się pozbyła tego kataru. A jak byś zaczęła brać Wit.C ?

Po wizycie u ogólnego dowiedziałam się że osluchowo czysto ale mówię do niej że glowa mnie mocno boli i taki ciężki katar mam najpierw rzadki potem robi się suchy i podchodzi krwią to dała mi steryd wziewny Nebud boję się go wziąć bo nie są opinie super o nim muszę do gina zadzwonić.A na katar nie mam nic chyba sobie wodę morska kupię może choć trochę splynie i syrop Stodal brał ktoś może w ciąży???
Nie pomogę, nie brałam nie wiem.

Hmm.. to nie wiem.. bo to raczej nawilża i nie podraznia. Ja się mecze z katarem / suchością nosa / teraz ostatnio ciągle mam zaschnięta krew w nosie od września i nijak nie wiem jak sobie pomóc. Przyzwyczaiłam się ale z chęcią bym się pozbyła tego kataru. A jak byś zaczęła brać Wit.C ?
Nie mogę się do giną dodzwonić bo teraz ma wizyty ja nie raz jak sucho w pokoju było to miałam krew ale później się unormowalo i było ok a od dziś rana sucholce z krwią i popołudniu myślałam że katar mi leci a to krew poleciała aż się zdziwiłam dziwnie się czuje

reklama
Nebud to steryd, raczej nie polecam. Stosowaliśmy u syna przy zapaleniu oskrzeli i płuc.
Ja tez mam mega suche śluzówki, zarówno gardło i nos, czasem aż w nocy się duszę. Ale czytałam ze to normalne w ciązy więc się nie stresuje tym. Polecam w takiej sytuacji Nebudose Hipertonic, to roztwór soli fizjologicznej który nawilża śluzówkę:

Nebo-Dose hipertonic to roztwór do inhalacji wspomagający proces samooczyszczania się górnych dróg i dolnych dróg oddechowych. Dzięki hipertonicznemu stężeniu chlorku sodu roztwór działa obkurczająco, pozwalając na łatwiejsze usunięcie wydzieliny na zewnątrz. Dodatkowo preparat nawilża błonę śluzową ułatwiając oddychanie.

Do góry