reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny.. jaki skwar dzis.. niewyobrazam sobie srodowa wizyte w miescie.. ugotuje sie chyba albo padne czekajac na autobus..
Zrobilam skrzyneczke,pomalowalam na bialo.. maz chcial mi pomoc ale mu nie pozwolilam :D stwierdzil ze krzywo itd :D ale mam ta satysfakcje ze sama zrobilam.. nawet cielam piłką reczna listewki :p skrzyneczka okazala sie za duza na okno wiec bedzie stac na ziemi chyba ze mezus mi obetnie troszke ją :p tym razem elektrycznym czyms :p jak ją udekoruje to wam pokaze :p pomalowalam tez na bialo stojak wiklinowy na kwiaty i tez wywedruje na taras :p ogolnie dzis super spedzony dzien z mezem :D w garazu :D on robil sobie poleczki itd ,a ja to :p
Uhuhu. :D romantycznie :)
Pokazuj jak skończysz bo jestem ciekawa :D ja też jestem z siebie zadowolona, bo udało mi się ładnie zrobić te pudełka do komody :) zostały jeszcze trzy , uorasowac kaftaniki i rampersy i też Wam pokażę :)

Wczoraj wieczorem robiłam dziś rano też się i nhalowalam i mam wrażenie że ta krew po tym się pojawiła w Katarze bo wcześniej nie było
Hmm.. to nie wiem.. bo to raczej nawilża i nie podraznia. Ja się mecze z katarem / suchością nosa / teraz ostatnio ciągle mam zaschnięta krew w nosie od września i nijak nie wiem jak sobie pomóc. Przyzwyczaiłam się ale z chęcią bym się pozbyła tego kataru. A jak byś zaczęła brać Wit.C ?

Po wizycie u ogólnego dowiedziałam się że osluchowo czysto ale mówię do niej że glowa mnie mocno boli i taki ciężki katar mam najpierw rzadki potem robi się suchy i podchodzi krwią to dała mi steryd wziewny Nebud boję się go wziąć bo nie są opinie super o nim muszę do gina zadzwonić.A na katar nie mam nic chyba sobie wodę morska kupię może choć trochę splynie i syrop Stodal brał ktoś może w ciąży???
Nie pomogę, nie brałam nie wiem.

Hmm.. to nie wiem.. bo to raczej nawilża i nie podraznia. Ja się mecze z katarem / suchością nosa / teraz ostatnio ciągle mam zaschnięta krew w nosie od września i nijak nie wiem jak sobie pomóc. Przyzwyczaiłam się ale z chęcią bym się pozbyła tego kataru. A jak byś zaczęła brać Wit.C ?
Nie mogę się do giną dodzwonić bo teraz ma wizyty ja nie raz jak sucho w pokoju było to miałam krew ale później się unormowalo i było ok a od dziś rana sucholce z krwią i popołudniu myślałam że katar mi leci a to krew poleciała aż się zdziwiłam dziwnie się czuje

reklama
Nebud to steryd, raczej nie polecam. Stosowaliśmy u syna przy zapaleniu oskrzeli i płuc.
Ja tez mam mega suche śluzówki, zarówno gardło i nos, czasem aż w nocy się duszę. Ale czytałam ze to normalne w ciązy więc się nie stresuje tym. Polecam w takiej sytuacji Nebudose Hipertonic, to roztwór soli fizjologicznej który nawilża śluzówkę:

Nebo-Dose hipertonic to roztwór do inhalacji wspomagający proces samooczyszczania się górnych dróg i dolnych dróg oddechowych. Dzięki hipertonicznemu stężeniu chlorku sodu roztwór działa obkurczająco, pozwalając na łatwiejsze usunięcie wydzieliny na zewnątrz. Dodatkowo preparat nawilża błonę śluzową ułatwiając oddychanie.

Do góry