Megalija, dzięki za tą stronę internetową z biustonoszami. Zamierzam z niej zamówić i te co nie będą pasować odesłać. Jak to jest z tym prywatnym? Dopisywałaś mnie kiedyś ale nigdy nie korzystałam. Jak to działa, jakieś haslo na maila czy jak?
reklama
Megalija, dzięki za tą stronę internetową z biustonoszami. Zamierzam z niej zamówić i te co nie będą pasować odesłać. Jak to jest z tym prywatnym? Dopisywałaś mnie kiedyś ale nigdy nie korzystałam. Jak to działa, jakieś haslo na maila czy jak?
G
gosc12
Gość
DziękujeJa używam kleju UHU Bastelkeber
Zobacz załącznik 860970
Przyklejam nim gotowe, wyhaftowane obrazki, nawet jak wycieknie mi troszkę spod materiału, to po zaschnięciu go nie widać. Raz skleiłam nim dwa kawałki materiału, bo źle obliczyłam sobie oczka i nawet po praniu nie puścił, także polecam. Ja go kupowałam w Carrefour, ale na 100% w innych marketach będzie. Jest droższy od Magic'a wcześniej polecanego.
G
gosc12
Gość
G
gosc12
Gość
Dla dzieckaBardzo ładnie wyglądasz[emoji16] sesja fajna[emoji16]Ale masz na myśli dla Ciebie?[emoji4] czy dziecka?[emoji16] bo jeśli chodzi o dziecko to derma albo nivea, a dla dorosłego, to nie wiem...[emoji16] ja używam na co dzień kremu do twarzy, a potem jak wychodzę, to mam podkład i niczym więcej nie smaruję[emoji4]
G
gosc12
Gość
To superW papierniczym powinien być na 100% a w Kauflandzie nie wiem, ale też warto się rozejrzeć.
Paulana
Fanka BB :)
Jaki krem polecacie do smarowania buzi na spacery ?![]()
W Rossmanie jest jeszcze taka firma Mixa i tak się zastanawiam nad tymi wyrobami bo chyba są bezpieczne.
reklama
E
Ewka34
Gość
Piekne ❤❤❤Ja dziś tworzę na ściany obrazki dla małej. Założę w ramki i będzie oki. Chyba świnka mi nie wyszła za bardzoZobacz załącznik 860996