reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Megalija, dzięki za tą stronę internetową z biustonoszami. Zamierzam z niej zamówić i te co nie będą pasować odesłać. Jak to jest z tym prywatnym? Dopisywałaś mnie kiedyś ale nigdy nie korzystałam. Jak to działa, jakieś haslo na maila czy jak?

reklama
Megalija, dzięki za tą stronę internetową z biustonoszami. Zamierzam z niej zamówić i te co nie będą pasować odesłać. Jak to jest z tym prywatnym? Dopisywałaś mnie kiedyś ale nigdy nie korzystałam. Jak to działa, jakieś haslo na maila czy jak?

Ja używam kleju UHU Bastelkeber
Zobacz załącznik 860970
Przyklejam nim gotowe, wyhaftowane obrazki, nawet jak wycieknie mi troszkę spod materiału, to po zaschnięciu go nie widać. Raz skleiłam nim dwa kawałki materiału, bo źle obliczyłam sobie oczka i nawet po praniu nie puścił, także polecam. Ja go kupowałam w Carrefour, ale na 100% w innych marketach będzie. Jest droższy od Magic'a wcześniej polecanego.
Dziękuje :) spytam o niego w sklepie z klejami u mnie w mieście, a jak nie znajdę to może Kaufland lub papierniczy ?:)

Bardzo ładnie wyglądasz[emoji16] sesja fajna[emoji16]Ale masz na myśli dla Ciebie?[emoji4] czy dziecka?[emoji16] bo jeśli chodzi o dziecko to derma albo nivea, a dla dorosłego, to nie wiem...[emoji16] ja używam na co dzień kremu do twarzy, a potem jak wychodzę, to mam podkład i niczym więcej nie smaruję[emoji4]
Dla dziecka :) bo ostatnio jak wyszłam ze znajomą która wyszła z 4tygodniowym synkiem bez parasolki, nie posmarowała mu niczym buźki i po dwóch godzinach miał twarzyczkę cała czerwona, spieczona .. i swoją małą chce smarować czymś żeby nie zaszkodziło slonce mimo , że będę miała blendę przeciwsłoneczna do wózka. Tylko nie wiem jaki krem by był dobry od 1dnia życia :) a Wy pewnie macie już coś sprawdzonego :)

Ja dziś tworzę na ściany obrazki dla małej. Założę w ramki i będzie oki. Chyba świnka mi nie wyszła za bardzo :D
IMG_20180527_150344.jpg

Załączniki

• IMG_20180527_150344.jpg
    IMG_20180527_150344.jpg
    525 KB · Wyświetleń: 389
reklama
Do góry