G
gosc12
Gość
Od kad zmieniłaś Avatar to myślę , że ty to ja i tak się dziwie co ja piszę hahahahhaJa biore od poczatku luteine ,odkad poszlam w 4 tyg ciazy do niego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od kad zmieniłaś Avatar to myślę , że ty to ja i tak się dziwie co ja piszę hahahahhaJa biore od poczatku luteine ,odkad poszlam w 4 tyg ciazy do niego
Ja mam tak ze niby oddycham normalnie tylko co jakiś czas mam jakby sucho w nosie tak ciężko i czoło mnie boli tzn glowaA probowalas parówki z olbasem? Mi na zalegający katar bardzo pomagały i też kropilam poduszkę na noc żeby się lepiej oddychało.
Wczoraj wieczorem robiłam dziś rano też się i nhalowalam i mam wrażenie że ta krew po tym się pojawiła w Katarze bo wcześniej nie byłoA nie masz w domu może inhalatora ? I sola fizjologiczna byś sobie inhalacje robiła
Uhuhu. romantycznieHej dziewczyny.. jaki skwar dzis.. niewyobrazam sobie srodowa wizyte w miescie.. ugotuje sie chyba albo padne czekajac na autobus..
Zrobilam skrzyneczke,pomalowalam na bialo.. maz chcial mi pomoc ale mu nie pozwolilam stwierdzil ze krzywo itd ale mam ta satysfakcje ze sama zrobilam.. nawet cielam piłką reczna listewki skrzyneczka okazala sie za duza na okno wiec bedzie stac na ziemi chyba ze mezus mi obetnie troszke ją tym razem elektrycznym czyms jak ją udekoruje to wam pokaze pomalowalam tez na bialo stojak wiklinowy na kwiaty i tez wywedruje na taras ogolnie dzis super spedzony dzien z mezem w garazu on robil sobie poleczki itd ,a ja to
Hmm.. to nie wiem.. bo to raczej nawilża i nie podraznia. Ja się mecze z katarem / suchością nosa / teraz ostatnio ciągle mam zaschnięta krew w nosie od września i nijak nie wiem jak sobie pomóc. Przyzwyczaiłam się ale z chęcią bym się pozbyła tego kataru. A jak byś zaczęła brać Wit.C ?Wczoraj wieczorem robiłam dziś rano też się i nhalowalam i mam wrażenie że ta krew po tym się pojawiła w Katarze bo wcześniej nie było
Nie pomogę, nie brałam nie wiem.Po wizycie u ogólnego dowiedziałam się że osluchowo czysto ale mówię do niej że glowa mnie mocno boli i taki ciężki katar mam najpierw rzadki potem robi się suchy i podchodzi krwią to dała mi steryd wziewny Nebud boję się go wziąć bo nie są opinie super o nim muszę do gina zadzwonić.A na katar nie mam nic chyba sobie wodę morska kupię może choć trochę splynie i syrop Stodal brał ktoś może w ciąży???
Nie mogę się do giną dodzwonić bo teraz ma wizyty ja nie raz jak sucho w pokoju było to miałam krew ale później się unormowalo i było ok a od dziś rana sucholce z krwią i popołudniu myślałam że katar mi leci a to krew poleciała aż się zdziwiłam dziwnie się czujeHmm.. to nie wiem.. bo to raczej nawilża i nie podraznia. Ja się mecze z katarem / suchością nosa / teraz ostatnio ciągle mam zaschnięta krew w nosie od września i nijak nie wiem jak sobie pomóc. Przyzwyczaiłam się ale z chęcią bym się pozbyła tego kataru. A jak byś zaczęła brać Wit.C ?